Adon1s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζα οτι "πανελλαδικα" το σουβλακι εχει "παραδοσιακα" καποιο στανταρ μεγεθος , καμια 20ρια ποντους . Τοσο φραγκοφονιαδες ειναι εκει,που τα κονταινουν κιολας ;
MT60RS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 οι πιτες ειναι παραγεμισμενες με υλικα σε κακη αναλογια μεταξυ τους συνηθισμενο πραγμα να παιρνω πακετο ή ντελιβερι και η (πλαστικη) χαρτοπετσετα να εχει κολλησει πανω στο χαρτι που τυλιγει την πιτα σουβλακι (πιτα) δεν ειναι μονο η ποιοτητα του κρεατος. Ειναι το συνολο και το ποσο μερακλης ειναι ο μαστορας. στην Παναγιτσα την εκκλησια εχει ενας που το παλευει καπως, αλλα δεν κανει ντελιβερι
Adon1s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι θεμα γουστου και προτεραιοτητων πιστευω . Εγω πχ τρωω μονο σουβλακι και οχι γυρο,χωρις πατατες. Το καλο σουβλακι για να το ξεχωριζω και να το τιμαω πρεπει να εχει καλο κρεας . 2-3 γυραδικα εχω εντοπισει μονο ως τωρα εβερ.
Backpacker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Είσαι υπερβολικός σε πολλά. Ναι, η πλειοψηφεία των μαγαζιών στο Ηράκλειο είναι τραγικά. Αλλά υπάρχουν και διαμαντάκια. Η πλατεία ας πούμε έχει κορυφαίο γύρο (εγώ προσωπικά δεν έχω βρει πιο νόστιμο πουθενά στην Ελλάδα). Καταλαβαίνω όμως ότι είναι και υποκειμενικό το θέμα. Επίσης ο Αλεξάκης πιο παλιά μου άρεσε πολύ και πήγαινα συχνά και τον έκανα και παρέα/φίλο και μου άρεσε η κατάσταση και από μέσα. Κάτι "αδέλφια", "κόκκινος", "πετούσης" και άλλα που υπήρχαν στον ίδιο δρόμο ήταν εμετικά (εμένα μου έφερναν πραγματικά εμετό). Το θράκα επίσης (παλιά ωραία φοιτητικά χρόνια) επίσης μου άρεσε πολύ. Η Πολιτεία (δίπλα στην πλατεία) δε μου άρεσε ποτέ. . Φίλε μου δυστυχώς (και το λέω και το εννοώ το δυστυχώς σαν ξακουστός κοιλιόδουλος) δεν είμαι υπερβολικός..ο Αλεξάκης έκλεισε σε μια βραδιά μέσα ουσιαστικά από το υγειονομικό λόγο φορμόλης πχ που ήταν παλιά και θεωρούνταν τοπ γεύση και είχε τρελή κίνηση με 2 μαγαζιά (Λιοντάρια και 62 Μαρτύρων). Η Πλατεία έχει απλά έναν μέτριο γύρο στην καλύτερη για τα δικά μου γούστα αλλα και πάρα πολλών γνωστών μου. Κρατιέται και αυτό όπως και τα περισσότερο γυράδικα από τους τουρίστες καθώς είναι σε καρατουριστικό σημείο (Λιοντάρια και Κούλε) και από ηρακλειώτες που δεν έχουν εμπειρία από φαί άλλων περιοχών της Ελλάδας. Γενικά το Ηράκλειο (και όλη η κρήτη να είμαστε ειλικρινείς αλλά για το Ηράκλειο μιλάμε τώρα) στο οποίο έζησα πολλά και ομορφα χρόνια σαν φοιτητής (τα καλά χρόνια κιολας που υπήρχαν λεφτά οπότε καταλαβαίνεις ότι τα τιμούσα τα delivery και έκανα διατριβή πάνω τους όπως πολλοί φοιτητές) είναι πολύ κάτω στο θέμα σουβλάκι/γύρος.Και είναι τραγικό να μιλάμε για την 4η πόλη της Ελλάδας σε πληθυσμό και με πολύ περισσότερο χρήμα από Πάτρα πχ και να ψάχνουμε με το ζόρι 1-2 καλά γυράδικα. Έχω περάσει από πολλές πολεις και έτσι το βάζω πολύ κάτω το Ηράκλειο στον συγκεκριμένο τομέα... Λειβαδιά,Σέρρες,Σαλονικη,Γιάννενα,Άρτα,Κομοτηνη,Διδυμότειχο,Λάρισα,Ορεστιάδα,Ξάνθη,,Δράμα,Καβάλα που έχω φάει από αρκετά μαγαζιά τους κατά καιρούς τα βάζω πολύ πάνω από Ηράκλειο και με αυτή την σειρά που τα έβαλα. Μιλάμε για πόλεις (με εξαίρεση την Σαλονίκη) που είναι σε πληθυσμό το 1/4 ή το 1/5 του Ηρακλείου και έχουν τουλάχιστον 5πλασια καλά γυράδικα και σουβλατζίδικα. Αθήνα έχει φυσικά τα διαμάντια της ανά περιοχή και σε γύρο και σε σουβλάκι και σε πίτσα ή μπέργκερ αλλά είναι ένα χάος αθλιότητας σε συντριπτικό ποσοστό όπως είναι και το φυσιολογικό σε ένα τόσο τεράστιο μέγεθος.
harris19 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Στο ηρακλειο περασα 6 υπεροχα φοιτητικα χρονια..Θα διαφωνησω με τους περισσοτερους ως προς το φαγητο μιας και εχω παντα εμενα ικανοποιημενος απο την ''ποιοτητα'' του..το τι ειναι ποιτικο ομως το οριζει ο καθενας...πχ εχω μπορει να θεωρω ποιοτικο το βρωμικο του κρητικου στα κτελ..σε καποιον αλλο μπορει να μην αρεσει.. Αν εκανα μια λιστα με τα αγαπημενα μου σουβλατζιδικα θα ελεγα με σειρα1)Καμαρακι που ειναι στον αγιο μηνα..στην καρδιωτισσης και καλοκαιρινου..φοβερο σουβλακι το μεγεθος δεν ειναι οπως σε ολα τα υπολοιπα σουβλατζιδικα αλλα εχει φοβερο κρεας..προτεινω αραβικη με φιλετο κοτοπουλο φοβερο!2)Πετουσης..οτι και να εχει ακουστει ειναι σταθερη ''αξια'' στην αρχη μπορει να μην αρεσει σε καποιον αλλα απο την στιγμη που θα φαει 2-3 φορες θα ξετρελαθει 3)Μαγευματα πολυ καλο σουβλακι μεγαλη ποικιλια..Τεραστια με ολη την σημασια της λεξης σκεπαστη 4)Ταλως.Αν και εχει κλεισει τα τελευταια 4 χρονια ακομα θυμαμαι την σκεπαστη που ηταν full στις πατατες οι οποιες ειχαν τριμενο τυρι απο πανω Αξιζει καποιος να παει να φαει στο ντοναλτ που κατα την αποψη μου ειναι το πιο καλο μαγαζι σε φαγητο καθως τα εχει ολα και 99 στις 100 φορες τα φαγητα του ειναι παρα πολυ καλα..Φοβερο φαγητο εχει και το παραδοσιακο πισω απο τα GOODYS στα λιονταρια.. Ολα αυτα τα ξαναλεω ειναι προσωπικα γουστα..
MT60RS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 η ταβερνα πισω απο τα γκουντις ειναι ωραια, μπιφτεκια στα καρβουνα γαμανε τα μαγευματα και το ιζμιρ ξεκινησανε καλα, αλλα μεχρι που εφυγα, ολο επεφταν και περισσοτερο τα βρωμικα ο κρητικος ηταν ωραια, αλλα δεν τα λες ποιοτικα γενικα στο ηρακλειο μετα απο λιγο επαιρνα κυριως ψωμακια-μπαγκετες αντι για πιτες ενας που "ειχε φυλλαδιο ντελιβερι 3σελιδο σε πρασινο χρωμα, και το φυλλαδιο ειχε πολυ basic layout" ειχε ωραιες μπαγκετες και κοτογυρο, και εκανε και ντελιβερι και ρακι (οσες φορες ειχα παρει ηταν καλη), αλλα δεν θυμαμαι ονομα, ουτε ξερω που ειναι απο πιτσα η champion ηταν καλη, σωστη λεπτη σε ξυλοφουρνο ο ντοναλτ ειναι πολυ μετριος, θα στεκεται καλα ομως επειδη εχει υπερ-μεγαλη ποικιλια και εχει ντελιβερι μεχρι τις 3 (σαββατα 5) και λογω σημειου ο κρασσας ειχε μεριδα γυρο αλα κρεμ που ειχε πλακα
Haldol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ο Κρασσάς μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή ήταν πρώτος. Ήμουν θαμώνας. Μετά άρχισαν τα λάδια στις πίτες, τα σκατά και τα σκουπίδια μεσ' το γύρο, οι σκατοτηγανισμένες πατάτες, κι εγώ την έκανα προς άλλα μέρη Λατρείες: Μπριζολομπερδέματα και αυτό το γωνιακό στο κέντρο που κάνει ψωμάκια δίπλα στο "Ρολόι" με τα παγωτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα