billkosyf Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα, Επειδη θελω να αγορασω το NOTE 4 μπορειτε να μου πειτε αν εχει καποια διαφορα το ελληνικης αντιπροσωπειας απο το (EU)? Γιατι καποια σκρουτζομαγαζα που εχουν και τα δυο το ελληνικο κανει 850 και το αλλο 600? θα εχω καποιο προβλημα με την αντιπροσωπεια? Και κατι αλλο...να παρω το 8πυρηνο ή το 4πηρυνο?
discoboyminimal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 θελει πολλλεεεςςς πολλλλεεεεςςς πολλλλεεεςςςς γνωμες μαλλον !
billkosyf Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Σορρυ παιδια αλλα μου εβγαζε σφαλμα ενω τα ανεβαζε τα θεματα.
Grey Warden Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Η μόνη διαφορά είναι οτι το Eu θα παίρνει γρηγορότερα αναβαθμίσεις. Μην πάρεις το ελληνικό για κανένα λόγο. Ίδια εγγύηση έχουν. 2
kataramenos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 το 8πυρηνο ή το 4πυρηνο? Παρε το exynos
Στεφανος123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πρωτα απ' ολα να ξεκαθαρισουμε κατι,αμα αγορασεις το κινητο απο ευρωπη η εγγυση σε καλυπτει κανονικα.Μετα αν δεν γνωριζεις ποιο να αγορασεις σε snap και σε exynos δες το βιντεακι.https://www.youtube.com/watch?v=83Hkb3FAnccΣυμπερασμα,στο multi tasking ειναι καλυτερο το exynos και στα γραφικα/gaming ο snap.Αλλα δε παυει να ειναι μικρες εως αμελητεες οι διαφορες τους,γιατι οποιοδηποτε και να αγοραζες χωρις να ξερεις αν ειναι το C ή το F δεν θα καταλαβαινες διαφορα.Το μοναδικο κριτηριο για μενα για να επιλεξεις ειναι,αν παιζεις συχνα παιχνιδια παιρνεις τον snap,αλλιως πας στον exynos που κ παλι οι διαφορες ειναι μικρες.
discoboyminimal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 με το rooting τι παιζειται??(κανω τον συνηγορο του διαβολου ) exynos VS snap εννοω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα