avraam5 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παλικαρια χρονια πολλά και καλα χριστουγεννα. Εχω προβει στην παραγγελια του πιο πανω υπολογιστη(δεν τον παρελαβα ακομη) και θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες. Απ'οτι φαινετε θα του περασω τα windows 8.1 επειδη ψαχνοντας στο Internet δεν βρηκα τους απαραιτητους drivers για τα windows 7 . Στο σαιτ της Acer υπαρχουν drivers για τα w 8.1 Aν βαλω την εκδοση 8 και οχι την 8.1 θα δουλεψει ο υπολογιστης με τους drivers της 8.1? Αφου εγκαταστησω το λειτουργικο, μετα κανω εγκατασταση τους drivers απο το σαιτ της Acer (αφου τους εχω κατεβασει σε USB flash) και ειμαι κομπλε; Κατι αλλο που πρεπει να κανω η κατι να προσεξω? Σας ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2014 από avraam5
Tempor Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τι drivers θα κατεβασεις απο το site της Asus?
avraam5 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ο υπολογιστης θα αγοραστει με free dos. Θα πρεπει να περαστουν τα windows και drivers απο καρτα ηχου ,καρτας γραφικων μεχρι wifi,touchpad κλπ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ο υπολογιστης θα αγοραστει με free dos. Θα πρεπει να περαστουν τα windows και drivers απο καρτα ηχου ,καρτας γραφικων μεχρι wifi,touchpad κλπ. Και που κολλαει η Asus με το Acer λαπτοπ που θα παραλαβεις?
SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά δεν πρέπει να αγχώνεσαι τα 8.1 που ουσιαστικά ειναι το update των 8 και οχι αλλα windows θα βρούν ολους τους drivers , απο εκει και πέρα αν δεν βρεί κατι πας στο site της acer και τους κατεβάζεις αν και λογικά τα windows θα βρούν τα πάντα
avraam5 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εγινε φιλε μου σ'ευχαριστω. Αν κατι παει στραβα θα τα ξαναπουμε.
smoke0man2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 παιδια εχω και εγω το ιδιο λαπτοπ και δεν υπαρχουν οδηγοι γι ΤΑ 7 εβαλα τον 8 μηπως καιι... αλλα τιποτα τι πρεπει να κανω?
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κατεβάζεις τους οδηγούς για τα 7 δεξί κλίκ επάνω στο αρχείο ιδιότητες και στην 2η καρτέλα θα βρείς το compatibility mode και θα το βάλεις windows 7 μετά προσπάθησε να κάνεις κανονικά setup
johni41 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα! εχουμε κανενα νεο απο τους κατοχους εαν τελικα δουλευει σωστα το μηχανημα? χρειαζεται η αδερφη μου λαπτοπ και νομιζω οτι αξιζει η τιμη του στα 440 αλλα θελω να ξερω αν μπορει να δουλεψει σωστα με windows 7 βασικα αλλα αν χρειαζεται τα 8,1 τοτε θα μπουν αυτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα