Coursal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Nothin' much ρε παίδες, απλά θέλω να ρωτήσω, αν δεν πάω να δώσω στην εξεταστική, τι επιπτώσεις θα έχω; Τι γίνεται μετά; (ναι πέρα του ότι θα κοπω σε όλα επειδή είμαι τεμπέλης) fxaristo ek ton proteron foulinia mou!!!!!
panos2171 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τίποτα αλλά πρόσεξε αν είναι μαθήματα αλυσίδας. Να πρέπει να περάσεις το ένα δηλαδή για να μπορείς να δώσεις δεύτερο.
Coursal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τίποτα αλλά πρόσεξε αν είναι μαθήματα αλυσίδας. Να πρέπει να περάσεις το ένα δηλαδή για να μπορείς να δώσεις δεύτερο. Ρε συ; Εσύ δεν είσαι ο Μπλογκάκης από το τουίτερ;
forgotten Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 θα σου ελεγα να δωσεις εστω τα μισα ,σκεφτου οτι οι γονεις σου πληρωνουν τα εξοδα σου για να γινεις και συ ενα μελος της κοινωνιας για 560ευρω μισθο πτυχιουχος ,τι λεω και εγω ο ερμος ,πως να πεισει κανεις οτι με το πτυχιο και το κοστος του θα μπορεσεις να εξασφαλισεις οτι καποτε θα αποσβεσεις το πτυχιο και θα χεις μια καλη δουλεια. κανε οτι σε φωτισει ο θεος απλα μην τα αφηνεις και μαζευουν ,εφοσον πηρες την αποφαση για το πτυχιο καλα κανεις να το τελειωσεις 1
panos2171 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ρε συ; Εσύ δεν είσαι ο Μπλογκάκης από το τουίτερ; Από που το συμπέρανες; Δεν έχω καν twitter.
Razor_7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Nothin' much ρε παίδες, απλά θέλω να ρωτήσω, αν δεν πάω να δώσω στην εξεταστική, τι επιπτώσεις θα έχω; Τι γίνεται μετά; (ναι πέρα του ότι θα κοπω σε όλα επειδή είμαι τεμπέλης) fxaristo ek ton proteron foulinia mou!!!!! Σύμφωνα με το νέο νόμο πλαίσιο και βάσει του άρθρου περί εκκαθαρίσεων στις σχολές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα,εάν δε λάβεις προβάσιμο βαθμό σε ένα τουλάχιστον μάθημα ανά εξεταστική περίοδο, διαγράφεσαι αυτοδικαίως από αυτές.
Pa0ki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Σύμφωνα με το νέο νόμο πλαίσιο και βάσει του άρθρου περί εκκαθαρίσεων στις σχολές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα,εάν δε λάβεις προβάσιμο βαθμό σε ένα τουλάχιστον μάθημα ανά εξεταστική περίοδο, διαγράφεσε αυτοδικαίως από αυτές. lol, που το λέει αυτό? Δηλαδή αν χρωστάς 1-2 μαθήματα για πτυχίο και δεν περάσεις κανένα διαγράφεσαι? Δε νομίζω
forgotten Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Σύμφωνα με το νέο νόμο πλαίσιο και βάσει του άρθρου περί εκκαθαρίσεων στις σχολές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα,εάν δε λάβεις προβάσιμο βαθμό σε ένα τουλάχιστον μάθημα ανά εξεταστική περίοδο, διαγράφεσαι αυτοδικαίως από αυτές. μαλιστα ,δλδ συμφοιτητης μου τοτε που δουλευε για να παρει πτυχιο και ακομα χρωστα 2-3 μαθηματα πρεπει να διαγραφει ως αιωνιος η εξισωση του συστηματος ειναι ηλιθια. εγω σπουδαζα με λεφτα που ειχε η οικογενεια μου αυτος οχι ,στο τελος της μερας πανε να καταργησουν το δικαιωμα στη μορφωση...
mylo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 μαλιστα ,δλδ συμφοιτητης μου τοτε που δουλευε για να παρει πτυχιο και ακομα χρωστα 2-3 μαθηματα πρεπει να διαγραφει ως αιωνιος η εξισωση του συστηματος ειναι ηλιθια. εγω σπουδαζα με λεφτα που ειχε η οικογενεια μου αυτος οχι ,στο τελος της μερας πανε να καταργησουν το δικαιωμα στη μορφωση... άλλο δικαίωμα στη μόρφωση και άλλο το έχω να πατήσω στη σχολή από τη μέρα της εγγραφής
forgotten Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 άλλο δικαίωμα στη μόρφωση και άλλο το έχω να πατήσω στη σχολή από τη μέρα της εγγραφής εξαρταται απο πολλα αλλα δεν εχω ωρα να το αναλυσω ,στο τελος και εγω που τελειωσα και αυτος που δεν τελειωσε ημαστε στην ιδια εξισωση ..τεσπα πιστευω οτι για ολα δεν υπαρχει μια οριζοντια μετρηση για να εφαρμοστει σε ολους ως κανονας.
Coursal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 πως να πεισει κανεις οτι με το πτυχιο και το κοστος του θα μπορεσεις να εξασφαλισεις οτι καποτε θα αποσβεσεις το πτυχιο και θα χεις μια καλη δουλεια. Αυτό. Ακριβώς αυτό. Σύμφωνα με το νέο νόμο πλαίσιο και βάσει του άρθρου περί εκκαθαρίσεων στις σχολές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα,εάν δε λάβεις προβάσιμο βαθμό σε ένα τουλάχιστον μάθημα ανά εξεταστική περίοδο, διαγράφεσαι αυτοδικαίως από αυτές. Και να ισχύει αυτό, είναι τελείως ηλίθιο μιας και ήδη υπάρχει το ν+2 έτη φοίτησης.
Grey Warden Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Σύμφωνα με το νέο νόμο πλαίσιο και βάσει του άρθρου περί εκκαθαρίσεων στις σχολές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα,εάν δε λάβεις προβάσιμο βαθμό σε ένα τουλάχιστον μάθημα ανά εξεταστική περίοδο, διαγράφεσαι αυτοδικαίως από αυτές. Πού το γράφει αυτό;;; Στα χαρτιά ίσχυε 1 μάθημα το χρόνο δηλαδή σε 3 εξεταστικές.
Adon1s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 πως να πεισει κανεις οτι με το πτυχιο και το κοστος του θα μπορεσεις να εξασφαλισεις οτι καποτε θα αποσβεσεις το πτυχιο και θα χεις μια καλη δουλεια. Αυτό. Ακριβώς αυτό. Σύμφωνα με το νέο νόμο πλαίσιο και βάσει του άρθρου περί εκκαθαρίσεων στις σχολές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα,εάν δε λάβεις προβάσιμο βαθμό σε ένα τουλάχιστον μάθημα ανά εξεταστική περίοδο, διαγράφεσαι αυτοδικαίως από αυτές. Και να ισχύει αυτό, είναι τελείως ηλίθιο μιας και ήδη υπάρχει το ν+2 έτη φοίτησης. Το ν+2 ισχύει για τους εισαχθέντες απο το 2011-2012 και μετά .
Coursal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το ν+2 ισχύει για τους εισαχθέντες απο το 2011-2012 και μετά . Ναι. Το ξέρω, επειδή είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα