Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Αναζητώ καλά παπούτσια για να τα φοράω με καλά ρούχα γιατί δεν μπορώ να βγαίνω με τα αθλητικά όλη την ώρα. Το πρόβλημα μου είναι ότι σε αθλητικό φοράω 49 με 49.5 ανάλογα το παπούτσι και είναι παρά πολύ δύσκολο να βρω τέτοια νούμερα σε παπούτσια "κυριλε". Ψάχνω κάτι σε lacoste, replay, timberland. Τα λεφτά δεν με ενοχλούν τόσο, θα τα βάλω από το δώρο της δουλειάς. Θα γίνω νονός σε ένα μήνα και θέλω να τα βάλω τότε οπότε κάτι σε μαύρο, μπλε σκούρο θα ήταν καλύτερο για να πάει με το κουστούμι. Δεν θέλω σκαρπινια. Αν έχετε κάποια άποψη καλοδεχούμενη, Ευχαριστω.
defacer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πως δύσκολα θα βρεις άλλον που να έχει επίσης πρόβλημα λόγω του υπερβολικού μεγέθους της πατούσας.
mens Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και δεν σε απασχολούν τα λεφτά μπορεις να δεις και στο spartoo.gr και εγω κοντα στο νούμερο σου ειμαι και εχει αρκετα μεγαλη ποικιλία απλα οι τιμες δεν ειναι τοσο χαμηλές οσο σε αλλα online καταστήματα. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 @mens Ότι και να πω είναι λίγο, το μαγαζί δεν παίζεται. Βρήκα νούμερα για παρά πολλά μοντέλα που δεν έβρισκα πουθενά, Ευχαριστω
vkak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε δοκίμασε το bigshoes (http://www.bigshoes.gr), λογικά θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα