Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα προβλημα με το internet και μου ειπαν απο εξυπηρετηση να δοκιμασω με reset στο router. Τελικα δεν εγινε τιποτα και δηλωθηκε βλαβη.

Το προβλημα λυθηκε τελικα αλλα με το συγκεκριμενο router που εκανα reset δεν μπορω να συνδεθω, ενω με αλλο συνδεομαι κανονικα.

Λογικα πρεπει να ξαναπερασω καποιες ρυθμισεις.

Για πειτε πως το κανω;

Το router ειναι tp link και εχω συνδεση conx.

Δημοσ.

μπαινεις στο interface του ρουτερ με την Ip του ρουτερ πχ 192.168.1.1 ή οποια αλλη εχει πχ 192.168.0.1 και πρεπει εκει

α..να περασεις τα στοιχεια της συνδεσης σου.γενικα εκει θελει

username πχ [email protected] password πχ 123456 μετα θελει Pppoe με llc και vpi 8  vci 35.και εισαι ετοιμος

β.να φτιαξεις το wireless συμφωνα με τα στοιχεια που θες.

προληπτικα θα μπορουσες πριν το σεταρεις να του περασεις και το τελευταιο firmware απο το site Της tp link για να εισαι up to date.

• Like 1
Δημοσ.

απλα πας στο site Της tp link βρισκεις το μοντελο σου μετα downloads και εκει θα βρεις το firmware.θα σε ρωτησει ποιο hardware version εχεις πχ v1 v2 v3 το οποιο θα το βρεις πισω απο την συσκευη διπλα στο μοντελο πχ TP LINK WD8968 v2

• Like 1
Δημοσ.

Thanks.

Μπηκα στο interface του router και πατησα run wizard.

Το μονο που εβαλα ειναι τα στοιχεια της συνδεσης. Κατι Pppoe κλπ που λες δεν ασχοληθηκα μην κανω καμια μ@λ@κια. Ολα τα υπολοιπα τα αφησα οπως τα ειχε, δεν πειραξα τιποτα.

Συνδεθηκα παντως ολα ok... :-D

Δημοσ.

Thanks.

Μπηκα στο interface του router και πατησα run wizard.

Το μονο που εβαλα ειναι τα στοιχεια της συνδεσης. Κατι Pppoe κλπ που λες δεν ασχοληθηκα μην κανω καμια μ@λ@κια. Ολα τα υπολοιπα τα αφησα οπως τα ειχε, δεν πειραξα τιποτα.

Συνδεθηκα παντως ολα ok... :-D

συνηθως απο default ειναι ηδη pppoe/llc και vpi 8 vci 35.οποτε λογικα εισαι οκ.απλα τωρα ξερεις για την επομενη φορα.αλλα και Pppoa/vcmux να μπηκε παλι παιζει απλα ειναι σαν να το κανει convert οποτε λενε οτι εχεις μια πολυ μικρη απλα μειωση στην ταχυτητα.

παντως κοιτα και για Firmware update.απλα κατεβαζεις το αρχειο και το περνας μεσα απο το μενου του ρουτερ απο το system αν θυμαμαι καλα.απλα το Update γινεται με καλωδιο ethernet

• Like 1
Δημοσ.

Κοιταξα για firmware update αλλα κολλησα καπου και δεν ασχοληθηκα αλλο.

Το router ειναι το td-w8951nd version 3

Πηγα εδω

http://www.tp-link.com/gr/products/details/?model=TD-W8951ND#down

κατεβασα το πιο προσφατο αρχειο που αντιστοιχει στην version 3

http://www.tp-link.com/gr/support/download/?model=TD-W8951ND&version=V3#tbl_j

το εκανα αποσυμπιεση και μου εβγαλε ενα αρχειο read me και ενα αρχειο με ονομασια ras.

Πηγαινοντας να ανοιξω το αρχειο ras μου βγαζει παραθυρο να επιλεξω με ποιο προγραμμα θελω να ανοιξει το αρχειο και εκει τα παρατησα... :-D

Δημοσ.

ολα τα εχεις κανει σωστα εκτος απο το τελευταιο.δεν ανοιγεις το rars.θα μπεις μεσα στο ρουτερ στο 192.168..χ.χ.  δεν θυμαμαι την Ip και θα πας στην καρτελλα αν θυμαμαι σωστα απεξω system.και εκειμεσα εχει firmware update.απο εκει θα διαλεξεις το αρχειο το ras που λες και το περνας.με ethernet ολα αυτα

εδω οδηγιες απο αλλο ρουτερ αν και ειναι το ιδιο σχεδον σε ολα τα tp link

http://www.tp-link.com/lb/article/?faqid=296

Δημοσ.

Α ok θα το δοκιμασω μαλλον.

Αν κανω update θα χρειαστει να ξαναπερασω μετα τους κωδικους μαλλον ε?

nope.αν κα ισυνηθως εγω το κανω hard reset μετα το update εντουτοις οχι δεν περνας τιποτα.ολα θα ειναι οπως πριν στο 99,9 τις 100 των περιτπωσεων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...