Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω και εχω χεστει στις εντολες και εχω μπερδευτει.Υπαρχει κατι ευκολο ετοιμο και απλο?Πρεπει ναμαι προγραμματιστης δλδ?

Δημοσ.

Πες μας πρωτα τι θες να φτιάξεις, τι εχεις στο μυαλο σου.

Πρόγραμμα all-in-one που να κάνει παπάδες χωρίς ειδικές γνώσεις προγραμματισμου, δεν υπάρχει.

Δημοσ.

καταρχάς δεν μιλάς για προγραμματισμό όταν θέλεις να φτιάξεις ιστοσελίδα αλλά για web desing. είναι εύκολο να κάνεις κάτι απλό για αρχή και αν ασχοληθείς περισσότερο με τον καιρό να βγάλεις και κάτι πιο επαγγελματικό. πες μας τι ακριβώς χρειάζεσαι για να σε κατατοπίσουμε..

Δημοσ.

κατι πολυ απλο.Να ανεβαζω φωτογραφιες και να εχει 2 λινκ που να λενε πχ

Ανταλλακτικα

μεταχειρισμενα

Αρχικη σελιδα

Επικοινωνια

τετοιο πραμα δλδ

Δημοσ.

καταρχάς δεν μιλάς για προγραμματισμό όταν θέλεις να φτιάξεις ιστοσελίδα αλλά για web desing. είναι εύκολο να κάνεις κάτι απλό για αρχή και αν ασχοληθείς περισσότερο με τον καιρό να βγάλεις και κάτι πιο επαγγελματικό. πες μας τι ακριβώς χρειάζεσαι για να σε κατατοπίσουμε..

Πως δεν εχει προγραμματισμο?? Δεν εχει php ή ajax,jquery?Αυτο τι ειναι παταω κουμπακια σε UI και βγαινουν μαγικα?Πρεπει να προγραμματισεις...

Προσπαθω και εχω χεστει στις εντολες και εχω μπερδευτει.Υπαρχει κατι ευκολο ετοιμο και απλο?Πρεπει ναμαι προγραμματιστης δλδ?

Οτι ναναι σου λενε..Γενικα υπαρχουν 2 μεγαλα CMS προγραμματα που μπορεις να κανεις σελιδες..Το joomla και το wordpress.

Και για τα 2 εχει σιγουρα στα Ελληνικα tutorial να δεις, εγω θα προτεινα joomla..

Δημοσ.

Πρέπει για αρχή να έχεις διαθέσιμο κάποιο domain name , server και μέσα απο εκεί σου δίνεται η ευκαιρία να εγκατασταθεί αυτόματα κάποιες απο τις προαναφερθέν CMS και να εξοικιωθείς.

Εναλλακτικά με λίγο παραπάνω διαδικασία μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου και τοπικά στον υπολογιστή σου.

Τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν αφιερώνεις χρόνο!

Δημοσ.

Πως δεν εχει προγραμματισμο?? Δεν εχει php ή ajax,jquery?Αυτο τι ειναι παταω κουμπακια σε UI και βγαινουν μαγικα?Πρεπει να προγραμματισεις...

δεν νομίζω να θέλει κάτι εξειδικευμένο ο φίλος , μόνο απλά πράγματα σε html και css. αλλα ναι αν ασχοληθεί με php , ajax , jquery έχεις δίκιο δικό μου λάθος.

Δημοσ.

Νομίζω οι λύσεις που σου έδωσε aledjo είναι ό,τι καλύτερο για σένα. Επίσης μη χρησιμοποιείς την έκφραση «για χαζούς» πόσο μάλλον για κάτι που θέλει γνώσεις και τέχνη.

Κάποιος κατέχει κάτι, κάποιος κάτι άλλο! Κανείς δεν μπορεί να τα κάνει όλα.. δεν είναι θέμα χαζομάρας . :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...