Runner25 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 ο κολλητος μου μου χαρισε 2 πολυ καλα βινιλια απο iced earth το burnt offerings σε διπλο βινιλιο 180 γρμ και απο crafle of filth το dusk and her embrace και τα 2 πρωτης κοπης θελω να του παρω δωρο κανα καλο βινιλιο θα ηθελα black metal old school τιποτα emberor limponic art burzum ξερει κανεις κανα καλο σαιτ, η τιμη δεν με ενδιαφερει απλα δεν θελω να ειναι επανακυκλοφορια
Adon1s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δε ξερω αν παιζει site για online αγορά , αλλά πολλά βιβύλια έχει το stage στην Καμβουνίων και ο Ζαχαρίας (κατεβαίνοντας την Γούναρη,στα δεξιά ) 1
wizzy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Από sites δες το www.discogs.com και το www.ebay.co.uk. Από φυσικά καταστήματα, εάν είσαι Αθήνα, υπάρχουν άπειρα, δύο καλά παραδείγματα ανέφερε ο Adon1s πιο πάνω. Επίσης, ρίξε μια ματιά στο Metal Era στην Εμ. Μπενάκη και στο No Remorse Records στην Γαμβέτα. 1
Runner25 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 παιδια συγνωμη δεν το ανεφερα ειμαι θεσσαλονικη. εδω ξερω ναυαρινου αλλα ηθελα πιο μεγαλη ποικιλια
wizzy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Απο Θεσσαλονίκη και φυσικά καταστήματα δεν έχω ιδέα. Στα online που σου είπα πριν, δες και το www.flogarecords.com (βορειοελλαδίτικο κατάστημα). 1
Adon1s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Τα 2 καταστήματα που έγραψα πάνω Θεσσαλονίκη είναι 1
Lucifer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 παιδια συγνωμη δεν το ανεφερα ειμαι θεσσαλονικη. εδω ξερω ναυαρινου αλλα ηθελα πιο μεγαλη ποικιλια Λωτό πας όπως είσαι. Όσο για το τι θα του πάρεις, ανάλογα τι BM γουστάρει. Majestic, depressive, militant, death/black, oldschool; 1
Razor_7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Τι βινίλια ρε συ TS, σαν βανίλια το διάβασα στην αρχή. Νόμιζα ότι θα βάλεις καμιά συνταγή για γλυκό. (btw τίτλος μονολεκτικός κι αυτός λάθος ) 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Τι βινίλια ρε συ TS, σαν βανίλια το διάβασα στην αρχή. Νόμιζα ότι θα βάλεις καμιά συνταγή για γλυκό. Ο πεοράμπος τσουρέκια ονειρεύεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα