Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα.θελω την βοηθεια σας στο παρακατω προβλημα που παρουσιαστηκε.

μου εφεραν ενα ipad mini με σπασμενη οθονη απο πεσιμο.η συσκευη δουλευε κανονικα.προχωρησα σε αντικατασταση οθονης και digitizer.η παλια οθονη εμφανιζε μια θολη γραμμη καθετα κατα μηκος της αλλα δουλευε κανονικα.εβαλα την νεα οθονη και το digitizer και πριν το κλεισω ειπα να το δοκιμασω αν ειναι οκ.πατωντας το power button μου φανηκε οτι ειδα το μηλο στιγμιαια και μετα εσβησε.μαυρη οθονη.υπεθεσα οτι δεν ειχε μπαταρια.το συνδεσα στον φορτιστη αλλα τιποτα.μαυρη οθονη μονο.προσπαθω να το ξεκινησω να του κανω hard reset αλλα τιποτα.η συσκευη φαινεται να δουλευει αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη.αν το συνδεσω στον υπολογιστη το αναγνωριζει κανονικα και εμφανιζει τον αποθηκευτικο του χωρο.ξαναεβαλα την παλια οθονη αλλα και αυτη δεν δειχνει πλεον κατι.μενει μαυρη.καμια ιδεα κανεις?

καθε βοηθεια δεκτη

Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα.θελω την βοηθεια σας στο παρακατω προβλημα που παρουσιαστηκε.

μου εφεραν ενα ipad mini με σπασμενη οθονη απο πεσιμο.η συσκευη δουλευε κανονικα.προχωρησα σε αντικατασταση οθονης και digitizer.η παλια οθονη εμφανιζε μια θολη γραμμη καθετα κατα μηκος της αλλα δουλευε κανονικα.εβαλα την νεα οθονη και το digitizer και πριν το κλεισω ειπα να το δοκιμασω αν ειναι οκ.πατωντας το power button μου φανηκε οτι ειδα το μηλο στιγμιαια και μετα εσβησε.μαυρη οθονη.υπεθεσα οτι δεν ειχε μπαταρια.το συνδεσα στον φορτιστη αλλα τιποτα.μαυρη οθονη μονο.προσπαθω να το ξεκινησω να του κανω hard reset αλλα τιποτα.η συσκευη φαινεται να δουλευει αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη.αν το συνδεσω στον υπολογιστη το αναγνωριζει κανονικα και εμφανιζει τον αποθηκευτικο του χωρο.ξαναεβαλα την παλια οθονη αλλα και αυτη δεν δειχνει πλεον κατι.μενει μαυρη.καμια ιδεα κανεις?

καθε βοηθεια δεκτη

Η κατι δεν κουμπωσες σωστα που αφορα την οθονη ,η κατι χαλασες που αφορα την οθονη,η η οθονη ηταν χαλασμενη εξ'αρχης :)

Δημοσ.

δεν εχει και πολλα να κουμπωσεις.ενα καλωδιο ειναι.το θεμα ειναι οτι δεν δειχνει ουτε η παλια τωρα

Δημοσ.

δεν εχει και πολλα να κουμπωσεις.ενα καλωδιο ειναι.το θεμα ειναι οτι δεν δειχνει ουτε η παλια τωρα

Δεν ειναι ενα καλωδιο αυτο που βγαζεις για να αφαιρεσεις lcd & touch screen.Επισης ειναι καποια πραγματακι που πρεπει να προσεξεις οταν αφαιρεις την lcd να μην ξεκολησουν.

Αν ηταν τοσο απλο τωρα θα δουλευε ;)  (τουλαχιστον η παλια)

Δημοσ.

και ομως η παλια δουλευε (με την γραμμη στη μεση) και την ειχα βαλει βγαλει αρκετες φορες.μετα την τοποθετηση της καινουργιας δεν ξαναδουλεψε.αυτο που με παραξενευει ειναι οτι νομιζω οτι ειδα το μηλο οταν το ανοιξα με την νεα και μετα εσβησε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...