Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα να μαθω τι γνώσεις ηλεκτρονικής χρειάζεται να εχει καποιος που ασχολείται με υπολογιστές δηλαδή τι πρεπει να ξερει για το ρεύμα τα κυκλώματα τις μετρήσεις κτλ και να τα εφαρμόζει στους υπολογιστές

Δημοσ.

Πχ να να τσεκαρεισ τροφοδοτικο ή μητρικη σε περιπτωση βλαβης με πολυμετρο κτλ

Πτυχίο ΗΜΜΥ αν δεν θες μπακαλοδουλιες

Σε περίπτωση βλάβης είναι δουλειά του service να βγάλει το φίδι από την τρύπα και όχι δική σου, εκτός αν είναι εκτός εγγύησης και δεν έχεις τίποτα να χάσεις

Δημοσ.

μου αρεσει το σέρβις φιλε. προτιμώ να μαθω μονος μου παρα να δίνω λεφτα σε τεχνικούς ετσι μια γενικη εικόνα να εχω

Δημοσ.

Παρακολουθησε προσεκτικα τα σχετικα θεματα στο insomnia και τις προτασεις που γινονται. Σε εναν χρονο θα εισαι σε πολυ καλο επιπεδο.

• Like 2
Δημοσ.

^ Ισχύει. Φίλος που γράφει κώδικα σαν παλαβός όλη μέρα δεν ήξερε να κάνει ούτε format. Τον έστειλα εδώ πριν κανένα χρόνο τώρα είναι σε καλό επίπεδο και από εκεί που είχε επαφή μόνο με software τώρα του αρέσει και το hardware

• Like 1
Δημοσ.

μου αρεσει το σέρβις φιλε. προτιμώ να μαθω μονος μου παρα να δίνω λεφτα σε τεχνικούς ετσι μια γενικη εικόνα να εχω

Παρακολουθώ το ινσόμνια από το 2009 που το ανακάλυψα. Είμαι αστεράκι για αυτοδίδακτη.Φτιάχνω μόνη μου τους υπολογιστές μου και φίλων. Μέχρι ένα επίπεδο.. μη φανταστεις...

Δηλαδή έχη ανοίξει και καθαρίσει 2 υπολογιστες και έχω βάλει πάστα κλπ.

έχω αλλάξει σκληρο

έχω αλλάξει κάρτα γραφικών.και φυσικά δε μιλάμε για λύσεις windows, μιά χαρα.

Ότι πρόβλημα έχεις το λες εδώ, σε βοηθάνε βήμα βήμα αρκετά φιλότιμά και σοφά παιδιά, και έτσι την επόμενη το ξέρεις.Έτσι γίνεται, + γενικά κάτσε και διάβαζε προβλήματα αλλονών εδώ μέσα από το hardware, και ας μη καταλαβαίνεις στην αρχή, όμως κάτι σου μένει.Εγώ έτσι έκανα, τώρα το χαλάρωσα αρκετά για άλλους λόγους

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...