Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο στην Ιταλία για το Tripadvisor για ψεύτικες κριτικές


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το tripadvisor το συμβουλεύομαι και δεν με έχει αφήσει παραπονεμένο ποτε. Συμμετέχω κι εγώ με πολλές κριτικές. Το παν είναι να ελέγχεις την ποιότητα των σχολιαστών όπως ειπώθηκε και παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το tripadvisor, lastminute travel Και αλλα παρα πολλα εχουν στημενες κριτικες. ανεβαζουν σε αξιολογησεις  ξενοδοχεια με κριτικες 6.6 που δεν ειναι ουτε για 3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω δεν καταλαβα γιατι να φαει το προστιμο το tripadvisor, οταν δεν ειναι αυτο που κανει τις κριτικες... η επιχειριση θα επρεπε να τρωει το προστιμο, μιας και κανει ολες τις πονηριες για να ανεβει...

 

ειναι σαν να μηνυσεις το ebay επειδη ενας πωλητής σου πουλησε κατι λαθος, ή να μηνύσεις ενα mall επειδή ενα μαγαζί πουλάει οτι ναναι....

 

μηπως θα επρεπε απο το tripadvisor να πηγαίνουν σε κάθε επιχείρηση και να βλέπουν με τα ματια τους τι συμβαίνει δηλαδή???

Διοτι ειναι υπευθυνο για οτι δημοσιευται στον ιστοχωρο του . Μαλιστα υπαρχει και κανονας που δεν επιτρεπει την δημοσιευση μουφα-κριτικων. Ετσι λοιπον οφειλε να εχει καποιο τροπο να ελεγχει αποτελεσματικοτερα εστω καποιες κριτικες που ειναι προκλητικες ακομα και για εναν αδαη.

 

Η συγκριση με το ebay ειναι ακυρη για πολλους λογους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για πες 2-3 ...

"We do not fact-check reviews. With over 100 million reviews and more than 1.5 million hotels, restaurants and attractions, it would be impossible for us confirm every detail. We believe that the sheer volume of reviews -- we post, on average, 60 contributions every minute! -- enables travelers to spot trends among reviews and determine whether a property is right for them."

 

Στο λένε, εμείς ΔΕΝ τσεκάρουμε τις ανασκοπήσεις, με 100 εκατ. revies και περισσότερα απο 1.5 εκατ. ξενοδοχεια,  θα ηταν ακατόρθωτο να επιβεβαιώσουμε καθε λεπτομέρεια. με τον όγκο των reviews, περίπου 60 ανα λεπτό, μπορεί ο ταξιδιώτης να ανοίξει τα γκαβά του και να κρίνει αν στροφάρει, εαν του κάνει ή δέχεται μασημένη τροφή.

 

περιληπτικά αυτό λέει εδώ. Επισης λεει οτι τσεκάρουν αν οι κριτικές είναι φιλικές προς την οικογένεια (βγαλαμε τις μαλαπερδες εξω και καναμε κονταρομαχιες στην ρεσεψιον), αναφερεται σε σωστή επιχείρηση (πήγαμε στο Alou Fun Park, με θεα τον Λευκό πύργο, δεν είχε πάρκινγ γιατι η αριστοτέλους ήταν γεμάτη υποψήφιους για τις εκλογές), σύμφωνα με άλλες οδηγίες. Υπάρχει και σχετική σελίδα που αναφέρει οτι ΔΕΝ πρεπει να ανεβάζεις κριτικές υπο προυποθέσεις. Επίσης σου αναφέρουν οτι εξασφαλίζουν την ακεραιότητα όσων γράφονται, αλλά ΔΕΝ μπορουν να τα τσεκάρουν.

 

Ερώτηση, οταν οποιοςδήποτε απο ολους εδω μεσα, διαβασε μια κριτική, πήγε σε ενα μέρος και ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο απο οτι διαβασε, το ανεφερε η απλα ειπε "ε τους λαλακες, ψευτες, απατεώνες!!!!"

 

κοινώς, εγω εχω μια ταβέρνα, εβαλα 20 φιλαρακια να ανεβασουν θετικες, εγραψα και εγω αλλες 20, ηρθες εσυ και εφαγες, οταν αντι για μπριτζόλα εφαγες σαγιονάρα, πήγες να το γράψεις ή δεν σε απασχόλησε και πολύ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά άκουσα για μια καλή καφετέρια εκει στην πλατεία πολυ τέλεια με υπέροχη ατμόσφαιρα, οχι επειδή είμαι μέτοχος και έχω λαδώσει και λιγο το προγραμματακι αλλα λέω να περάσετε μια βόλτα να δείτε και εσείς!! Έλεος, όλα αυτά ειναι διαφημιστικές εταιρίες πως νομίζεται πως συντηρούνται απο την google; Ή περιμένετε αντικειμενικά κριτήρια στην διασκέδαση;

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μονο κακό που βρίσκω στο tripadvisor ειναι οτι δεν σε αφηνει να απαντησεις σε απαντηση του ιδιοκτήτη, δηλαδη, εαν κανω μια κριτική και απαντήσει ο ιδιοκτήτης, δεν μπορώ να του απαντησω και εγω...

Ετσι, περυσι σε ταξιδι στο εξωτερικο, στο ξενοδοχειο χρεωναν wakeup list (και καλα 3 δολαρια για να σε ξυπνήσουν) το οποιο αρνήθηκε ο ιδιοκτήτης οτι υπήρχε. Δυστυχώς, δεν πήρα μια φωτογραφία τοτε, βλακεία μου, αλλα μετα απο 20 ώρες ταξιδι (και ενα ξανθοπίπινο στην ρεσεψιον...) δεν εδωσα σημασια. Η λίστα ηταν σε μια Α4, ολα γραμμένα στο χέρι, ακομα και η τιμή...τελικά το ξανθοπίπινο ισως έβγαζε κανενα εξτραδάκι απο τις αφυπνίσεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...