Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικό είναι αδερφέ. 3 χρόνια δεν είναι λίγα για να την ξεπεράσεις τόσο εύκολα. Θα πάρει τον χρόνο του.

Η θεωρεία του captain (haldol) μου άρεσε αρκετά. Ισχύει.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμαι 24

δεν κυνηγαω την σχεση ωστοσο απο την αλλη δεν μπορω καθολου την μοναξια κ να σου πω την αληθεια ειχα ευκαιριες ας πουμε για ευκολο μαμηση και απλα δεν με ενδιαφερει , το δοκιμασα και δεν μου αρεσε με δυσκολια μου σηκονοταν

βλεπω φιλους μου που οτι βρουν το πηδανε και απλα δεν μπορω να λειτουργησω ετσι

την επανασυνδεση απο την αλλη την βλεπω ενα λαθος γτ δεν θα μεινουμε με μια γυναικα στην ζωη μας.

• Like 1
Δημοσ.

το ευκαιριακο σεξ αν γινει "λαθος" δεν εχει θετικα αποτελεσματα. Δεν χρειαζεται να αγαπας τον αλλο, αρκει να υπαρχει σεβασμος ειλικρινεια και ανοιχτη διαθεση να περασετε χρονο καλα, χωρις 'συμφωνιες' (με το μυαλο σου ή με τον αλλον) απο πριν. Οτι σας συμβει, οπως τυχει, για οσο κρατησει.

Η επανασυνδεση δεν ειναι καθολου κακη εαν 'επικοινωνουσατε' και ειστε σιγουροι για τα αισθηματα σας. Αν ομως δεν πετυχει ο πονος θα ειναι μεγαλυτερος

"δεν θα μεινουμε με μια γυναικα στην ζωη μας" αυτο να σκεφτεσαι και θα την ξεπερασεις γρηγορα. Εισαι τυχερος κιολας γιατι εισαι ελευθερος πανω στο peak σου σαν ανθρωπος

• Like 3
Δημοσ.

ειμαι 24

δεν κυνηγαω την σχεση ωστοσο απο την αλλη δεν μπορω καθολου την μοναξια κ να σου πω την αληθεια ειχα ευκαιριες ας πουμε για ευκολο μαμηση και απλα δεν με ενδιαφερει , το δοκιμασα και δεν μου αρεσε με δυσκολια μου σηκονοταν

βλεπω φιλους μου που οτι βρουν το πηδανε και απλα δεν μπορω να λειτουργησω ετσι

την επανασυνδεση απο την αλλη την βλεπω ενα λαθος γτ δεν θα μεινουμε με μια γυναικα στην ζωη μας.

24;;; Κάνε ό,τι σου κατέβει. Θες δε θες, θα τελειώσει και θα περάσεις στην επόμενη φάση. Να ελπίζεις να είναι μια φάση ωριμότητας και αυτογνωσίας.

Κλειδώστε το.

• Like 1
Δημοσ.

Θες πραγματική συμβουλή? Ωραία. Κάθε φορά λοιπόν που θα σκέφτεσαι την πρώην σου θα FAPάρεις.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το fap, google it.

Σιγά σιγά θα την ξεπεράσεις.

κοίτα αν και βλέπω που το πας

κατούρα και λίγο. . .

εγω πάλι θα σου αφιερώσω ένα τραγουδάκι

πάρε μάτι την κούκλα και ξέχνα τις άλλες... 

εγώ παντως όταν βλέπω τα  μανάρια λέω "που ειναι να τους σκίσω το καλτσον!" :P

καθίστε να πάω να κατουρήσω εγώ τώρα λίγο

Δημοσ.
κατούρα και λίγο. .

Μη θυμωνεις ρε συ.. μια μ@λ@κΥ@ ειπε η κοπελα..

stavi:

cat-launch.gif

Το τραγικο φιλε θεματοθετη ειναι να σε συγκρινει η πρωην σου με ολους τους νυν της.... εκει κατω.. !

• Like 2
Δημοσ.

Μη θυμωνεις ρε συ.. μια μ@λ@κΥ@ ειπε η κοπελα..

stavi:

cat-launch.gif

Το τραγικο φιλε θεματοθετη ειναι να σε συγκρινει η πρωην σου με ολους τους νυν της.... εκει κατω.. !

ποιος θυμωσε ρε? 

αυτό που μου τη σπάει με σας τους άντρες είναι ότι μεταξυ σας μπορειτε να πείτε οτιδήποτε και το παίρνετε στην πλακα

ακουω τον αλλον τηλεφωνεί στο φίλο του μέσα στο λεωφορείο

"έλα ρε σκουπιδι!" του λέει 

γιατι δεν μπορουμε να μιλάμε κι εμείς έτσι δηλαδή

ασε που γιαυτό έγραψα και το απο κάτω για αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι θα πάω εγώ για κατούρημα. . . πφφφ βαριέμαι να εξηγώ τα πάντα κάθε φορα

Δημοσ.

καθε φορά, πρώτη φορά..

Νυσταζω τωρα.. και βαριεμαι να συγκρινω ολες τις κοπελες μου με την πρωην του, καλο βραδυ

(πλακα σου εκανα, μη θυμωνεις(!!) )

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος αλλά αν πρέπει να μαντέψω... επειδή ο άλλος είναι φίλος του ενώ εσύ δεν είσαι;

• Like 2
Δημοσ.

ποιος θυμωσε ρε? 

αυτό που μου τη σπάει με σας τους άντρες είναι ότι μεταξυ σας μπορειτε να πείτε οτιδήποτε και το παίρνετε στην πλακα

ασε που γιαυτό έγραψα και το απο κάτω για αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι θα πάω εγώ για κατούρημα. . . πφφφ βαριέμαι να εξηγώ τα πάντα κάθε φορα

Παρτε και εσεις μια φιλη σας και πειτε της 'ελα ρε πατσαβουρα' , τι σας εμποδιζει ?  :-D

Η ισοτητα θελει αγωνες 

Δημοσ.

Ειχα μια μεγαλη σχεση 3 χρονια με την κοπελα ταιριαζαμε στα παντα, ωστοσο εδω και 6 μηνες εχουμε χωρισει

Δοκιμασα να προχωρησω την ζωη μου βγηκα με κοπελες ολο αυτο το διαστημα, αλλα οποια και να γνωρισω μπαινω στην διαδικασια να την συγκρινω με την πρωην μ και να ξενερωνω στο τελος γιατι δεν της μοιαζει. Και στην τελικη νιωθω οτι μονο αυτη μπορει να μου γεμισει τα κενα μου

εχει νιωσει κανεις τιποτα παρομοιο;

κοιτα να δεις τα πραματα ειναι απλα. οπως εχει πει ο σοφος θειος μου, ερχεται καποια στιγμη στην σχεση οπου ειτε παντρευεσαι ειτε χωριζεις. στις μερες μας βεβαια ο γαμος δεν ειναι απαραιτητος αλλα πρεπει να ανεβεις επιπεδο, πως να το κανουμε. δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοώ. πιθανως να φτασατε σε αυτο το σημειο με την πρωην σου. 

τεσπα λογικο ειναι να περνας την φαση που περνας, εγω δεν ειμαι υπερ του να αναγκαζεις τον εαυτο σου να κανει πραματα που δεν θελει. γιατι ντε και καλα να γαμησεις. αραξε, λιωσε στο ιντερνετ και στα παιχνιδια και μολις ξελαμπηκαρεις και ανοιξει λιγο ο καιρος ξεκινα να βγαινεις χωρις ντε και καλα να ψαχνεσαι απελπισμενα. οτι γινει, δεν γινεται να βρισκουμε γαματα ατομα την ωρα που τα θελουμε ντε και καλα. πανω απ ολα ειναι η χημεια, δλδ να μιλησεις με την αλλη και να σου αρεσουν αυτα που σου λεει, να κυλαει η κουβεντα. μην κανεις συμβιβασμους απλα και μονο για να λες οτι εχεις σχεση, το καλο το πραμα αργει να γινει. καλυτερα μπακουρι παρα να εισαι σε μια ντεμι κατασταση

Δημοσ.

ναι ειναι αυτο ακριβως που ειχα στο μυαλο μου και εγω.

πιστευω οτι ταιριαζαμε τοσο πολυ και δωσαμε τοσα πολλα ο ενας στον αλλο και δεθηκαμε σε τετοιο βαθμο ωστε δεν υπηρχε αλλο σταδιο για την σχεση μας παρα μονο ο γαμος αλλα ειμασταν μικροι, εγω 24 αυτη 23.

δεν λεω οτι ηταν ολα τελεια και δεν μαλωναμε ποτε αλλα οταν αγκαλιαζαμε ο ενας τον αλλο γινοταν κατι ωραιο μεσα μας

και αυτο που λεω αν δεν το βιωσεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.

πολλοι κοκορευονται που πανε με πολλες αλλα αν αυτο δεν σε κανει χαρουμενο γτ να το κανεις για να λες μετα μαμησα τοσες; σιγα το πραγμα. αν δοκιμασεις το καλο σεξ που δεν μαμας το σωμα αλλα ενωνεσαι με τον ανθρωπο σου και γινεστε ενα τοτε δεν σε γεμιζει με το να πηγαινεις με την μια και την αλλη.

Δημοσ.

ναι ειναι αυτο ακριβως που ειχα στο μυαλο μου και εγω.

πιστευω οτι ταιριαζαμε τοσο πολυ και δωσαμε τοσα πολλα ο ενας στον αλλο και δεθηκαμε σε τετοιο βαθμο ωστε δεν υπηρχε αλλο σταδιο για την σχεση μας παρα μονο ο γαμος αλλα ειμασταν μικροι, εγω 24 αυτη 23.

δεν λεω οτι ηταν ολα τελεια και δεν μαλωναμε ποτε αλλα οταν αγκαλιαζαμε ο ενας τον αλλο γινοταν κατι ωραιο μεσα μας

και αυτο που λεω αν δεν το βιωσεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.

πολλοι κοκορευονται που πανε με πολλες αλλα αν αυτο δεν σε κανει χαρουμενο γτ να το κανεις για να λες μετα μαμησα τοσες; σιγα το πραγμα. αν δοκιμασεις το καλο σεξ που δεν μαμας το σωμα αλλα ενωνεσαι με τον ανθρωπο σου και γινεστε ενα τοτε δεν σε γεμιζει με το να πηγαινεις με την μια και την αλλη.

Αυτό το τελευταίο σκέλος συνήθως έρχεται όταν ωριμάζεις. Κάποιοι είναι έτσι από πάντα. Κάποιοι δεν ωριμάζουν ποτέ κ το παίζουν γαμήκοι όλη την ώρα. 

Δημοσ.

Αυτό το τελευταίο σκέλος συνήθως έρχεται όταν ωριμάζεις. Κάποιοι είναι έτσι από πάντα. Κάποιοι δεν ωριμάζουν ποτέ κ το παίζουν γαμήκοι όλη την ώρα. 

Πάντως δεν νομίζω να είναι τόσο θέμα ωριμότητας όσο ρομαντισμού,χαρακτήρα,γούστου....

Δημοσ.

Όντως έχει φορές που νιώθω έξω από την εποχή μου. Μερικές φορές θα ήθελα να μπορώ απλά να ξεχάσω κ να μπορώ να πηγαίνω με ότι βρω μπροστά μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...