micahel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 δες υγεια και αποδοση, αν ολα 100% τοτε αν δεν θες παραπανω gb ειναι οκ
kimonas2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 οκ ευχαριστω πολυ και κατι ακομη αν ειναι ευκολο...αν αγορασω windows7 απο εδω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-8-1-cd-key-compare-prices/ οι τισ αγγελειες πως τα κατεβαζω αν δεν εχω το cd ??
AMD Expert Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 οκ ευχαριστω πολυ και κατι ακομη αν ειναι ευκολο...αν αγορασω windows7 απο εδω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-8-1-cd-key-compare-prices/ οι τισ αγγελειες πως τα κατεβαζω αν δεν εχω το cd ?? Ψάξε για τα MSDN Links των Windows 7 Greek x64 iso ή και από τον θείο που όμως αφού χρησιμοποιήσεις κλειδί θα είναι 100% νόμιμα
micahel Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-8-1-download/ σύμφωνα με το άρθρο σε αυτό το site, είναι το offical αρχείο που δίνει η microsoft, δεν έχει μέσα κανένα activate η key άρα δεν μιλάμε για πειρατικό που δεν επιτρέπετε να δημοσιεύετε εδώέχει και τις 2 εκδόσεις 32 η 64 bit.αν το θεωρήσετε πειρατικό σβηστετο, λες και θα βγάλουμε άκρη
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Αν εχεις 8Gb ram βαλε οπωσδηποτε 64bit και εγω θα ελεγα να το ξανασκεφτεις και να πας σε Win 8 που ειναι πιο καινουργια.Ασε που του χρονου βγαινουν και τα Win 10.
kimonas2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 παιδια αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως θα τα εγκαταστισω αφου δεν θα εχει καποιο λογισμικο πανω ?? θα πρεπει να τα βαλω σε cd η usb απο αλλα πσ και να τα κατεβασω εκει??
MonstrousChaos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καταρχας για ποιο λογο χρειαζεσαι windows καινουρια κια οχι σπασμενα?
kimonas2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το σπασμενα??ειμαι και λιγο (πολυ) newbie... εχω παραγγηλει το τελευταιο συστημα με μεγαλυτερο τροφοδοτικο ..σας ευχαριστω ολους
cabdik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 μητρικη προσπαθησε να βρεις την GA-970A-UD3P. για τους 8πυρηνους ειναι καλυτερη λογω 8+2 phases εναντι 4+1 αυτης που εβαλες. αν δεν την βρεις, θα προτιμουσα την ASUS M5A97 R2.0
kimonas2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 την εχω παραγγηλει ...δεν μπορω να τη αλλαξω τωρα
MonstrousChaos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το σπασμενα??ειμαι και λιγο (πολυ) newbie... εχω παραγγηλει το τελευταιο συστημα με μεγαλυτερο τροφοδοτικο ..σας ευχαριστω ολους εννοω να τα παρεις απο τον θει,αλλα δν επιτρεπεται να μιλαμε εδω.απλως ψαξε σε πειρατικες ιστοσελιδες...θα γλυτωσεις πολλα λεφτα ετσι
spu8as Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εννοω να τα παρεις απο τον θει,αλλα δν επιτρεπεται να μιλαμε εδω.απλως ψαξε σε πειρατικες ιστοσελιδες...θα γλυτωσεις πολλα λεφτα ετσι Πολλά σπασμένα λειτουργικά περιέχουν malware... ξέρεις δεν είναι ότι καλύτερο να προτείνεις σε κάποιον να πάρει κάτι σπασμένο απ' την στιγμή που μπορεί να τα βρει και με 30€ περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα