Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ευχαριστω πολυ και κατι ακομη αν ειναι ευκολο...αν αγορασω windows7 απο εδω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-8-1-cd-key-compare-prices/ οι τισ αγγελειες πως τα κατεβαζω αν δεν εχω το cd ?? 

Ψάξε για τα MSDN Links των Windows 7 Greek x64 iso ή και από τον θείο που όμως αφού χρησιμοποιήσεις κλειδί θα είναι 100% νόμιμα

Δημοσ.

http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-8-1-download/

σύμφωνα με το άρθρο σε αυτό το site, είναι το offical αρχείο που δίνει η microsoft, δεν έχει μέσα κανένα activate η key άρα δεν μιλάμε για πειρατικό που δεν επιτρέπετε να δημοσιεύετε εδώ

έχει και τις 2 εκδόσεις 32 η 64 bit.

αν το θεωρήσετε πειρατικό σβηστετο, λες και θα βγάλουμε άκρη

Δημοσ.

Αν εχεις 8Gb ram βαλε οπωσδηποτε 64bit και εγω θα ελεγα να το ξανασκεφτεις και να πας σε Win 8 που ειναι πιο καινουργια.Ασε που του χρονου βγαινουν και τα Win 10.

Δημοσ.

παιδια αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως θα τα εγκαταστισω αφου δεν θα εχει καποιο λογισμικο πανω ?? θα πρεπει να τα βαλω σε cd η usb απο αλλα πσ και να τα κατεβασω εκει??

Δημοσ.

μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το σπασμενα??ειμαι και λιγο (πολυ) newbie... 

εχω παραγγηλει το τελευταιο συστημα με μεγαλυτερο τροφοδοτικο ..σας ευχαριστω ολους

Δημοσ.

μητρικη προσπαθησε να βρεις την GA-970A-UD3P.  για τους 8πυρηνους ειναι καλυτερη λογω 8+2 phases εναντι 4+1 αυτης που εβαλες. 

αν δεν την βρεις, θα προτιμουσα την  ASUS M5A97 R2.0

Δημοσ.

μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το σπασμενα??ειμαι και λιγο (πολυ) newbie... 

εχω παραγγηλει το τελευταιο συστημα με μεγαλυτερο τροφοδοτικο ..σας ευχαριστω ολους

εννοω να τα παρεις απο τον θει,αλλα δν επιτρεπεται να μιλαμε εδω.απλως ψαξε σε πειρατικες ιστοσελιδες...θα γλυτωσεις πολλα λεφτα ετσι

Δημοσ.

εννοω να τα παρεις απο τον θει,αλλα δν επιτρεπεται να μιλαμε εδω.απλως ψαξε σε πειρατικες ιστοσελιδες...θα γλυτωσεις πολλα λεφτα ετσι

Πολλά σπασμένα λειτουργικά περιέχουν malware... ξέρεις δεν είναι ότι καλύτερο να προτείνεις σε κάποιον να πάρει κάτι σπασμένο απ' την στιγμή που μπορεί να τα βρει και με 30€ περίπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...