Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πριν 5 μηνες αρχησα μια θεραπια με χαπια για την κυστικη ακμη.Τους πρωτους μηνες τα σπυρακια τριπλασιαστικαν.Αυτην την στιγμη δεν εχω σπυρακια αλλα εχω πολλα κοκκινα σημαδια απο ολα αυτα τα σπυρακια.Γνωριζει καποιος μετα απο ποσο καιρο θα φύγουν ? Την τελευταια φορα που ειδα τον γιατρο τον ρωτησα αλλα δεν μου απαντησε ευθεως δεν τα θεωρισα και σημαντικα και δεν επεμενα.Τωρα που λειπει δεν μπορω ν τον ρωτησω.Την θεραπια την κανω ακομα(χαπια A-CNONTREN). 

Δημοσ.

Μου είχε γράψει ο δερματολόγος μου αυτά τα χάπια για θεραπεία 6 μηνών, χωρίς να έχω βέβαια κυστική ακμή. Για δικούς μου λόγους δεν τα πήρα. Το θέμα είναι πως μέχρι να τελειώσει η θεραπεία το δέρμα σου θα είναι σε αυτή την κατάσταση, ίσως και λίγο καιρό μετά, τουλάχιστον έτσι μου είχε πει ο δικός μου. Για την ξηροδερμία μπορείς να πλένεις το πρόσωπο σου με ένα σαπούνι που θα σου πει ο γιατρός, και αν στο επιτρέψει, ενυδατική bepanthol. Το ίδιο ισχύει και για τα χείλη, με liposan.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν θεωρώ λάθος τα χάπια όπως λέει και ο φίλος πάνω που δεν τα πήρε αλλά εγώ γιατί γενικά δεν περνω χάπια και κυρίως επειδή αυτά είναι καρκινογόνα στην πλειονότητά. Επειδή και εγώ είχα μια μόλυνση όπως φάνηκε από την διάγνωση δεν πήρα χάπια αλλά έκανα και κάνω ακόμη μια άλλη θεραπεία. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αν και ακόμα δεν έχω τελειώσει τελείως. Σχετικά με το θέμα σου εμένα με κάνει με ένα μηχάνημα μια διαδικασία που ονομάζει κρυσταλλωση και είναι κάτι κόκκοι σαν άμμο που με τρίβουν κάπως το πρόσωπο και αφερει τα σημάδια. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ότι περαιτέρω θες πες μου ;)

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

το οτι ειναι καρκινογόνα το άκουσες στο καφενείο ή στο είπε κανένας ταξιτζής?

Glator γενικά όσο κάνεις την θεραπεία θα είναι σαν κώλος μαϊμούς η μάπα σου. Τώρα προς το τέλος θα φύγουν τα σπυριά και σε λίγο καιρό θα φύγουν και οι κοκκινίλες. Μετά θα γίνεις τέρμα φράαααπα, έκανες τόσο καιρό την θεραπεία κάνε λίγο υπομονή τώρα και θα δείς επιτέλους τα αποτελέσματα της ταλαιπωρίας. Ήταν να τα πάρω και εγώ τότε, αλλά μόλις μου έδειξε την ειδική δίαιτα που έπρεπε να ακολουθήσω προτίμησα το φαΐ και τα σπυριά παρά τα μούτρα που μετά απο λίγο καιρό έφυγαν μόνα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Καρκινογόνα δεν είναι, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα πρέπει να κάνεις εξετάσεις αίματος κάθε μήνα για να ελέγχεις τα ηπατικά ένζυμα. Επίσης δεν θα πρέπει να εκτίθεσαι στον ήλιο, αλλά το πιο βαρύ είναι για τις γυναίκες, γιατί αυτά τα φάρμακα σχετίζονται με τερατογενέσεις. Οπότε απ την στιγμή που θα τα πάρει κάποια, μετά από 2 και μετά χρόνια μπορεί να προσπαθήσει για παιδί.

Δημοσ.

Έχετε δίκιο δεν ξέρω για καρκινογόνα. Το μπέρδεψα με την καρκινογεννεση που προκαλεί όπως αναφέρει ο φίλος πάνω. Σχετικά με την διατροφή αν μπορείς φιλαράκι πες λίγα λόγια γιατί εγώ δεν έχω καθαρίσει τελείως ακόμα και δεν την παλεύω άλλο.

Δημοσ.

Η εφαρμογη κρεμας με υαλουρονικο οξυ ή ηπια δοση βιταμινης Α(aquasol πχ) βοηθανε πολυ στα κοκκινα σημαδια...αυτο με την κρυσταλλωση που αναφερει το παιδι πιο πανω ειναι ουσιαστικα peeling με κοκκους και βοηθα στν ανανεωση των επιφανειακων κυτταρων του δερματος.πιστευω οτι πρεπει να γινεται με μετρο για να δωσεις χρονο στο δερμα να επουλωθει.

γενικα οταν βγαινεις εξω φορα αντηλιακο και βαζε καθε μερα κρεμα με υαλουρονικο η βιταμινη α!

Sorry κιολας, αλλα η bepanthol δεν λεει κατι...απλη κρεμα ειναι,σαν τη nivea μη σου πω.

Δημοσ.

Έχετε δίκιο δεν ξέρω για καρκινογόνα. Το μπέρδεψα με την καρκινογεννεση που προκαλεί όπως αναφέρει ο φίλος πάνω. Σχετικά με την διατροφή αν μπορείς φιλαράκι πες λίγα λόγια γιατί εγώ δεν έχω καθαρίσει τελείως ακόμα και δεν την παλεύω άλλο.

Εμενα ο δερματολογος μου ειπε απλος να προσεξω την διατροφη μου ,οτι μπορω να φαω π.χ κανεναν γυρο αλλα με μετρο και οχι πολλη συχνα,ετσι και εχω κανει τους τελευτεους 5 μηνες ,δεν τρωω συνεχομενες μερες λιπαρα φαγητα..Τωρα εχω ακουσει και για αλους που τους λενε να τα κόψουν τελείως ,μαλλον ειναι αναλογα τα χαπια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...