megaklhs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους σας έχω γεννηθεί 22 Μαϊου 1997 και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξέρετε εάν θα έχω το δικαίωμα να ψηφίσω στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Ιανουαρίου 2015.Ένας καθηγητής μας είπε ότι έχουμε το δικαίωμα να ψηφίσουμε αλλά πιστεύω ότι επειδή δεν έχω συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας μου δεν μπορώ, όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
Papakaliati Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους σας έχω γεννηθεί 22 Μαϊου 1997 και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξέρετε εάν θα έχω το δικαίωμα να ψηφίσω στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Ιανουαρίου 2015.Ένας καθηγητής μας είπε ότι έχουμε το δικαίωμα να ψηφίσουμε αλλά πιστεύω ότι επειδή δεν έχω συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας μου δεν μπορώ, όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Αμα δεν εισαι 18 δεν μπορεις, δεν ειναι και τοσο πολυπλοκο. Το δικαίωμα αυτό διαθέτουν όσοι έχουν την ελληνική ιθαγένεια, έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους (ή πρόκειται να το συμπληρώσουν εντός του έτους στο οποίο διεξάγονται οι εκλογές),
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πηγαίνει με τις 31/12 και όχι ημερολογιακά. Δες το
gatokoritso Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομίζω. Πάντως αν ψηφίσεις θα το μάθεις γιατί θα είσαι στους καταλόγους. Έχουν σαιτ που βρίσκεις που ψηφίζεις. 1
dimitrisOP Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 αν κλεινεις τα 18 το 2015 μπορεις να ψηφισεις
d_gkal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις αγωνια για την ψηφο? Ή απλα αναρωτεσαι?
megaklhs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις αγωνια για την ψηφο? Ή απλα αναρωτεσαι? Αυτό έλοιπε να έχω αγωνία χαχαχα όχι ρε αδερφέ απλός θέλω να δώ που θα πάνε τα χαρτιά γιατί εάν πάνε στο χωριό μου θελω να τα φέρω στην Πάτρα.
Kostasspil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνεις να τα φέρεις για αυτές.. Θέλει αρκετά πιο πριν. 1
Silverage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό έλοιπε να έχω αγωνία χαχαχα... Κακώς, εσυ θα μείνεις χωρίς δουλειά όμως. 1
megaklhs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Κακώς, εσυ θα μείνεις χωρίς δουλειά όμως. Ηρέμησε ρε φίλε που εάν δεν ψηφίσω δεν θα βρώ δουλειά είδαμε και τόσα χρόνια που τους ψηφίζουμε τι δουλειές έχουμε.
Muchacho Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ψηφιζεις,αλλα προσεξε καλα τι θα ψηφισεις. 3
panos2171 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό έλοιπε να έχω αγωνία χαχαχα όχι ρε αδερφέ απλός θέλω να δώ που θα πάνε τα χαρτιά γιατί εάν πάνε στο χωριό μου θελω να τα φέρω στην Πάτρα. Που είσαι γραμμένος; Η ταυτότητά σου που σε έχει δημότη;
Silverage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ηρέμησε ρε φίλε που εάν δεν ψηφίσω δεν θα βρώ δουλειά είδαμε και τόσα χρόνια που τους ψηφίζουμε τι δουλειές έχουμε. Καλά, άσε τα παππούδια να ορίζουν το μέλλον σου. Αφού πιστεύεις οτι κάνουν καλύτερες επίλογές οι 70+ απο εσένα τράβα καμιά βόλτα στις εκλογές. Μετά όμως δεν θα έχεις το δικαίωμα να κλαίγεσαι για τίποτα και όλα όσα τυχόν πάθεις θα σου αξίζουν. 2
megaklhs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλά, άσε τα παππούδια να ορίζουν το μέλλον σου. Αφού πιστεύεις οτι κάνουν καλύτερες επίλογές οι 70+ απο εσένα τράβα καμιά βόλτα στις εκλογές. Μετά όμως δεν θα έχεις το δικαίωμα να κλαίγεσαι για τίποτα και όλα όσα τυχόν πάθεις θα σου αξίζουν. Κανονικά κανείς δεν πρέπει να πηγαίνει να ψηφίζει εάν δεν πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του δεν αλλάζει η κατάσταση. 1
frenzy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Η ψήφος δεν είναι εξουσία; Αν θες να πάρεις χαρτοφυλάκιο, τράβα υποψήφιος, αλλά καλό θα ήταν να σπουδάσεις κάτι πρώτα, να μην πας ξεβράκωτος στ' αγγούρια. Μικρός δεν είσαι όμως για να λες τέτοια κλισέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα