Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας έχω γεννηθεί 22 Μαϊου 1997 και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξέρετε εάν θα έχω το δικαίωμα να ψηφίσω στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Ιανουαρίου 2015.Ένας καθηγητής μας είπε ότι έχουμε το δικαίωμα να ψηφίσουμε αλλά πιστεύω ότι επειδή δεν έχω συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας μου δεν μπορώ, όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας έχω γεννηθεί 22 Μαϊου 1997 και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξέρετε εάν θα έχω το δικαίωμα να ψηφίσω στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Ιανουαρίου 2015.Ένας καθηγητής μας είπε ότι έχουμε το δικαίωμα να ψηφίσουμε αλλά πιστεύω ότι επειδή δεν έχω συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας μου δεν μπορώ, όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

Αμα δεν εισαι 18 δεν μπορεις, δεν ειναι και τοσο πολυπλοκο. 

Το δικαίωμα αυτό διαθέτουν όσοι έχουν την ελληνική ιθαγένεια, έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους (ή πρόκειται να το συμπληρώσουν εντός του έτους στο οποίο διεξάγονται οι εκλογές),

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Πάντως αν ψηφίσεις θα το μάθεις γιατί θα είσαι στους καταλόγους. Έχουν σαιτ που βρίσκεις που ψηφίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις αγωνια για την ψηφο? Ή απλα αναρωτεσαι?

Αυτό έλοιπε να έχω αγωνία χαχαχα όχι ρε αδερφέ απλός θέλω να δώ που θα πάνε τα χαρτιά γιατί εάν πάνε στο χωριό μου θελω να τα φέρω στην Πάτρα.

Δημοσ.

Κακώς, εσυ θα μείνεις χωρίς δουλειά όμως.

Ηρέμησε ρε φίλε που εάν δεν ψηφίσω δεν θα βρώ δουλειά είδαμε και τόσα χρόνια που τους ψηφίζουμε τι δουλειές έχουμε.

Δημοσ.

Αυτό έλοιπε να έχω αγωνία χαχαχα όχι ρε αδερφέ απλός θέλω να δώ που θα πάνε τα χαρτιά γιατί εάν πάνε στο χωριό μου θελω να τα φέρω στην Πάτρα.

Που είσαι γραμμένος; Η ταυτότητά σου που σε έχει δημότη;

Δημοσ.

Ηρέμησε ρε φίλε που εάν δεν ψηφίσω δεν θα βρώ δουλειά είδαμε και τόσα χρόνια που τους ψηφίζουμε τι δουλειές έχουμε.

Καλά, άσε τα παππούδια να ορίζουν το μέλλον σου. Αφού πιστεύεις οτι κάνουν καλύτερες επίλογές οι 70+ απο εσένα τράβα καμιά βόλτα στις εκλογές. Μετά όμως δεν θα έχεις το δικαίωμα να κλαίγεσαι για τίποτα και όλα όσα τυχόν πάθεις θα σου αξίζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά, άσε τα παππούδια να ορίζουν το μέλλον σου. Αφού πιστεύεις οτι κάνουν καλύτερες επίλογές οι 70+ απο εσένα τράβα καμιά βόλτα στις εκλογές. Μετά όμως δεν θα έχεις το δικαίωμα να κλαίγεσαι για τίποτα και όλα όσα τυχόν πάθεις θα σου αξίζουν.

Κανονικά κανείς δεν πρέπει να πηγαίνει να ψηφίζει εάν δεν πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του δεν αλλάζει η κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Η ψήφος δεν είναι εξουσία; Αν θες να πάρεις χαρτοφυλάκιο, τράβα υποψήφιος, αλλά καλό θα ήταν να σπουδάσεις κάτι πρώτα, να μην πας ξεβράκωτος στ' αγγούρια. Μικρός δεν είσαι όμως για να λες τέτοια κλισέ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...