Silverage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 και ο πατερας μου το ιδιο μου λεει αλλα δεν ξερω οι διαθεσιμες επιλογες δεν με εμπνεουν...γενικα πολυ χαλια φαση ακουω και γενικα απο ατομα της ηλικιας μου ακροτητες και με εχουν μπερδεψει εχω να πω Θα σου δώσω εγω την έμπνευση. Σου αρέσει όπως είμαστε τώρα; Αν ναι ξέρεις τί να ψηφίσεις, αν όχι βρες κάποιον απο τους άλλους 10-20 που κατεβαίνουν και ψήφισέ τον.
dimitrisOP Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 αυτο που μου την δινει περισσοτερο ειναι οτι οι περισσοτεροι βαζουν τα κομματικα συμφεροντα πανω απο το καλο της χωρας...και γενικα ολη η γκρικια και η εχθροπαθεια
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 κανω καλα που δεν θελω να ψηφισω απολυτως τιποτα? Σχεδόν όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε αναρωτηθεί για την παραπάνω απορία. Το "γαμώτο" της υπόθεσης είναι οτι έτσι όπως έχει ψηφιστεί και υπάρχει ο εκλογικός νόμος, αποχή λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια δεν μετράνε, αν το ψάξεις θα δεις οτι όσο αυξάνονται αυτοί οι τρεις παράγοντες τόσο αυξάνονται και τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων αναλογικά με το ποσοστό τους, όαο μεγαλύτερο ποσοστό είναι να πάρει ένα κόμμα από τα έγκυρα ψηφοδέλτια τόσο ευκολότερα θα βοηθηθεί από την αποχή τα λευκά και τα άκυρα. Εγώ προσωπικά δεν θέλω με την απουσία μου στις εκλογές να "βοηθήσω" στην αύξηση των ποσοστών όλων των άλλων, άρα θα πηγαίνω να ψηφίζω.
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Σχεδόν όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε αναρωτηθεί για την παραπάνω απορία. Το "γαμώτο" της υπόθεσης είναι οτι έτσι όπως έχει ψηφιστεί και υπάρχει ο εκλογικός νόμος, αποχή λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια δεν μετράνε, αν το ψάξεις θα δεις οτι όσο αυξάνονται αυτοί οι τρεις παράγοντες τόσο αυξάνονται και τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων αναλογικά με το ποσοστό τους, όαο μεγαλύτερο ποσοστό είναι να πάρει ένα κόμμα από τα έγκυρα ψηφοδέλτια τόσο ευκολότερα θα βοηθηθεί από την αποχή τα λευκά και τα άκυρα. Εγώ προσωπικά δεν θέλω με την απουσία μου στις εκλογές να "βοηθήσω" στην αύξηση των ποσοστών όλων των άλλων, άρα θα πηγαίνω να ψηφίζω. Χα! Καλα τα λες να ψηφίσεις αλλά..Whoo??? Who let the trolls out, who who who..
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Χα! Καλα τα λες να ψηφίσεις αλλά..Whoo??? Who let the trolls out, who who who.. Είμαι μεταξύ κάποιων επιλογών, αλλά δεν χρειάζεται να πω σαν μετακινούμενος ψηφοφόρος που αποφασίζω την προηγούμενη ημέρα πριν τις εκλογές τι θα ρίξω.
gsisr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 καταλήγουμε λοιπόν ότι όλοι είναι για τ ανάθεμα και θα πρέπει να ψηφίσουμε αυτόν που είναι λιγότερο για το πο@τ@%. Τέτοια χάλια. Θα με πεις κι εσύ τι θα κάνεις ρε μάγκα με το να ρίξεις άκυρο ή να μην ψηφίσεις; η απάντηση είναι τίποτα. τα ίδια σκατά που τρώω τόσο καιρό θα συνεχίσω να τα τρώω ούτως η άλλως. αδιέξοδο είναι το πράμα δυστυχώς και οι εκλογές δεν βοηθανε στον να βρεθεί η άκρη του. όποιος νομίζει ακόμα πως η ψήφος του έχει δύναμη πλανάται πλανην οικτρά.
krom281 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Vote or die! https://www.youtube.com/watch?v=UthMHjoNyjA
Silverage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καταλήγουμε λοιπόν ότι όλοι είναι για τ ανάθεμα και θα πρέπει να ψηφίσουμε αυτόν που είναι λιγότερο για το πο@τ@%. Τέτοια χάλια. Θα με πεις κι εσύ τι θα κάνεις ρε μάγκα με το να ρίξεις άκυρο ή να μην ψηφίσεις; η απάντηση είναι τίποτα. τα ίδια σκατά που τρώω τόσο καιρό θα συνεχίσω να τα τρώω ούτως η άλλως. αδιέξοδο είναι το πράμα δυστυχώς και οι εκλογές δεν βοηθανε στον να βρεθεί η άκρη του. όποιος νομίζει ακόμα πως η ψήφος του έχει δύναμη πλανάται πλανην οικτρά. Μου φαίνεται έπρεπε να υπάρχει πρόστιμο για να πας να ψηφίσεις.
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Όποιο από τα κόμματα εξουσίας δεν θα το ψηφίσεις, παρακαλάει να μην πας καθόλου.
caution Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Άμα δεν ψηφίσεις, την επόμενη της ψηφοφορίας μέχρι και τις επόμενες εκλογές, ό,τι και αν σου κάνουν, το βουλώνεις και δεν γκρινιάζεις για τίποτα. Αν δε θες την ευθύνη, δε θα 'χεις και τα δικαιώματα. Ειδικά όταν όλες οι επιλογές είναι σκατά, τότε είναι τα δύσκολα. Ναι γιατί ο πολίτης, λειτουργεί ως πολίτης μία φορά στα τέσσερα χρόνια ε; Που τα διαβάζετε αυτά; Αν δεν θέλεις να ψηφίσεις, δεν ψηφίζεις. Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι σε κανένα και δεν απολογείσαι γι' αυτό. Και εννοείται ότι δεν σου αφαιρεί ο Lucifer και ο κάθε Lucifer χειρουργικά το δικαίωμα για κρητική και συμμετοχή σε συλλογικότητες κτλ επειδή έτσι ξύπνησε... Και η αποχή έχει τον πολιτικό της ρόλο. Μπορεί να μην είναι μικρο-πολιτικός. Μπορεί να είναι "θολός". Αλλά υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα