leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 εγώ θέλω να τους μαζέψω όλους και να πάμε disneyland, για οκτώβριο ή νοέμβριο το έβαλα στο πλάνο, αν μας επιτρέψει ο μεγαλοδύναμος και ο ΕΟΠΥΥ.
frenzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 εγώ θέλω να τους μαζέψω όλους και να πάμε disneyland, για οκτώβριο ή νοέμβριο το έβαλα στο πλάνο, αν μας επιτρέψει ο μεγαλοδύναμος και ο ΕΟΠΥΥ. Ψήσου να έρθεις, να πάμε παρέα. 1
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ψήσου να έρθεις, να πάμε παρέα. πού είσαι, εκεί κοντά είσαι; Μιλάμε.
d_gkal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Να παρω το πτυχιο μου.Παρε και το δικο μου αν μπορεις
frenzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 πού είσαι, εκεί κοντά είσαι; Μιλάμε. 3μιση ωρίτσες με αμάξι, 1μιση-2 με τρένο. Κανόνισε Οκτώβρη όμως μην το δαγκώνουμε στις ουρές. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 γω θα ήθελα να απολύσω το μάνατζερ μου πριν αλλάξω δουλειά, θα απολυθεί αφότου αλλάξω. εγώ θέλω να τους μαζέψω όλους και να πάμε disneyland, για οκτώβριο ή νοέμβριο το έβαλα στο πλάνο, αν μας επιτρέψει ο μεγαλοδύναμος και ο ΕΟΠΥΥ. ελάτε στην καλή, του ορλάντο να ρθω κι εγώ με τη φαμίλια (να πάμε και legoland μετά, να τα γαμήσουμε όλα). 1
Geosim79 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τα πράγματα γύρω μου....θετική σκέψη και υγεία σε όλους μας....τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνο του αν εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε το πρώτο βήμα!
Peleus17 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Υγεια και χαρα...σε μενα και στους δικους μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα