Dagobert Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MikeJ είπε Αν γίνεται δηλαδή η φίμωση να αντιμετωπιστεί είτε με πλαστική ακροποσθίας είτε με κρέμες στεροιδών. Δεν γίνεται για αυτό το λόγο: 7 ώρες πριν, Dimi00 είπε Του βαζουμε ενα ειδικό τζελ εδω και 1μιση χρόνο, δε βλεπουμε αποτελέσματα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Dagobert
MikeJ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει είναι μόλις 2 ετών. Έχει αρκετά χρόνια ακόμα μέχρι η φίμωση να αποτελέσει ουσιαστικό πρόβλημα. Ανάλογα με τη περίπτωση μπορεί μεγαλώνοντας να μην χρειαστεί τελικά να κάνει και τίποτα. Επίσης οι κρέμες κανονικά συνδυάζονται και με κάποιες ασκήσεις που πρέπει να τις κάνει μόνος του , κάτι που τώρα δε γίνεται. Άλλα όπως είπα ο γιατρός πρέπει να αποφασίσει, απλά μην επιλέγουμε με τη μία τη περιτομή στη λογική έλα να ξεμπερδευουμε. Και ναι είναι μεγάλη απώλεια και έχει πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα σεξουαλική ζωή του ατόμου. Το πιο απλό... Η βάλανος λόγω του ότι είναι πλέον ακάλυπτη και εξωτερικό όργανο αντί για εσωτερικό υφίσταται Κερατινοποιηση και παύει να είναι ευαίσθητη και μιλάω σαν παθών.
Lazarosko Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Νεος περιτμημενος εδω. Εκανα την εγχειρηση πριν 5 μερες και ακομα δυσκολευομαι πολυ να περπατησω κανονικα. Ειναι φυσιολογικο;
kaktos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλλον αναφέρεσαι στην αίσθηση. Αν ναι, είναι φυσιολογικότατο. Υπομονή καμία εβδομάδα ακόμα και θα γίνεις εντελώς "αναίσθητος". Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από kaktos77
Kostasspil Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ναι είναι πολύ φυσιολογικό, εγώ τις πρώτες μέρες και στον ύπνο έπρεπε να βρίσκω πατέντες υπομονή μερικές μέρες και μετά δε θα έχεις πρόβλημα On 1/19/2018 at 1:36 AM, MikeJ said: έχει πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα σεξουαλική ζωή του ατόμου. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο
Lazarosko Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το κακό είναι όμως ότι είμαι 17 και δίνω φέτος και μένω λίγο πέσω ήδη στα μαθήματα 😡 Απο όσους την έχετε κάνει εδώ και καιρό μπορείτε να αναφερετε γνώσεις εντυπώσεις και κάνα "tip" αν έχετε? Είμαι εξαιρετικά αγχωδης τελευταία εξαιτίας αυτού του θέματος
funbreaker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλά δεν μπορούσες να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι; Τόσο χάλια ήσουν ή ανυπομονουσες να το χρησιμοποιήσεις;
Kostasspil Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 +1 για το καλοκαίρι, ο γιατρός μου χε πει ότι βοηθάει και το μπάνιο στη θάλασσα για να ψηθεί γρηγορότερα. Φαντάζομαι ο φίλος το κανε τώρα ώστε να ναι ετοιμοπολεμος το καλοκαίρι 23 minutes ago, Lazarosko said: εντυπώσεις Προφανώς καλύτερη εμπειρία κατά την πράξη και σε θέμα υγιεινής είσαι ένα επίπεδο πάνω. 24 minutes ago, Lazarosko said: Είμαι εξαιρετικά αγχωδης τελευταία εξαιτίας αυτού του θέματος Μην το σκέφτεσαι καθόλου, σκέψου ότι είσαι σαν αθλητής που περιμένει να ξεπεράσει έναν τραυματισμό και να επιστρέψει στους αγώνες. Μόλις αρχίσουν οι "επιθέσεις", ούτε που θα θυμάσαι αυτή τη μικρή ταλαιπωρία
Lazarosko Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να είμαι ετοιμοπολεμος 😂 Αλλά ήδη το είχα αργησεί Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Lazarosko
Kostasspil Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Σωστή σκέψη το καλοκαίρι ανοίγει η κυνηγετική περίοδος για σας τους νέους
Putman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Στις 19/1/2018 στις 1:36 ΠΜ, MikeJ είπε Εντάξει είναι μόλις 2 ετών. Έχει αρκετά χρόνια ακόμα μέχρι η φίμωση να αποτελέσει ουσιαστικό πρόβλημα. Ανάλογα με τη περίπτωση μπορεί μεγαλώνοντας να μην χρειαστεί τελικά να κάνει και τίποτα. Επίσης οι κρέμες κανονικά συνδυάζονται και με κάποιες ασκήσεις που πρέπει να τις κάνει μόνος του , κάτι που τώρα δε γίνεται. Άλλα όπως είπα ο γιατρός πρέπει να αποφασίσει, απλά μην επιλέγουμε με τη μία τη περιτομή στη λογική έλα να ξεμπερδευουμε. Και ναι είναι μεγάλη απώλεια και έχει πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα σεξουαλική ζωή του ατόμου. Το πιο απλό... Η βάλανος λόγω του ότι είναι πλέον ακάλυπτη και εξωτερικό όργανο αντί για εσωτερικό υφίσταται Κερατινοποιηση και παύει να είναι ευαίσθητη και μιλάω σαν παθών. Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει. Μακάρι να μην το έκανα.
funbreaker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, Lazarosko said: Για να είμαι ετοιμοπολεμος 😂 Αλλά ήδη το είχα αργησεί Βρε κοίτα να περάσεις πουθενά κι άσε τις μαλακίες. Εξάλλου αν περάσεις κάπου θα σου προσφέρει περισσότερα και ποιοτικότερα γαμήσια και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
Lazarosko Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, funbreaker είπε Βρε κοίτα να περάσεις πουθενά κι άσε τις μαλακίες. Εξάλλου αν περάσεις κάπου θα σου προσφέρει περισσότερα και ποιοτικότερα γαμήσια και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Φίλε πρέπει να περάσω μόνο Αθήνα που ήδη μένω και θα μένω με τους γονείς μου όποτε έχω το καλοκαίρι
funbreaker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, Lazarosko said: Φίλε πρέπει να περάσω μόνο Αθήνα που ήδη μένω και θα μένω με τους γονείς μου όποτε έχω το καλοκαίρι Θα βρεις φοιτήτρια που θα μένει μόνη, αλλά ας παραμέινουμε ontopic.
Dagobert Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lazarosko είπε Το κακό είναι όμως ότι είμαι 17 και δίνω φέτος και μένω λίγο πέσω ήδη στα μαθήματα 😡 Απο όσους την έχετε κάνει εδώ και καιρό μπορείτε να αναφερετε γνώσεις εντυπώσεις και κάνα "tip" αν έχετε? Είμαι εξαιρετικά αγχωδης τελευταία εξαιτίας αυτού του θέματος Αναρωτιέμαι ποιο ακριβώς άγχος έχεις, ώστε να μείνεις πίσω στα μαθήματα. 6 ώρες πριν, Lazarosko είπε Νεος περιτμημενος εδω. Εκανα την εγχειρηση πριν 5 μερες και ακομα δυσκολευομαι πολυ να περπατησω κανονικα. Ειναι φυσιολογικο; Αυτό ακριβώς θα ήταν το καλύτερο κίνητρο να πέσεις με τα μούτρα στο διάβασμα και να καλύψεις τυχόν κενά. Τέλος, ηρέμησε, δεν έκανες και εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Σε κανά μήνα θα είσαι περδίκι. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Dagobert
Προτεινόμενες αναρτήσεις