giorgolavos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα! αν δεν ειμαι στο σωστο υπο-forum, παρακαλω καποιον να το μεταφερει στο σωστο. φιλος μου εχει σε καταστημα του εγκατεστημενες καμερες και ενα συστημα qsee για να βλεπει online τι γίνεται στο μαγαζι του. Προσφατα απελυσε τον εργαζομενο που ασχολουταν με αυτο το συστημα αν χρειαζοταν επειδη ανακαλυψε οτι ειχε αλλαξει τους κωδικους και εμπαινε απο το σπιτι του και παρακολουθουσε κι αυτος. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερει πως μπορει να αλλαξει τον κωδικο ξανα. Απ'οτι ειδα απο τις ρυθμισεις του qsee, χρησιμοποιει την σελιδα http://dyn.com/ Πρεπει να στειλουμε εκει ενα mail για να μας αλλαξουν τον κωδικο; δεν ξερουμε αλλα στοιχεια, το μονο που (μαλλον) εχω βρει ειναι το username που χρησιμοποιει γιατι το γραφει σε μια σελιδα των ρυθμισεων του qsee
ngrego Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Επειδι αυτο που εκανε ο υπαλληλος ειναι χοντρο, καλο θα ειταν να του ζητησει τους κωδικους απο τον υπαλληλο. Αν του αρνηθει, να παει στην αστυνομια η στην υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος. Αυτοι θα τον βοηθησουν!
giorgolavos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 εστω οτι το καταφερνει αυτο, παλι θα πρεπει να αλλαξει τον κωδικο. Που στο καλο πρεπει να παει για να τον αλλαξει; εχω δοκιμασει στην σελιδα dyn.com (που εχει στις ρυθμισεις της συσκευης) αλλα μου λεει οτι το username δεν ειναι σωστο
ngrego Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ισως να το αλλαξε και αυτο.. Αν εχει την δυνατοτητα να αποσυνδεσει τον λογαριασμο dyn.com απο το καταγραφικο και να κανει ενα νεο λογαριασμο.
giorgolavos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 ναι, μαλλον αυτο θα του πω να κανει γιατι δεν βγαζω ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα