Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και καλες γιορτες.

Δεν ξερω που να το βαλω το thread και το βαζω εδω (αν ειναι λαθος συγνώμη και να μεταφερθεί)

Ψαχνω απαντιση στα παρακατω (Να λυθούν ως προς R)

https://www.dropbox.com/s/7zd1mge2crhjayc/10568603_968851806476832_866836563_n%20%281%29.pdf?dl=0

Αν μπορει καποιος ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

1) άσχετο το θέμα

2) σε άσχετο forum

3) τι είναι το R ?

4) ασκήσεις σχολείου είναι αυτά.....

5) Μερικές ακόμα και με το μάτι λύνονται....

Αν εχεις απαντήσεις δωσε της μετα χαρας.

Δεν ξερω con και Sin.. 

Ρωτας τι ειναι το R και μετα οτι μερικές και με το ματι λύνονται? (ως προς το R πρέπει να λυθούν)

An ξερεις απαντησεις απλα δωσε της τα αλλα φιλε μου τι μου τα λες? Βοηθεια ζήτησα οχι σχόλια. 

Δημοσ.

Ειμαι ασχετος φιλε μου απο γεωμετρια.. αν μπορεις να μου βγαλεις τις απαντησεις..

Ευχαριστω παρα πολυ (αν δεν ειναι κόπος).

Δημοσ.

τότε νομίζω τα είχα για πλάκα κάτι τέτοια τώρα δεν θυμάμαι χριστό :P

Εγω ουτε τοτε δεν τα ειχα χαχα.

Το ξαδερφακι μου μου τα ζητησε και του ειπα ξερω απο μαθηματικα μωρε.. αλλα ημ συν αυτα δεν τα καταλαβα ΠΟΤΕ :D

Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω απλή εφαρμογή πολυωνυμικών και τριγωνομετρικών εξισώσεων είναι.

Βρές ένα τυπολόγιο, σαν αυτό πχ και απλά εφάρμοσε το.

Σε όποια κολλήσεις, ανέβασε εδώ τι έχεις κάνει και θα σε βοηθήσουμε να ξεκολλήσεις.

Τώρα αν θές απλά έτοιμες τις λύσεις, για να τις πασάρεις εσύ στο ξαδερφάκι και αυτό στον καθηγητή, δεν ξέρω αν κάποιος άλλος διατίθεται, αλλά εγώ δεν πρόκειται.

Υποθέτοντας πως λύση ως προς R σημαίνει λύσε ως προς ό,τι μπορείς, οι απαντήσεις τριών που έκανα στα γρήγορα:

2) χ=π/4

4) χ=-π/3

8) g=-1 ή t=0 ή g=0 ή x=0 

Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω απλή εφαρμογή πολυωνυμικών και τριγωνομετρικών εξισώσεων είναι.

Βρές ένα τυπολόγιο, σαν αυτό πχ και απλά εφάρμοσε το.

Σε όποια κολλήσεις, ανέβασε εδώ τι έχεις κάνει και θα σε βοηθήσουμε να ξεκολλήσεις.

Τώρα αν θές απλά έτοιμες τις λύσεις, για να τις πασάρεις εσύ στο ξαδερφάκι και αυτό στον καθηγητή, δεν ξέρω αν κάποιος άλλος διατίθεται, αλλά εγώ δεν πρόκειται.

Υποθέτοντας πως λύση ως προς R σημαίνει λύσε ως προς ό,τι μπορείς, οι απαντήσεις τριών που έκανα στα γρήγορα:

2) χ=π/4

4) χ=-π/3

8) g=-1 ή t=0 ή g=0 ή x=0 

Καλησπερα φιλε μου.

Ειναι για τον ξαδερφο μου στην τσεχια ο οποιος ειναι στο νοσοκομείο (σκολικοιδιτη) και του εστειλαν αυτην την εργασια. Φυσικα δεν θα του εδινα σε αλλη περίπτωση απαντήσεις ειμαι κατα του έτοιμου αλλα μονο τωρα για να μην παρει αδικα 0 (καθος απο το νοσοκομιο δεν μπορει να της απαντισει). Δεν φτανει που θα περασει την πρωτοχρονιά στο Hospital.. να μηδενιστει κιολας.. αμαρτία.

Ευχαριστω πολυ παντος. αν καποιος δει και τα υπολιπα τον ευχαριστω

Δημοσ.

Τα 2,4,5,7,8,9,10 μου τα εστειλε ο φιλος απο εδω και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Αν μπορει καποιος τα 1 3 6 :). Ευχαριστω και παλι

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...