gorge18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα ανοίξει ενα case για ενα μια οθόνη που δεν έφτασε ποτε και το αποτέλεσμα ηταν οτι λεει την εχω παραλάβει και το έκλισαν . Οταν στο trace την δειχνει οτι ειναι Γερμανια τωρα και 40 μερες απο Αγγλια σταλμένη . Μου ειπαν στο Chat να τους παρω τηλ. αλλα μαλον το 0800 που εχουν δεν λειτούργει από Ελλάδα .. Καμια ιδεα τι να κανω;
stonecityboys Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 <p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:10.5pt;">Ειχα ανοίξει ενα </span></span><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:10.5pt;">case</span></span><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:10.5pt;"> για ενα μια οθόνη που δεν έφτασε ποτε και το αποτέλεσμα ηταν οτι λεει την εχω παραλάβει και το έκλισαν . Οταν στο </span></span><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:10.5pt;">trace</span></span><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:10.5pt;"> την δειχνει οτι ειναι Γερμανια τωρα και 40 μερες απο Αγγλια σταλμένη . Μου ειπαν στο </span></span><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:10.5pt;">Chat</span></span><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:10.5pt;"> να τους παρω τηλ. αλλα μαλον το</span></span> <span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:10.5pt;">0800 που εχουν δεν λειτούργει από Ελλάδα .. Καμια ιδεα τι να κανω; </span></span></p> Για την "στραβη" της υποθεσης εαν εχεις tracking number που λογικα θα υπαρχει για να λες οτι σου δείχνει παραλαβη, ρωτα στα ταχυδρομείο που πως ποτε ποιος το εχει παραλαβει μπας και εχει παει αλλου και καποιος Η δικος σου το εχει παραλαβει αντι για εσενα Η καποιος αλλος την εχει κανει την δουλειά. Μπορεις να ζητησεις απο τα ταχυδρομεια να σου κανουν αναλυση του δρομολογίου και αυτο να χρεισιμοποιησεις για το εβαυ. Μπορεις να ζητησεις να σου συειλουν απαντηση και στα αγγλικά για να το χρεισιμοποιησεις. .. Αλλα πριν απο αυτο βεβαιώσου οτι δεν το παραλάβει κάποιος δικος σου επειδη εσυ δεν ησουν παρον
brotrainer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 +44 πήρες μπροστά ή όχι; Ειχα ανοίξει ενα case για ενα μια οθόνη που δεν έφτασε ποτε και το αποτέλεσμα ηταν οτι λεει την εχω παραλάβει και το έκλισαν . Οταν στο trace την δειχνει οτι ειναι Γερμανια τωρα και 40 μερες απο Αγγλια σταλμένη . Μου ειπαν στο Chat να τους παρω τηλ. αλλα μαλον το 0800 που εχουν δεν λειτούργει από Ελλάδα .. Καμια ιδεα τι να κανω; Απαίτησε refund. Έχω είχα αγοράσει ένα βιβλίο του Σαίξπηρ (δηλαδή τα άπαντα του) και έκανε πάνω από ένα μήνα να ρθει. Μέχρι να ρθει ζήτησα refund μου το έδωσαν αμέσως και μου είπαν πως είχαν πρόβλημα με το διανομέα τους. Τελικά τους τα έδωσα πίσω τα χρήματα γιατί το βιβλίο ήρθε έστω και με καθυστέρηση.
gorge18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ισως δεν καταλάβατε . Εχω Tracking αριθμο ο οποιος λεει οτι το δεμα ειναι Γερμανια , εγω ειμαι Ελλαδα . μεσω Paypal δεν μπορώ γιατι εκανα απο το ebay . Στο ταχυδρομείο τι να ψαξω ; αφου δεν εχει ερθει Ελλαδα; Αν ανοίξεις case στο ebay δεν μπορείς μετα στο Paypal σε στέλνουν πίσω ebay
stonecityboys Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 <p>Ισως δεν καταλάβατε . Εχω Tracking αριθμο ο οποιος λεει οτι το δεμα ειναι Γερμανια , εγω ειμαι Ελλαδα . μεσω Paypal δεν μπορώ γιατι εκανα απο το ebay . Στο ταχυδρομείο τι να ψαξω ; αφου δεν εχει ερθει Ελλαδα; </p> <p> </p> <p>Αν ανοίξεις case στο ebay δεν μπορείς μετα στο Paypal σε στέλνουν πίσω ebay </p> Σωστο και αυτο αλλα....πως το δειχνει οτι εχει παραδωθει αφου λες οτι ειναι γερμανια? Μεσω ποιας εταιρεία ερχεται? Δωσε τρακινγκ νουμερο....
gorge18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 To Tracing Είναι το Site: RO561603887GB και η απάντηση του Ebay στο Case Είναι αυτή Hi χχχχ, eBay Customer Support has reviewed the case and made a final decision. We've considered the case carefully and decided not to issue you a refund. We're sorry this didn't work out. Decision:This case has been decided in the seller's favor.Comments:We received tracking information from the seller that shows the item was delivered to your address.
anonymous-root Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ξαναμίλα με την εξυπηρέτηση, έχω κάποιο ενδοιασμό γιατί σου είπαν final decision. Ζήτα από τον αποστολέα να επαληθεύσει τη διεύθυνση που έστειλε το δέμα. Σύμφωνα με το tracking number, λέει ότι το θέμα πήγε Γερμανία και είναι ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (άρα δεν παραδόθηκε). Εφόσον εσύ έδωσες διεύθυνση Ελλάδος, κάτι δεν κολλάει. Λίγο πρόχειρα μου φαίνεται ότι είδαν το case σου. Ζήτα να αποδείξουν (αν μπορούν) ότι το δέμα παραδόθηκε, όπως λένε.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το να ανοίγετε case στο εβαυ δεν το εχω καταλάβει, το paypal ειναι πιο ξεκάθαρο στις διαδικασίες.
gorge18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Συνήθως και εγω απο το PayPal ανοιγα αλλά ειπα να ανοίξω απο ebay μια φορά και την πάτησα. Να επικοινωνήσω πως? Μονο τηλέφωνο δέχονται που δεν δουλεύει απο Ελλάδα .. μίλησα 5-6 φορές με chat μαζι τους και ενω μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι . Το μονο που θα δοκιμαζαν ηταν να στειλουν την συζήτηση μου στο αρμόδιο τμήμα για να ξαναανοιξουν το case ..Για να δούμε ...
gorge18 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τελικα βρήκα οτι για να πάρεις εναν 0800... στην Αγγλία πρέπει να παρεις 0044800... το μονο πρόβλημα ειναι οτι εχουν μεγάλη λιστα αναμονής...
anonymous-root Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Υπόψη ότι το 0044 θα χρεωθεί ως κλήση εξωτερικού προς Αγγλία.
gorge18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τελικα μου απάντησαν σε μαιλ που τους ειχα στειλει και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και οτι και καλα ο πωλητής τους εδωσε στοιχεία οτι το εχω παραλαβει ενω λεει φαίνεται και απο το Tracking ....
anonymous-root Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ό,τι να ναι... α) ζήτα να σου αποστείλλουν τα στοιχεία που έχουν ότι παρέλαβες (υπογραφή κτλ). β) η άλλη λύση είναι να μιλήσεις με την τράπεζα σου και να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής. για πόσα λεφτά μιλάμε; Αν είναι λίγα, ίσως (λέω εγώ, ίσως) να είναι καλύτερο να τα κλάψεις και να δώσεις μια ωραία αρνητική από το να σπαταλήσεις κι άλλο χρόνο, χρήμα (σε τηλέφωνα) και σπάσιμο νεύρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα