Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαζω πως περιεχει χειροτερες ποσοτητες απο βλαβερες ουσιες αλλα δεδομενου πως το κανεις μια στο τοσο και δε κατεβαζεις το καπνο τελικα ισως προκαλει λιγοτερο κακο. Ποιες ειναι οι εμπειριες και οι αποψεις σας.

Στα πρακτικα ερωτηματα, πως το κοβεις χωρις πουροκοφτη και πως το αναβεις

Δημοσ.

Διαβαζω πως περιεχει χειροτερες ποσοτητες απο βλαβερες ουσιες αλλα δεδομενου πως το κανεις μια στο τοσο και δε κατεβαζεις το καπνο τελικα ισως προκαλει λιγοτερο κακο. Ποιες ειναι οι εμπειριες και οι αποψεις σας.

Στα πρακτικα ερωτηματα, πως το κοβεις χωρις πουροκοφτη και πως το αναβεις

Αμα σαρεσει καντο. Αμα δεν σαρεσει μην το κανεις. Δεν ειναι ηρωινη και δεν ειναι πρασινη σαλατα. 

Αλλα προς Θεου, αμα δεν σε λενε Φιντελ η Τσε, μην το κανεις σε μαγαζι, εκτος αμα ο σκοπος σου ειναι να φαινεσαι οσο περισσοτερο douchbag χωριατης γινεται.  

• Like 5
Δημοσ.

Τα πούρα τα σπάνε, αλλά να αντικαταστήσεις το τσιγάρο με αυτά δε παιζει.

Άλλο το κάπνισμα του τσιγάρου, άλλο του πούρου.

Το πρώτο είναι κυρίως εθισμός το δεύτερο το κάνεις κυρίως για τη γεύση, δεν έχουν σχέση

Δημοσ.

Ακριβό χόμπυ..έχω καπνίζει montecristo,romeo & juliet και cohiba. Όπως λες είναι λιγοτερο βλαβερό απο τσιγάρο αλλά απαιτεί το χρονο και την προετοιμασία του,δεν αναβουμε πούρο για φιγούρα στο club η μπουζούκια.επίσης θέλεις κουτί για τα πούρα γιατί πρεπει να είναι σε συγκεκριμένη υγρασια.αν θέλεις επωνυμο θα πληρωσεις,υπαρχουν και παρα πολλές απομιμήσεις στην αγορά.πάρε πουροκοφτη ανοξείδωτο μεταλλικό (7-10 ευρώ έχει) και θήκες για τα πούρα.υπάρχει διπλή/τριπλή κτλπ.επίσης τσεκαρε και αυτά που σου είπε ο papakaliati απο πανω.όσο για να το αναψεις με αναπτυρα πυρσο καλυτερα 2-3 φορες να καεί ομοιομορφα και όχι πολύ κοντά η φλόγα γιατί θα πικρίζει μετα.επισεις αναψε το και ταυτοχρονα να το στριβεις.θα το καταλαβεις βασικα στην πραξη μετα απο 2-3 φορες θα δεις και εσυ πως γινεται.δοκίμασε μερικά πούρα πριν καταλήξεις ποιο σου αρεσει.δεν είναι όλα ίδια.αυτά για αρχή και χαλαρά για αρχή δεν είναι τσιγάρα αλλά πούρα.δεν καπνιζουμε αβερτα και δεν γίνεται να αντικαταστήσεις το τσιγάρο με το πούρο.

Δημοσ.

Εντελώς άχρηστο χόμπι. Ακριβό, βρωμάει και είναι douchebag κατάσταση. Από γεύση, ακόμα και τα ακριβά, δεν αξίζουν.. Έχοντας καπνίσει τα πάντα στο λέω.. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθοπιτα

• Like 1
Δημοσ.

Αμα σαρεσει καντο. Αμα δεν σαρεσει μην το κανεις. Δεν ειναι ηρωινη και δεν ειναι πρασινη σαλατα.

Αλλα προς Θεου, αμα δεν σε λενε Φιντελ η Τσε, μην το κανεις σε μαγαζι, εκτος αμα ο σκοπος σου ειναι να φαινεσαι οσο περισσοτερο douchbag χωριατης γινεται.

Άμα δε σε λένε Φιντέλ ή Τσε ή αν δεν έχεις κερδίσει κανένα πρωτάθλημα! :P

• Like 2
Δημοσ.

Αμα δε και καλα θελεις να φαινεσαι douchbag σε μαγαζι, ανοιξε σαμπανιες, τουλαχιστον moet και πανω. Φαινεσαι το ιδιο επιτηδευμένος αλλα τουλαχιστον δεν βρωμας και δεν επιβαλεις στους γυρω σου τον καπνο του πουρου.

Δημοσ.

Να πούμε την αλήθεια παίζει ρόλο και ποιος ανάβει το πούρο...(στα μαγαζιά κλπ που λέτε). Αν είναι κανένας "επιτυχημένος" δικαιλογείται, πιθανώς φτιάχνει κι άλλο την εικόνα του. Αν είναι κανένας "ταλαίπωρος" θα τον κακολογήσουμε, ακόμα κι αν το έχει ψάξει το θέμα και το απολαμβάνει πραγματικά

Δημοσ.

Να πούμε την αλήθεια παίζει ρόλο και ποιος ανάβει το πούρο...(στα μαγαζιά κλπ που λέτε). Αν είναι κανένας "επιτυχημένος" δικαιλογείται, πιθανώς φτιάχνει κι άλλο την εικόνα του. Αν είναι κανένας "ταλαίπωρος" θα τον κακολογήσουμε, ακόμα κι αν το έχει ψάξει το θέμα και το απολαμβάνει πραγματικά

Δεν θα συμφωνησω. Παντα φαινεται ασχημο. Αντε να δεχτω καμια παρεα σε μπατσελορ παρτυ πριν τον γαμο. 

Δημοσ.

Προσωπικά καπνίζω πούρα, διότι με ηρεμεί η όλη διαδικασία. Από την άλλη κατανοώ όσους ενοχλούνται από τη μυρωδιά του, ακόμα κι αν ειναι από τα ρούχα μου ή την αναπνοή μου, αλλά να παν να γαμθουν. Δεν καπνίζω στη μούρη τους αλλά σε χώρους που επιτρέπεται.

Δημοσ.

ντεμεκ επειδιξιομανια κ καλα πλουτισμου ανετιλας κλπ.κανεις δεν αρεσκεται στη γευση του παρα μονο στην εικονα που περναει με αυτο.

κ καλα οταν ηταν ακριβα πες οκ.αλλα οταν βρισκεις με 1 ευρω απτο περιπτερο ποσο σοβαρα περιμενεις να σε παρει καποιος?

στην αλλη περιπτωση εχουμε ενα λεφτα 50αρη με σαπια μουρη κ δοντια -επειδη ειναι φραγκατος τα καπνιζει χρονια- που δεν εχει τι να κανει τα λεφτα του κ τα σκορπαει εκει.για τον ιδιο λογο που τουγινε συνηθεια πια.

ομοιως ανουσιο για μενα κ στις δυο περιπτωσεις.

Δημοσ.

ντεμεκ επειδιξιομανια κ καλα πλουτισμου ανετιλας κλπ.κανεις δεν αρεσκεται στη γευση του παρα μονο στην εικονα που περναει με αυτο.

Πράγματι έτσι είναι, έχω δηλώσει ρητά ότι όποιος αρέσκεται στη γεύση του επιβάλλεται να με ενημερώσει αμέσως προσωπικά, κι ακόμα τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά καπνίζω πούρα, διότι με ηρεμεί η όλη διαδικασία. Από την άλλη κατανοώ όσους ενοχλούνται από τη μυρωδιά του, ακόμα κι αν ειναι από τα ρούχα μου ή την αναπνοή μου, αλλά να παν να γαμθουν. Δεν καπνίζω στη μούρη τους αλλά σε χώρους που επιτρέπεται.

Βασικα πουθενα δεν επιτρεπεται σε κλειστους χωρους, οπως και το καπνισμα αλλωστε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το κατεχω το θεμα αν και πρωην καπνιστης (τσιγαρων ομως).Μια φορα πριν καμια 8ετια μετα απο μια προσωπικη επιτυχια πηγα σε ενα μαγαζακι τρυπα στην Ομονοια-πουραδικο και μου εδωσε ο υπαλληλος ενα οχι πολυ ακριβο πουρο αλλα μεγαλο σε μεγεθος.Δε θυμαμαι μαρκα αλλα θυμαμαι τη λεξη torpedo που χρησιμοποιησε ο υπαλληλος,ισως ηταν ο τυπος του πουρου.Μου το εκοψε το πηρα καιτο αναψα στο σπιτι αλλα δεν καταφερα να κανω πανω απο το μισο.Μαλιστα επειδη σαν καπνιστης τσιγαρων ειχα μαθει να ρουφαω τον καπνο μεσα στα πνευμονια,ζαλιστικα καπως,χαλαστηκα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...