Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά καπνίζω πούρα, διότι με ηρεμεί η όλη διαδικασία. Από την άλλη κατανοώ όσους ενοχλούνται από τη μυρωδιά του, ακόμα κι αν ειναι από τα ρούχα μου ή την αναπνοή μου, αλλά να παν να γαμθουν. Δεν καπνίζω στη μούρη τους αλλά σε χώρους που επιτρέπεται.

Κανονικά στους κλειστούς χώρους απαγορεύεται το κάπνισμα αλλα ας μη το κάνουμε θέμα

Δημοσ.

Και μην ξεχνάμε ότι το 2014 ηταν η νούμερο ένα μόδα το κάπνισμα του πούρο σε bar, καφετέριες κτλ.

Ειδικά για άτομα κάτω των 25 ετών, κυρίως όταν βρίσκονται σε μεγάλες παρέες, τα οποία φυσικά το καπνίζουν γιατί έχει ωραία γεύση και είναι πιο υγιές από το τσιγάρο και όχι για κανέναν άλλο λόγο...

Δημοσ.

Σε καφετέρια δε νομίζω ότι μπορείς να ευχαριστηθείς ένα πούρο.

με το καφέ ή κάνα ποτό (ξεφτιλοφάση) μπορείς να κάνεις κάνενα πιο μικρό μηχανής, το οποίο θα καίει βέβαια ,ακόμα και τα πιο μεγάλα από αυτά, αλλά για 10 λεπτά καλά είναι 

τώρα το θέμα "έξω" από ότι βλέπω είναι ένα θέμα για πολλούς, εγώ ευτυχώς έξω πίνω κυρίως μπύρες οπότε δε μου έρχεται και το να κάνω πούρο

και είναι πιο υγιές από το τσιγάρο και όχι για κανέναν άλλο λόγο...

αυτό με το πιο υγιές από το τσιγάρο δε καταλαβαίνω γιατί λέγεται και ξαναλέγεται, @@ υγιές είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με κάπνισμα

Δημοσ.

αυτό με το πιο υγιές από το τσιγάρο δε καταλαβαίνω γιατί λέγεται και ξαναλέγεται, @@ υγιές είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με κάπνισμα

ειρωνικό ήταν αν δεν το κατάλαβες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...