Reasonable Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά,έψαξα για το πως δημιουργούμε μια PayPal και ήταν πολυ μπέρδεμα και αποφάσισα να δημιουργήσω αρχικά, μία χρεωστική MasterCard..θέλω την βοήθεια σας για το τι θα πρέπει να τους δείξω στην τράπεζα (π.χ ταυτότητα κτλπ.),αν υπάρχει όριο ηλικίας και αν θα γινόταν να την χρησιμοποιήσω μαζί με την PayPal,δηλαδή να αγοράζω μέσω ίντερνετ με την PayPal και ουσιαστικά να παίρνει τα χρήματα απο την χρεωστική..
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Λογαριασμό ταμιευτηρίου έχεις σε κάποια τράπεζα?
eddie1996 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα και καλή σου χρονιά επίσης! 1) Τι ηλικία είσαι? Γενικά χρεωστική μπορείς να βγάλεις από 18 και μετά. 2) Υπάρχουν 2 τύποι κάρτων visa και mastercard πάντα σε χρεωστική δίνουν visa. 3) Οι visa και mastercard κάνουν την ίδια δουλειά και δεν έχει καμιά διαφορά. 4) το paypal δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται.
Reasonable Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 16 είμαι αλλά θα πώ τους δικούς μου,χρεωστική οπότε Visa..
eddie1996 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 16 είμαι αλλά θα πώ τους δικούς μου,χρεωστική οπότε Visa.. Εσύ δεν μπορείς να αποκτήσεις χρεωστική μόνο προπληρωμένη που παίρνει προμήθειες όμως. Μπορείς όμως από τους γονείς σου για χρεωστική!
Reasonable Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Προπληρωμένη όταν λες παίρνει απο ποιές προμήθειες;
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Προπληρωμένη όταν λες παίρνει απο ποιές προμήθειες; Προπληρωμένη σου παίρνει προμήθεια η τράπεζα για έκδοση αλλά και για φόρτιση της κάρτας.
kormos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εσύ δεν μπορείς να αποκτήσεις χρεωστική μόνο προπληρωμένη που παίρνει προμήθειες όμως. Μπορείς όμως από τους γονείς σου για χρεωστική! Η χρεωστική κάρτα είναι συνοδευτικό προιόν ενός λογαριασμού τραπεζικού. Συνεπώς αν υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός ενεργός ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να εκδοθεί και κάρτα χρεωστική (αναλήψεως).
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Η χρεωστική κάρτα είναι συνοδευτικό προιόν ενός λογαριασμού τραπεζικού. Συνεπώς αν υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός ενεργός ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να εκδοθεί και κάρτα χρεωστική (αναλήψεως). Εάν υπάρχει ενεργός λογαριασμός εννοείται ότι μπορεί αλλά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος φίλος μας δεν έχει κανέναν λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα