Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά,έψαξα για το πως δημιουργούμε μια PayPal και ήταν πολυ μπέρδεμα και αποφάσισα να δημιουργήσω αρχικά, μία χρεωστική MasterCard..θέλω την βοήθεια σας για το τι θα πρέπει να τους δείξω στην τράπεζα (π.χ ταυτότητα κτλπ.),αν υπάρχει όριο ηλικίας και αν θα γινόταν να την χρησιμοποιήσω μαζί με την PayPal,δηλαδή να αγοράζω μέσω ίντερνετ με την PayPal και ουσιαστικά να παίρνει τα χρήματα απο την χρεωστική..

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή σου χρονιά επίσης!

1) Τι ηλικία είσαι? Γενικά χρεωστική μπορείς να βγάλεις από 18 και μετά.

2) Υπάρχουν 2 τύποι κάρτων visa και mastercard πάντα σε χρεωστική δίνουν visa.

3) Οι visa και mastercard κάνουν την ίδια δουλειά και δεν έχει καμιά διαφορά.

4) το paypal δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται.

Δημοσ.

16 είμαι αλλά θα πώ τους δικούς μου,χρεωστική οπότε Visa..

Εσύ δεν  μπορείς να αποκτήσεις χρεωστική μόνο προπληρωμένη που παίρνει προμήθειες όμως. Μπορείς όμως από τους γονείς σου για χρεωστική!

Δημοσ.

Προπληρωμένη όταν λες παίρνει απο ποιές προμήθειες;

Προπληρωμένη σου παίρνει προμήθεια η τράπεζα για έκδοση αλλά και για φόρτιση της κάρτας.

Δημοσ.

Εσύ δεν  μπορείς να αποκτήσεις χρεωστική μόνο προπληρωμένη που παίρνει προμήθειες όμως. Μπορείς όμως από τους γονείς σου για χρεωστική!

Η χρεωστική κάρτα είναι συνοδευτικό προιόν ενός λογαριασμού τραπεζικού. Συνεπώς αν υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός ενεργός ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να εκδοθεί και κάρτα χρεωστική (αναλήψεως).

Δημοσ.

Η χρεωστική κάρτα είναι συνοδευτικό προιόν ενός λογαριασμού τραπεζικού. Συνεπώς αν υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός ενεργός ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να εκδοθεί και κάρτα χρεωστική (αναλήψεως).

Εάν υπάρχει ενεργός λογαριασμός εννοείται ότι μπορεί αλλά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος φίλος μας δεν έχει κανέναν λογαριασμό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...