Προς το περιεχόμενο

192.168.1.1

deathpao7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά! προσπαθώ να ανοίξω την σελίδα αυτήν αλλά μου λέει the webpage is not available! τι να κάνω! Επίσης έχω ένα παλιό router και θέλω να το συνδέσω αλλά φοβάμαι μην κάνει το κανονικό reset τις ρυθμίσεις και μέτα δεν έχω ιντερνετ! θα διαγραφτούν οι ρυθμίσεις ή όχι!?

Δημοσ.

• Ποιο router ειναι;

Είσαι σίγουρος οτι η διευθυνση ειναι 192.168.1.1 ή ειναι κάποια αλλη; πχ 192.168.1.254 192.168.2.1 κλπ Μπες σε command, δωσε ipconfig και δες τη διευθυνση του gateway

Αν εχεις σημειωμένα κωδικους και ρυθμίσεις του internet, μπορεις πάλι να τα περάσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

το router είναι sagem F@ast 2404! ναι είμαι σίγουρος το έχω δει πολλές φορές! δεν έχω το e-mail του οτε που έχουν βάλει και τον κωδικό! Αν βάλω το παλιό θα διαγραφτούν οι ρυθμίσεις του 2404? το παλιό είναι sagem F@ast 1500 wg

Δημοσ.

Αν εισαι σιγουρος οτι η διευθυνση ειναι σωστη τοτε απλα εχει κολλησει ο router. Δοκίμασε με καλώδιο ή απο αλλο υπολογιστή ή με αλλο browser

Αν τον κλείσεις για 10 δευτερολεπτα και τον αναψεις πάλι, δεν χάνεις τις ρυθμίσεις του internet. Τις ρυθμίσεις τις χάνεις αν κάνεις reset τον router (συνδετηρας στο τρυπαλάκι).

Λέγοντας ρυθμίσεις, εννοώ κυρίως

ρυθμίσεις wifi

ρυθμίσεις adsl

κωδικός adsl

portforwards

διαφορα αλλα μικρότερα

Αν βάλεις το παλιό router και εκεί ειναι περασμένες οι ρυθμίσεις του adsl ναι θα παιξει και οι ρυθμίσιες στο 2404 δεν θα σβηστουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...