Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, το μηχάνημα είναι το ακόλουθο:

Lenovo Z500 (οχι το touch) Windows 8.1 64-bit

i5 3210M @2.50GHz 2.50GHz

RAM 6GB (2GB + 4GB από τη μάνα του)

Intel 4000 & NVIDIA GeForce GT635M 2GB

HDD 1TB

Το έχω 2 χρόνια και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το χρησιμοποιώ για εργασιακους αλλά και προσωπικούς λόγους. Αρκετές ώρες χρήσης την ημέρα, με extended screen και βαρύ multitasking. Αρκετή χρήση multimedia και περιστασιακό gaming.

Σε αυτό το στάδιο δε με ενδιαφέρει να αγοράσω καινούρια συσκευή, θα ήθελα όμως να αναβαθμίσω την υπάρχουσα. Σκέφτομαι λοιπόν να αντικαταστήσω τον HDD με SSD και να ανεβάσω τη RAM στα 16GB.

Περιμένω προτάσεις!

Υ.Γ. για να προλάβω την πρώτη ερώτηση, δεν έχω προσδιορίσει budget γιατί ακόμα ψάχνομαι. Με ενδιαφέρουν λύσεις που δεν προϋποθέτουν να πάρω καταναλωτικό δάνειο αλλά να είναι και αξιοπρεπείς.

Δημοσ.

καλημερα και καλη χρονια.

ssd να βαλεις θα δεις τεραστιες διαφορες τωρα για την μνηνη που λες δεν ξερω γιατι τα 16 γιγα που λες ειναι καπως υπερβολικα για το μηχανιμα που εχεις. βεβαια δεν ξερω τι δουλιες κανεις και τι απετισεις σε μνημη εχουν αυτες, για αρχη παντως αν εχεις μαζεψει τα χρηματα για ssd+ram να τα δωσεις ολα για ssd για να παρεις μεγαλον, και αμα δεις οτι θες οπως και διποτε μνημη βαλε το πολυ ενα ντιμακι των 8γιγα στην θεση απ το ντιμακι των 2γιγα.

Δημοσ.

Συμφωνώ για τον SSD να είναι μεγάλος. Σκεφτόμουν για Kingston/ Intel/ OCZ γύρω στα 400+ GB.

Όσον αφορά τη RAM, σίγουρα θα ήθελα πάνω από 8 (στο σύνολο). Τώρα, αν μου λέτε ότι το 16 είναι πλεονασμός δε θα χα προβλημα και για λιγότερο, αρκεί να πετυχαίνω μεγάλες ταχυτητες

Δημοσ.

και τα 8gb ειναι υπεραρκετα, αν το λαπτοπ σου χριαστει τοση μνημη θα εχει ξεμεινει απο επεξεργαστικη δυναμη πολυ ποιο πριν.

ενας ssd 400+ gb θα ηταν οτη καλυτερο για αρχη !

και μην βαλεις κανεναν τετοιον απ τους ποιο γρηγορους, βαλε εναν που να ειναι απλα μεγαλος και να εχει μεγαλλη εγγυηση.

απ τον ποιο αργο να παρεις μεχρι τον ποιο γριγωρο δεν θα καταλαβεις τιποτα ! ασε που το λαπτοπ σου δεν μπορει να εκμεταλευτει εναν πολυ γριγωρο ssd !

δες αυτον www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=Mushkin%20Chronos%202-5-%20SSD%20480%20GB%20(%20MKNSSDCR480GB-7%20)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...