guitarist2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εδώ και 2 βδομάδες δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi μου ούτε από το κινητό μου ούτε από 2 λαπτοπ .Όσον αφορά το κινητό δοκίμασα να βάλω static ip ,μου έδειχνε ότι συνδέθηκε αλλά δεν μπορούσα να μπω στο διαδίκτυο .Στα λαπτοπ δοκίμασα ανεπιτυχώς να κάνω renew την ip .Δεν ξέρω αν θα πρέπει να κάνω reset το router .Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας .
Kostasspil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε ένα reset στο router. Οι συσκευές σου σε άλλο δίκτυο συνδέονται κανονικά? Με ethernet δοκίμασες?
corsair04 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 το μοντεμ το έχεις κλείσει καθόλου η όχι? απλό retart
guitarist2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε ένα reset στο router. Οι συσκευές σου σε άλλο δίκτυο συνδέονται κανονικά? Με ethernet δοκίμασες? Φοβάμαι να κάνω reset στο router γιατί κάποιοι το αποτρέπουν όπως έχω δει σε άλλα forum Ναι, κανονικά συνδέονται Δεν με βολεύει με ethernet ,και έχω πρόβλημα και με το κινητό ,το οποίο λέει το μήνυμα "λήψη διεύθυνσης ip " δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο router Δεν έχει αποτέλεσμα το μοντεμ το έχεις κλείσει καθόλου η όχι? απλό retart Το δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ποιο router έχεις; Αν έχει configuration backup, πάρε ένα και κάνε reset & restore.
guitarist2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Έχω ένα της dlink ,έσωσα τα settings και τώρα τι πρέπει να κάνω ;
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Κάπου θα έχει ένα μικρό κουμπάκι, από αυτά που πατιούνται με οδοντογλυφίδα λογικά. Googlare το μοντέλο του & hard reset.
guitarist2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ποιο router έχεις; Αν έχει configuration backup, πάρε ένα και κάνε reset & restore. Έκανα reset και restore αλλά πάλι τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα