Προς το περιεχόμενο

αγορα ups Accupower Line Interactive UPS Eyeon 2000VA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηρθε η ωρα να ατικαταστησω το kebo ups που εχω  ειπα να παω στο Accupower Eyeon 2000 VA ειναι καλο υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα?

Δημοσ.

Αν εισαι ευχαριστημενος απο το υπαρχων UPS σου και δεν κρατανε πια οι μπαταριες μπορεις να τις/την αλλαξεις πολυ ευκολα με ελαχιστα εξοδα.. Ενα μικρο UPS συνηθως εχει μονο μια 12v μπαταρια, την οποια μπορεις να αγορασεις με 5-10 ευρο μονο. ΕΙναι πολυ ευκολη διαδικασια και θα γλιτωσεις αρκετα εξοδα.

Δημοσ.

ειναι αναγκαια η ταση 1200W ; τι θα συνδεσεις τελικα πανω του; μηπως ειναι πολλα τα € και W;το εχεις υπολογισει;

Δημοσ.

Οταν θα γινει διακοπη ρευματος ,θα ειναι τοσο τεραστια η αναγκη σε παροχη για ενα ps3,ps4 και xbox?

Ξερεις τι δουλεια κανει το ups?

Δημοσ.

ξερω υπολογισα με βαση την μεγιστη καταναλωση τα 700 watt ειναι οριακα σε ενα ups δεν μπορεις να συνδεσεις παραπανω απο οσα σηκωνει ακομα και αν παιρνει κανονικα ρευμα απο το δικτυο. τα 840 wat κοστιζαν 150 γι αυτο επελεξα με μοιλις 40 ευρω παραπανω  να εχω περιθωριο 400watt παραπανω

Δημοσ.

Μα δεν ρωτησα αν ξερεις τα ορια σε watt και ποσο φορτιο πρεπει να βαζουμε πανω σε ενα ups.

Ρωταω αν ξερεις ,ΤΙ φορτιο πρεπει να βαλεις επανω?

Σταθεροποιητη τασης χρειαζεσαι και οχι ups,γιατι το σιγουρο ειναι οτι θα μου απαντησεις ''θελω να προστατευσω τις συσκευες μου''

Αν παρολαυτα,το οικονομικο δεν σε νοιαζει και θελεις να τα χωσεις οπωσδηποτε,να ξερεις οτι οταν ερθει ο καιρος να αλλαξεις μπαταριες,θα πονεσει πολυ η τσεπη σου.

Δημοσ.

σταθεροποιητες εχω δοκιμασει και δεν μου εκαναν δουλεια θελω   ups ετσι και μπορω να συνεχισω οταν το ρευμα κοπει αλλα και να κλεισω με ασφαλεια. τι εννοεις τι φορτιο να βαλω επανω

Δημοσ.

Αν σου ειναι αρκετο και ειναι και σουπερ απαραιτητο να παιξεις ενα τεταρτο ακομα playstation ενω εχει διακοπη η δεη,τοτε go for it,τσιμπα το.

1.Οσο ζοριζεις τις μπαταριες να δινουν παροχη εχοντας διακοπη ρευματος,μειωνεις κατα πολυ την ζωη τους.

2.Κανε ενα καλο search για ποιο λογο εχει κατασκευαστει το ups.

Ολα αυτα προς ενημερωση,η τσεπη του καθενος ειναι δικη του.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρηματα είναι ότι καλυτερο μπορεις να αγορασεις.Εχω το ιδιο αλλα εμενα είναι 1400 VA και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Εχει 2X12V 9A μπαταριες(αν θελεις μελλοντικα να τις αλλαξεις 25 ευρω περιπου εχει η κάθε μια).Εχει και ΙEC αλλα και σουκο πριζες.

Το μονο που πρεπει να προσεξεις στη 2000 VA εκδοση είναι αν ο ανεμιστήρας δουλευει συνεχεια.Σε μενα δουλευει μονο όταν γινει διακοπη ρεύματος ή ενεργοποιηθεί ο σταθεροποιητης,γενικα είναι σχεδόν αθορυβο.

Στα PS4 και Χbox είναι χρησιμο όταν κανεις αναβαθμιση στο firmware.

Στο δικο μου που το εχω σχεδόν 3 χρονια ακομα δεν εχω αλλαξει μπαταριες καθως φαινεται να είναι σε καλη κατασταση,πριν λιγες εβδομάδες που εγινε διακοπη ρεύματος κρατησε ανοικτο το pc της υπογραφης μου για 15-20 λεπτα περιπου εως που ξαναηρθε το ρευμα(ελειπα από το σπιτι).

Αν πας σε σταθεροποιητή παρε μονο APC http://www.e-shop.gr/apc-le1200i-statheropoiitis-tasis-1200va-p-PER.701152

Δημοσ.

τελικα το πηρα ειχε πολυ σφηχτα τον διακοπτη on/off και δεν εκανε επαναφορα χαλαρωσα λιγο τις βιδες και ειναι οκ για να δουλεψει κανονικα επρεπε να κραταω πατημενο το on/off αλλα τωρα ολα ειναι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...