Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πια θερμοκρασία είναι καλή για το σπίτι τώρα το χειμώνα; 

Πόσο φτάνει; 

Εγώ έχω τώρα 13 βαθμούς δωματίου .περιοχή γέρακα.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή θερμοκρασία είναι αυτή που νιώθει ο καθένας καλά. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν μια θερμοκρασία ανάμεσα στους 20 και στους 23. Αλλά όπως είπα εξαρτάται από τον καθένα αυτό. 

Πάντως οι 13 βαθμοί είναι πολύ κρύο όπως και να το δεις. Αν εσύ την παλεύεις τότε μια χαρά (σφίγγει και το δερματάκι).

• Like 4
Δημοσ.

13C είναι αρκετά χαμηλή, κάπου τόσο είχα όταν κάπνιζα στο δωμάτιο κι είχα ανοιχτή μπαλκονόπορτα το καταχείμωνο για να μη ντουμανιάσω. Νομίζω ~19C είναι ΟΚ για να σαι άνετα με μια μπλούζα (ΟΚ παίζει και με τον άνθρωπο αυτό).

Δημοσ.

Αυτή που σε κάνει να νιώθεις άνετα...

Εγώ με 13°C θα άναβα φωτιά καταμεσής στο σαλόνι και θα έκανα επικλήσεις σε δαίμονες για να φέρουν ζεστασιά. Εσύ μπορεί να αντέχεις. Οι περισσότεροι πάντως, θέλουν 20°C στο χώρο που δραστηριοποιούνται και 16°C στην κρεβατοκάμαρα.

• Like 6
Δημοσ.

17 με 20 ειναι οκ. Απο κει και πανω πολυ ζεστη θα εχει. Δεν αξιζει κιολας. Φορας μια μπλουζα και εισαι μια χαρα

Δημοσ.

Ε γενικά έως 16 αντέχω και αναλογα την ώρα. Σημερα ίσως είμαι λιγο κρυωμένος για αυτο έβαλα το αρκουδίσιο προς το παρόν γραφει 16 το δωμάτιο και ειμαι οκ. 

Δε ξέρω τι φταίει και έχει τοσο κρυο μέσα στο σπίτι ισως επειδη ειναι γωνιακο.

Btw είχα διαβάσει πως θεωρείται υγιεινό για όλους κτλ γυρω στους 20 και οχι παραπάνω.

Δημοσ.

Η θερμοκρασία που το σώμα αρχίζει να κρυώνει ειναι 17 C συν πλην τις ανοχες του εκάστοτε, την υγρασία του χώρου και το ρευμα αέρα (αν υπάρχει). Τυπικά δεν υπάρχει «καλή», υπάρχει αυτή που νοιώθουμε ικανοποιητικά. 

Δημοσ.

Εγώ έχω 22 στον κάτω όροφο που είναι σαλονι, τραπεζαρια και γραφείο κι είμαστε συνέχεια εκεί και επάνω στα υπνοδωμάτια 17 βαθμούς.

Το πρόβλημα με τους 13 είναι πως θα πας να κάνεις σεξ και θα ψάχνεις τον τζουνιορ στην σπλήνα.

• Like 4
Δημοσ.

Πια θερμοκρασία είναι καλή για το σπίτι τώρα το χειμώνα; 

Πόσο φτάνει; 

Εγώ έχω τώρα 13 βαθμούς δωματίου .περιοχή γέρακα.

Ασκήσεις επιβίωσης?

• Like 2
Δημοσ.

Χειμώνα για μένα ιδανικά γύρω στους 22 σε όλα τα δωμάτια.

Ειδικά στο μπάνιο και στην κρεβατοκάμαρα που ξεγυμνωνόμαστε κιόλας.

Καλοκαίρι γύρω στους 30+ θέλω (αγαπώ ζέστη).

Δημοσ.

Ειδικά στο μπάνιο και στην κρεβατοκάμαρα που ξεγυμνωνόμαστε κιόλας.

Μπάνιο βάζω έξτρα αερόθερμο να ανεβαίνει όσο πάει - όριο είναι οι 37 βαθμοί. Κρεβατοκάμαρα δεν μπορώ να κοιμηθώ με ζέστη - πάνω από 17-18 και ιδρώνω στα παπλώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...