Προς το περιεχόμενο

Η Sony αποζημιώνει τους gamers για τα πρόσφατα προβλήματα σύνδεσης στο PlayStation Network


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά την επίθεση στο δίκτυο PlayStation κατά την διάρκεια των διακοπών που στέρησε από τους χρήστες πολλές ώρες παιχνιδιού, η Sony θέλοντας να αποζημιώσει τους gamers για την υπομονή τους προσφέρει επέκταση συνδρομής (PlayStation Plus) καθώς και εκπτώσεις σε αγορές για όλους όσους επηρεάστηκαν.Το αποτέλεσμα μίας καλά οργανωμένης κατανεμημένης επίθεσης άρνησης εξυπηρέτησης (DDoS) ήταν να μείνουν μακριά από τις υπηρεσίες Xbox Live και PlayStation Network οι gamers κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

 

Σύμφωνα με την Sony, θα επεκταθεί η συνδρομή των χρηστών που έκαναν εγγραφή PlayStation Plus πριν από την επίθεση στις 25 Δεκεμβρίου για πέντε ημέρες (αν η συνδρομή ή η δοκιμαστική περίοδος λήξει πριν την διάθεση της επέκτασης, οι χρήστες θα ειδοποιηθούν για να λάβουν πέντε μέρες επιπλέον ώστε να απολαύσουν τις δυνατότητες του PlayStation Plus μόλις η επέκταση είναι διαθέσιμη).

 

Σε όλους τους υπόλοιπους που επηρεάστηκαν από το πρόβλημα στο PlayStation Network, η Sony θα στείλει κωδικούς για 10% έκπτωση αργότερα μέσα στον μήνα. Οι κωδικοί αφορούν σε όλα τα είδη αγορών και για μία συναλλαγή. Για να δούμε αν θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική και η Microsoft τώρα...

 

Link.png Site: The Verge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αληθεια ειναι οτι για οποιεσδηποτε 2-3 ημερες offline δε θα μπορουσε να κανει κατι αλλο π.χ να αρχιζει να μοιραζει τζαμπα games

 

Αλλα το θεμα ειναι οτι αυτες οι 2-3 ημερες ηταν γιορτες που ο κοσμος θα ηθελε να παιξει λιγο παραπανω

με φιλους και γνωστους οποτε στα αυτια πολλων (και στα δικα μου) ακουγεται πολυ λιγο αυτο που προσφερει σαν αποζημιωσει.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι από περιέργεια εγώ που έχω ps3 και δεν έχω συνδρομή θα πρέπει να αγοράσω κάποιο παιχνίδι για να αποζημιωθώ? Δεν λέω να άρχιζει να δίνει δωρεάν παιχνίδια αλλά και αυτό δεν είναι και κάποια αποζημίωση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν δύο τρόποι να δει κάποιος την κίνηση της SONY.
1) Ο πρώτος είναι, κάποιος να το εκτιμήσει απλά και μόνο σαν κίνηση. Προσωπικά, όταν έγινε η επίθεση σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να βάλει στο Wallet μερικά Cents που αντιστοιχούν στην κάθε ημέρα που δεν λειτουργούσε το δίκτυο. Όχι για τα χρήματα, αλλά για το δίκαιο. Έκανε τελικά κάτι παραπάνω.

2) Ο δεύτερος τρόπος είναι να δεις συνολικά την εικόνα της SONY από το Playstation 4 και μετά, έχοντας τα νεύρα σου για την κατάσταση που επικρατεί, η οποία δεν είναι άλλη από πολύ σαβούρα με Indie Games μερικά εκ των οποίων μάλιστα προσφέρει στους χρήστες Plus για να δικαιολογήσει την συνδρομή τους, τα ανύπαρκτα ακόμα παιχνίδια, τα προβλήματα με το DualShock 4, τη συνδρομή Plus για να μπορεί ο χρήστης να παίξει online και σαν κερασάκι στην τούρτα τα προβλήματα τις ημέρες των εορτών, όπου οι χρήστες εκείνες τις ημέρες περίμεναν να παίξουν λίγο παραπάνω.

 

Τότε που είχε γίνει η επίθεση από τους Anonymous όπως ακουγόταν,αν θυμάμαι καλά 2-3 μήνες, είχε χαρίσει σε όλους Plus συνδρομή για λίγο καιρό και 3 παλιά παιχνίδια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γυφτιά . Δεν έχω playstation αλλα θα μπορούσε να δώσει 1 μήνα και να είναι όλοι χαρούμενοι , δεν θα έπεφτε έξω για 25 μέρες πάνω κάτω+ , πολλοί θα ηταν αυτοί που περίμεναν τις διακοπές να λιώσουν και τους το στέρησε , τι να το κάνουν τώρα κατόπιν εορτής.? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τετοιες ευκαιριες τα τμηματα μαρκετινκ των εταιριων,δε πρεπει να τις αφηνουν να φευγουν ανεκμεταλευτες!!!

Εδω ειναι το λαθος τους!

 

Δωσε 1μηνα επεκταση,να δεις τεμεναδες που θα πεσουν και διθυραμβικα σχολια(καλυτερη διαφημηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) και την επομενη φορα που θα γινει κατι αναλογο,να δεις ποσο υπομονετικοι και κατανοητικοι θα ειναι οι πελατες σου,χωρις γκρινια και πολλα πολλα,ωστε η πιεση θα ειναι πολυ μικροτερη μεχρι να διορθωθει το προβλημα!

Και αν οι χακερς,δουν οτι σου βγηκε σε καλο,παρα σε ταλεπορια,θα το σκεφτουν καλυτερα αν θα σε ξανα κτυπησουν!

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιορτες κ να λιωσουν στα games...

ε μερικοί λιώνουν μόνο στις γιορτές , τουλάχιστον δεν λιώνουν κάθε μέρα :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...