Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια καλη χρονια , εχει τον celeron 2830 , 2gb μνημη κ ετσι ειπα να τον ανοιξω να προσθεωσ κ αλλη μμημη μηπως δω διαφορα... κ εκει που τον ανοιγω ξενερωσα δυο φορες την πρωτη δεν ειδα να εχει ανεμιστηρακι κ την δευτερη εχει μονο μια εισοδο για ραμ που ηταν ηδη αυτη που ειχε ...

Αποριες ετσι βγαινει αυτο χωρις ανεμιστηρα διοτι ειδα δυο βιντεο στο youtube το ενα ειχε κ το αλλο οχι ,επισης δεν υπηρχε θηκουλα για να προσθεσεις την τροφοδοσια του ανεμιστηρα δηλαδη την ειχε εντελως διαφορετικη ,εκει τι ανεμιστηρα βαζω ? Αν δεν βαλεω τελικα θα εχει προβλημα ?

HP 250 G3 Disassembly & Assembly:

HP 250 G3 disassembling and fan cleaning, разборк…:

Δημοσ.

με αυτά που φοράει το λάπτοπ σου μου φαίνεται λογικό να μην έχει ανεμιστήρα και εφόσον βγαίνει προς πώληση χωρίς ανεμιστήρα,θα είναι μελετημένο.

Αυτο για τις ράμ ισχύει,σε πάρα πολλά μοντέλα για να γλυτώσουν όγκο δεν βάζουν 2 ram slots αλλά 1.

βέβαια,και παραπάνω ραμ να βάλεις,διαφορές δεν θα δεις τρομερές,είναι γενικότερα τρομερά χαμηλών επιδόσεων επεξεργαστής.

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ οποτε μπορει να φυγει για πουλημα αλλα μεχρι να το πουλησω διοτι κριμα ειναι εφοσον ειναι σχεδον καινουργιο,μηπως του δωσω μια ευκαιρια ακομα κ αν μπορεις να βοηθησει κανεις ,μεχρι τι επ.στη περνει αυτο κ τι ανεμηστηρα μπορω να βαλω ? Διοτι δεν εχει κουμποματακι οπως οι αλλες μητρικες για να συνδεσω τον ανεμιστηρα για το ρευμα πανω στην μητρικη.

Δημοσ.

Ολα ( ; ) τα λαπτοπ με τους καινουριους σελερον επανω δεν εχουν ανεμιστηρα. Εχω δουλεψει 4 τετοια (ειχα και ενα ιδιο με το δικο σου και μου εφυγε η παναγια για να το ανοιξω για να του βαλω ssd. Το κουμπωμα δεν ανοιγε με τιποτα και το κατσαβιδιασμα ηταν μονοδρομος).

Εφοσον σε περιηγηση νετ/youtube ολα αυτα δουλευουν σε 45-48 μαξ βαθμους, τι να τον κανει τον ανεμιστηρα;

Μιλαμε για 7-8watt επεξεργαστες.

• Like 2
Δημοσ.

αν εννοείς επεξεργαστή,δε νομίζω ότι αφαιρείται ο συγκεκριμένος,μπορείς να το δείς βέβαια.

Απο την άλλη αν αλλάξεις,μετά σίγουρα θα χρειαστεί ανεμιστήρα το λάπτοπ και σο δικό σου δεν μπαίνει.

Δημοσ.

Και να το αναβαθμισεις, η συγκεκριμενη μητρικη που φορας παλι σελερον παιρνει.

Οι διαφορες ειναι μηδαμινες. Αν θες διαφορα, βαλε του ssd δισκο.

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα κ καλη φωτιση να εχουμε , μου φαινεται πως περνει μεχρι pentium επε.στη που θεωρητικα ειναι καλυτερος απο τον celeron .

Δημοσ.

Για επεξεργαστή οπως ειπαν τα παιδιά δεν αξίζει να αναβαθμίσει και δεν νομίζω να γίνεται κιολας τώρα για ssd μπορείς να του βάλεις ενα crucial http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38435&cat=6&sub=318&pmanuf=14&sort=undefined&step=undefinedσίγουρα θα πάρει τα πάνω του το μηχάνημα , τωρα για ram αν δεν κάνω λάθος παίρνει ddr3 οποτε μια τέτοια σου κάνει http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37140&cat=4&sub=347&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined , για σιγουριά όμως βγάλε την αλλη και δες ακριβώς τι ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...