100011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά! Μου έχει ανατεθεί η παρακάτω πτυχιακή εργασία: "Μελέτη και αποτύπωση της αρχιτεκτονικης Intel 64 που αποτελεί επέκταση της αρχιτεκτονικης x86-64 και ΙΑ-32 και υλοποιείται στους σύγχρονους μικροεπεξεργαστες Core i3-i5-i7 της Intel" Όποια πληροφορία μπορεί να μου δοθεί σχετικά με επιστημονικες βιβλιογραφικες πηγές που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν στην ανάλυση, σύγκριση, και περιγραφή των παραπάνω αρχιτεκτονικων από e-books διεθνή βιβλιογραφεια κτλπ θα μου ήταν πραγματικά χρήσιμο γιατί όσες πληροφορίες βρήκα σε βιβλιοθήκες ιδρυμάτων ήταν αρκετά out of date.. Ευχαριστώ και καλή χρονιά!
chaoscrum Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εδω έχει διαφορα επιστημονικλα paper απο ολες τις επιστημες, www.scopus.com
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Google Scholar Εαν το πανεπιστημιο στο οποιο ανηκεις δεν εχει προσβαση σε καποιο paper που επιθυμεις να διαβασεις, στειλε μου pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα