Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Θελω να αγορασω το Cubot s308 ή το x9 αλλα δεν διαθετω πιστωτικη καρτα και δεν βρισκω καποιο site που δινει δυνατοτητα αντικαταβολης η καταθεσης που να πουλαει το συγκεκριμενο τηλεφωνο! Μηπως εχετε βρει εσεις καποια ιστοσελιδα;

Η μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αλλο καλο κινητο μεχρι 200 ευρω (ας ειναι και ελαφρως μεταχειρισμενο) που να μπορω να αγορασω χωρις πιστωτικη;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αν πάρεις κινητό απο εξωτερικό έχω την εντύπωση ότι η πιστωτική είναι μονόδρομος. Απο Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά δεν βρήκες τίποτα που να πληρεί τις προϋποθέσεις σου? Cubot s308 απο Ελλάδα με αντικαταβολή.Καλή χρονιά!

Στο skroutz.gr πάντως όλα τα καταστήματα προσφέρουν κινητά σε πολύ καλές τιμές και με αντικαταβολή. Πες μας που θα καταλήψεις :D

Δημοσ.

Χρεωστική κάρτα δεν έχεις;;;σχεδόν όλες οι τράπεζες έχουν χρεωστικές (για τα ATM) που μπορείς να κάνεις αγορές αρκεί να έχουν το σήμα visa ή mastercard, όπως της Πειραιώς, Alpha, citibank,κτλ κτλ...

Δημοσ.

Αν πας και Πειραιώς ειδικά(για τις άλλες δεν ξέρω) σου φτιάχνουν την κάρτα εκείνη την ώρα! Ακόμα η Πειραιώς έχει και απίστευτο e-banking!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...