Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρες μου έναν πολιτικάντη που θέλει το καλό του τόπου να του σφίξω το χέρι!

Όπως και έναν ψηφοφόρο που έχει/είχε πλήρη εικόνα των θέσεων-παρελθόντος του κόμματος που ψήφισε να του κάμω το τραπέζι.

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πολιτική ειναι επάγγελμα. Οχι λειτουργημα όπως θα έπρεπε και οπως θα ήταν σε μια ιδανική δημοκρατία. Καπως ετσι χάνεται η μπάλα. Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο βέβαια. Δεν είμαστε πρωτοπόροι :-)

Παντου σε όλη την ιστορία και ο έχων πολλά προσπαθεί να αποκτήσει περισσότερα. Φυσιολογικη ανθρώπινη αντίδραση.

Δημοσ.

Πριν κανα χρονο τα ειχα με μια κοπελα που σπουδαζε στην νομικη και μια φορα και μονο πηγα μια βολτα μεσα στο κτηριο να μου δειξει πως ειναι το κτηριο και πραγματικα αηδιασα με τα κομματοσκυλα που εβλεπα εκει μεσα.Και καλο ειναι μερικοι να το παρετε αποφαση οτι η κατασταση δεν προκειται να φτιαξει ποτε γιατι ειμαστε απο τους πιο σκαρτους λαους.

Δημοσ.

Πριν κανα χρονο τα ειχα με μια κοπελα που σπουδαζε στην νομικη και μια φορα και μονο πηγα μια βολτα μεσα στο κτηριο να μου δειξει πως ειναι το κτηριο και πραγματικα αηδιασα με τα κομματοσκυλα που εβλεπα εκει μεσα.Και καλο ειναι μερικοι να το παρετε αποφαση οτι η κατασταση δεν προκειται να φτιαξει ποτε γιατι ειμαστε απο τους πιο σκαρτους λαους.

αν βγεις εξωτερικο θα δεις οτι ειμαστε οπως ολοι ,μην φοβασαι δεν διεκδικουμε καμια πρωτοτυπια το ιδιο ειναι σε πολλες χωρες  απλα ειναι σε ποιο μετριο βαθμο και δεν προβαλετε τοσο οσο εδω...

• Like 1
Δημοσ.

αν βγεις εξωτερικο θα δεις οτι ειμαστε οπως ολοι ,μην φοβασαι δεν διεκδικουμε καμια πρωτοτυπια το ιδιο ειναι σε πολλες χωρες απλα ειναι σε ποιο μετριο βαθμο και δεν προβαλετε τοσο οσο εδω...

Ακριβώς αυτό.

Όλοι τα ίδια προβλήματα και τα ίδια παράπονα έχουν.

Δημοσ.

Μάλλον τα ταξίδια που έχεις κάνει είναι προς Κούβα, Βενεζουέλα, Αλβανία, Βουλγαρία και καμιά αφρικανική χώρα

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον τα ταξίδια που έχεις κάνει είναι προς Κούβα, Βενεζουέλα, Αλβανία, Βουλγαρία και καμιά αφρικανική χώρα

μπα εχω κανει σε αγγλια ,γαλλια ,ιταλια ,ισπανια

σε αγγλια εκανα το δευτερο πτυχιο σε ιταλια εκανα τον γυρω της ιταλιας και σε κουβεντα μου με ντοπιους εβγαλα το συμπερασμα οτι νοσουμε το ιδιο , πιστεψε με δεν διεκδικουμε καμια πρωτοτυπια ωστοσο  μια και μιλας σαν σιγουρος να σου πω ψαξε το στο διαδυκτιο σκανδαλα γαλλια γερμανια και τα τοιαυτα ωστε να βεβαιωθεις οτι η νοοτροπια αυτη υπαρχει και στην εξισου για σενα πολιτισμενη ευρωπη.

Δημοσ.

καλά οι ιταλοί είχαν για πρωθυπουργό τον πορνόγερο εντάξει μόνο εμάς δεν μας έχει χτυπήσει ο ήλιος και η αλμύρα της μεσογείου

αυτό το χάλι όμως που υπάρχει στα ελληνικά πανεπιστήμια δεν υπάρχει σε άλλη χώρα μη λέμε ότι θέλουμε τώρα

• Like 3
Δημοσ.

καλά οι ιταλοί είχαν για πρωθυπουργό τον πορνόγερο εντάξει μόνο εμάς δεν μας έχει χτυπήσει ο ήλιος και η αλμύρα της μεσογείου

αυτό το χάλι όμως που υπάρχει στα ελληνικά πανεπιστήμια δεν υπάρχει σε άλλη χώρα μη λέμε ότι θέλουμε τώρα

δεν ειπα για τα πανεπιστημια ειπα απλα οτι οι πολιτικοι ολων των χωρων ανεξαρτητος εθνικοτητας εχουν την ταση να βλεπουν κατα την γνωμη τους πρωτα το καλο της κοιλιας τους και μετα της χωρας τους ,στα ξενα πανεπιστημια δεν υπαρχει ναι το ιδιο συστημα με παραταξεις αλλα  αυτα εχουν αλλα μελανα σημεια σε αλλα θεματα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο παντού.Εδώ που είμαι η διαφθορά στην καθημερινότητα είναι άγνωστη λέξη και τα κόμματα στα πανεπιστήμια θεωρείται φαινόμενο Νίγηρα, Ροδεσίας και Ακτής Ελεφαντοστού...

Από εκεί και πέρα μια Α διαφθορά υπάρχει παντού.Πολύ-λίγο εξαρτάται από την χώρα.

αν βγεις εξωτερικο θα δεις οτι ειμαστε οπως ολοι ,μην φοβασαι δεν διεκδικουμε καμια πρωτοτυπια το ιδιο ειναι σε πολλες χωρες  απλα ειναι σε ποιο μετριο βαθμο και δεν προβαλετε τοσο οσο εδω...

Δημοσ.

Χωρες ευρωπης απο την μεση και κατω ειδικα ιταλια που στην λαμογια ειμαστε ιδιοι δεν μου λενε κατι τα παραδειγματα σου,αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ομως ολα λεγοντας παντου ειναι ετσι.

Σαν δικαιολογια μου μοιαζει για να κοροιδεψουμε τον εαυτο μας λεγοντας ελα μωρε παντου ετσι ειναι..

Δημοσ.

Η Γερμανία εχει μεγάλο ποσοστό διαφθοράς. Το ίδιο ισχύει και για τις ΗΠΑ. Τέτοια προβλήματα υπάρχουν παντού. Οι νόμοι όμως ισχύουν για όλους σε αντίθεση με τη χώρα μας.

Σημειωση. Ζω και εργάζομαι στη Γερμανία. Ελλαδα μονο για δισκοπες πλέον δυστυχώς. Έχουν πολλά θετικά και πολλα αρνητικά. Η τιμιότητα σίγουρα δεν αποτελεί χαρακτηριστικο τους. Να μην αναφερθω στην ανθρωπιά που είναι κατω του μηδεν.

Εχουν βέβαια ισχυρη οικονομία που τους βοηθάει να ενισχύουν τη παιδεία. Τους το αναγνωρίζω. Βεβαια δεν εζησε και ποτε το 70% του πλυθησμου τους στη πεινα. Στη λαμογια όμως βλέπω πολλες ομοιότητες.

• Like 1
Δημοσ.

Οι πολιτικοι ενδιαφερονται για

1)Την τσεπαρα τους την βαθια που μπαινει μεσα χοντρο χρημα (και χωρις ντροπη και ορια λενε οτι δεν τους φτανει κιολας)...Γιατι αν τους εδιναν τον μισθο που θα πρεπε δεν θα γινοταν ποτε πολιτικοι και για να ακριβολογω δεν θα ασκουσαν κανενα αλλο επαγγελμα γιατι ειναι πανασχετοι(το χω ξανασχολιασει αλλα τα πανεπιστημια που τους δωσαν πτυχια πρεπει να τους παρουν πισω με τη μια)

2)Την καρεκλαρα τους για να νομιζουν οτι εχουν εξουσια

3) Την καθημερινη βυθιση της χωρας σε τρελο τελμα (και πριν την κριση εννοειται)

4)Την απιστευτη γραφειοκρατεια σε ολους τους τομεις παντου και παντα

5)Την λαμογια, την ασυδοσια,την διαφθορα και γενικα ολα τα γνωστα καταπληκτικα που κανουν αβερτα

6)Την ολο και μεγαλυτερη συλλογη προβατων (ψηφοφορων) καθε προεκλογικη περιοδο

7)Tην απυθμενη βλακεια τους σε ολους τους τομεις και παλι (χαρακτηριστικο ειναι οτι τους ρωτας για την χωρα και η απαντηση τους αφορα αλλη χωρα,πχ "ολα ειναι μια χαρα",ολα ειναι οργανωμενα'',δεν υπαρχει χαος","οι ρυθμοι ειναι καταπληκτικοι" κι ενα σωρο αλλες απαντησεις αχαλινωτης φαντασιας.

Σταματησα να ψηφιζω εδω και καμποσα χρονια και τουλαχιστον δεν εχω τυψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...