Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καστανα που τρωμε?ή η καστανια σαν εργαλειο?

γιατι μαλλον το lidl εχει και απο τα δυο

• Like 2
Δημοσ.

Βλεπεις lidl,δεν ειναι καλο.Επισης οτι πληρωνεις παιρνεις,ειδικα στα εργαλεια

εχω παρει εργαλεια απο το lidl αρκετες φορες και δεν ειχα καποιο προβλημα μεχρι τωρα  ... οπως λεει ο φιλος Sakiz105 οτι πληρωνεις παιρνεις !!!

Δημοσ.

Πολυκατσαβιδο ειναι οχι καστανια.Κατα 90% θα εχει αδυναμο μαγνητη και θα πεφτουν οι μυτες μετα απο λιγο καιρο η θα ειναι κακης ποιοτητας οι μυτες και θα χαλανε

Δημοσ.

Εχει παραξενες βιδες

Δεν εχει βίδες, έχει διάφορες μύτες και ειναι κατσαβίδι. 

farcry2 δε μας λες τι ψάχνεις; Καστάνια με καρυδάκια ή κατσαβίδι;

Δημοσ.

Μια χαρά είναι του Lidl αφήστε τα αυτά τα ότι παίρνεις και ότι παίρνεις. Η ποιότητα είναι πολύ καλή για την τιμή της και έχω αγοράσει αρκετές φορές τίποτα δεν έχει βγει σκάρτο, αντιθέτως durable. 

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι του Lidl αφήστε τα αυτά τα ότι παίρνεις και ότι παίρνεις. Η ποιότητα είναι πολύ καλή για την τιμή της και έχω αγοράσει αρκετές φορές τίποτα δεν έχει βγει σκάρτο, αντιθέτως durable. 

Με ποσοστα εισαι?

Δημοσ.

Ναι παιδιά, σταματήστε να αγοράζετε εργαλεια απο το Lidl. Δεν μπορώ να πηγαίνω πρωι και το μεσημέρι τα καλά κομμάτια εχουν εξαφανιστει. 

Περα απο την πλάκα, για περιστασιακή χρηση (δηλαη οχι βαριά επαγγελματική) τα εργαλεια του lidl τιμούν τα λεφτα που ζητάνε και τα 3 χρονια εγγύηση ειναι πραγματική (εφόσον βεβαια εχεις την απόδειξη). 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...