Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορα πηρα ενα κατσαβιδι απο lidl επειδη βιαζομουν και μεσα σε δυο μηνες ξεκολησε το πλαστικο απο το σιδερο.Ισως για περιστασιακη βιδα να κανουν αλλα κατα την γνωμη μου δεν αξιζουν τα λεφτα τους.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια φορα πηρα ενα κατσαβιδι απο lidl επειδη βιαζομουν και μεσα σε δυο μηνες ξεκολησε το πλαστικο απο το σιδερο.Ισως για περιστασιακη βιδα να κανουν αλλα κατα την γνωμη μου δεν αξιζουν τα λεφτα τους.

Τι αλλο εχεις πάρει απο εργαλεία και μηχανήματα;

Δημοσ.

Τι αλλο εχεις πάρει απο εργαλεία και μηχανήματα;

Ψαλιδια τα οποια επαθαν ακριβως το ιδιο,Ενα σετ με μικρα κατσαβιδια τα οποια το ενα εσπασε η μυτη μπροστα και το σταυροκατσαβιδο ηταν τοσο μαλακη η μυτη που τριφτηκε στην πρωτη βιδα.Φιλος μου εκανε το λαθος να παρει σετ καστανια και καρυδακια και αν και ειχαν σχετικα καλη ποιοτητα,η καστανια χαλασε σε πολυ λιγο καιρο.Ηλεκτρικα δεν αγοραζω απο σουπερ μαρκετ,κυριως λογο ποικιλιας (επισης ο πατερας μου ειναι οικοδομος οποτε οτι παιρνει το θελει για σοβαρη χρηση).

Δημοσ.

Ψαλιδια τα οποια επαθαν ακριβως το ιδιο,Ενα σετ με μικρα κατσαβιδια τα οποια το ενα εσπασε η μυτη μπροστα και το σταυροκατσαβιδο ηταν τοσο μαλακη η μυτη που τριφτυκε στην πρωτη βιδα.Φιλος μου εκανε το λαθος να παρει σετ καστανια και καρυδακια και αν και ειχαν σχετικα καλη ποιοτητα,η καστανια χαλασε σε πολυ λιγο καιρο.Ηλεκτρικα δεν αγοραζω απο σουπερ μαρκετ,κυριως λογο ποικιλιας (επισης ο πατερας μου ειναι οικοδομος οποτε οτι παιρνει το θελει για σοβαρη χρηση).

Πολύ ωραία

Δημοσ.

Κατσαβιδια θα παρω

Και τοτε γιατί ανοιγεις θέμα και ρωτάς για καστάνιες και δε λες απο την αρχή τι χρειάζεσαι; Chat καταντήσαμε

Το eshop (που ρωτάς) εχει φθηνό σετάκι κατσαβίδι με μπολικες μύτες. 

Δημοσ.

farcry το βλεπω σε λιγο καιρο να ανοιγεις θεμα για το που θα βρεις μαγαζι που θα πουλαει μονο βιδες και λιιιιγο αργοτερα που πουλανε dremmel για να τρως τα κεφαλια απο τις βιδες.

• Like 2
Δημοσ.

Με ποσοστα εισαι?

Ναι μια χαρά είναι το Lidl. Γερμανική ποιότητα, πάνε αγόρασε τα ελληνικά εσύ, να γελάς και οι κότες. Μια φορά μόνο, μια πυτζάμα άνοιξε από κάτω (σκέψου έχω πάρει γύρω στις 10 τα τελευταία χρόνια), την επέστρεψα και πείρα τα λεφτά μου. Μια χαρά, δεν  υπάρχει θέμα στα Lidl. Στην Αγγλία τα εμπιστεύονται πάρα πολύ. 

Δημοσ.

Για σοβαρή δουλειά καμιά σχέση. Επίσης κανονικά πρέπει να έχουμε ποιοτικές μύτες ή κατσαβίδια ειδικά αυτα που χρησιμοποιούνται συχνά. Phillips 0,1,2,3,4 κτλ. 

Στις δύσκολες βίδες έχει μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

τα εργαλεια του lidl ειναι γενικα οκ για περιστασιακη χρηση η για να μαθεις και σιγουρα ειναι καλυτερα σε ποιοτητα απο τα αντιστοιχα "budget" του praktiker μιλωντας για αυτη τη κατηγορια..

απο κει και περα για συχνη/επαγγελματικη χρηση πρεπει να τα "σκασεις" -οχι απαραιτητα χοντρα- για κατι επωνυμο που θα σε κρατησει για χρονια

κατι οικονομικο και καλο

http://www.toolplanet.gr/prod/570/2286/Set%20%CE%9C%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%82%2046%20%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B9%CE%B1%20BOSCH%20260701950

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...