riama125 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε κατι. Ειμαι σε ενοικιο 4 μηνες καιμτο σπιτι ειναι παντα παγωμενο και παρα τα παραπονα η ιδιοκτητρια δεν κανει τπτνα διορθωσει το προβλημα. Ετσι αποφασησα να μη πληρωσω 2 μηνες τωρα ενοικιο. Συμβολαιο δεν υπαρχει ουτε καμια αποδειξη για τα ενοικια που εχω δωσει. Την ενημερωσα οτι θα φυγω και με πιεζει για τα χρηματα . τι μπορει να μου κανει?
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Με επιφύλαξη μιας και δεν είμαι νομικός, θα πω τίποτα. Χωρίς συμβόλαιο δε μπορεί να αποδείξει ότι έμενες εκεί, μάλλον είσαι και ρηγμένος εφόσον δεν έχεις πάρει απόδειξη για τα λεφτά που έδωσες
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Με επιφύλαξη μιας και δεν είμαι νομικός, θα πω τίποτα. Χωρίς συμβόλαιο δε μπορεί να αποδείξει ότι έμενες εκεί, μάλλον είσαι και ρηγμένος εφόσον δεν έχεις πάρει απόδειξη για τα λεφτά που έδωσες δεν έδωσε
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Έχει πληρώσει τους 2 απ τους 4 και σκέφτεται να ρίξει πιστόλι τους άλλους 2. Ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα Τεσπά, λεφτά έχει δώσει, το γράφει κιόλας. 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 ^Ναι πλάκα κάνω, κι εγώ αυτό κατάλαβα. Δεν ξέρω τι μπορεί να του κάνει ο ιδιοκτήτης...επίσης δεν κατάλαβα τι πρόβλημα υπάρχει ακριβώς με το σπίτι. Είναι θέμα μόνωσης, κατασκευαστικό ή της είπε ότι έχει θέρμανση ας πούμε και δεν έχει?
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Θα βοηθούσε η τοποθέτηση του paredwse πάνω σε αυτό
riama125 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εχει χαλασει η θερμανση και δεν τη φτιαχνει. Εχει αδιαφορησει τελειως 1
forgotten Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 μου χε τυχει θεμα με σπιτι που νοικιαζα οταν σπουδασα ,δεν με δηλωνε, και δεν καναμε συμβολαιο και ετσι δεν μπορουσα να παρω καπια χορηγεια που δικαιουμουν και το καταπια ,ηρθε ο καιρος να φυγω και ηθελε να μου φαει το ντεποζιτο για ζημιες ταχα στο σπιτι τις οποιες ποτε δεν εκανα επαιρνε τηλεφωνο γονεις και τα τοιαυτα η γρια γιατι εγω λεφτα για τον τελευταιο μηνα δεν της εδωσα , ο πατερας μου ομως τις τα βαλε σε λογαριασμο το μαθαινω και γινομαι τουρκος κατα την εκφραση γιατι λιγο πολυ ειπε οτι της εσπασα το μπανιο και τον νιπτηρα και οτι ηθελα να φυγω ετσι , ε την καταδωσα στην αστυνομια και τρεχει ακομα γιατι εγω τα λεφτα που δινα τα βαζα στην τραπεζα και αποδειξεις φυλαγα
riama125 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Να πω οτι στα χερια της εχει χαρτι απλο οτι χρωσταω αυτους τους 2 μηνες γτ δεν ειχα προθεση να μη πληρωσω αλλα δεν αντεχετε αλλο ειμαι θεσσαλονικη και κανει πολυ κρυο. Δεν ξερω αν μπορει να κανει κατι με το χαρτι αυτο κι ας μην υπαρχει συμβολαιο
johnbond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Και χωρίς το χαρτί αν θέλει μπορεί να σε πάει στα δικαστήρια και πιθανώς να κερδίσει αλλά θα είναι μεγάλη περιπέτεια γι'αυτή και θα χρειαστεί έξοδα εκ μέρους της.. Οπότε αν δεν πέσεις σε καμία άτυχη περίπτωση δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.
riama125 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Να πω οτι στα χερια της εχει χαρτι απλο οτι χρωσταω αυτους τους 2 μηνες γτ δεν ειχα προθεση να μη πληρωσω αλλα δεν αντεχετε αλλο ειμαι θεσσαλονικη και κανει πολυ κρυο. Δεν ξερω αν μπορει να κανει κατι με το χαρτι αυτο κι ας μην υπαρχει συμβολαιο Χωρις να εχει συμβολαιο?? Μπορει να με τρεξει ακομα κι αν δεν εχει συμβολαιο??? Ουτε η δεη ειναι στο ονομα μου. Μονο επειδη εχει αυτο το χαρτι?
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αυτό το χαρτί δεν καταλαβαίνω τι χαρτί είναι.
riama125 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ενα απλο χαρτι που γραφει οτι της χρωσταω 2 μηνες
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι ρε συ, εννοώ είναι κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό υπογεγραμμένο από σένα π,χ.? Τι είδους χαρτί? Φαίνεσαι κάπως εσύ?
riama125 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι φαινομαι . γραφει το ονομα μου και οτι οφειλω 2 μηνες ενοικια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα