Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε κατι. Ειμαι σε ενοικιο 4 μηνες καιμτο σπιτι ειναι παντα παγωμενο και παρα τα παραπονα η ιδιοκτητρια δεν κανει τπτνα διορθωσει το προβλημα.

Ετσι αποφασησα να μη πληρωσω 2 μηνες τωρα ενοικιο. Συμβολαιο δεν υπαρχει ουτε καμια αποδειξη για τα ενοικια που εχω δωσει. Την ενημερωσα οτι θα φυγω και με πιεζει για τα χρηματα . τι μπορει να μου κανει?

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με επιφύλαξη μιας και δεν είμαι νομικός, θα πω τίποτα. Χωρίς συμβόλαιο δε μπορεί να αποδείξει ότι έμενες εκεί, μάλλον είσαι και ρηγμένος εφόσον δεν έχεις πάρει απόδειξη για τα λεφτά που έδωσες

Δημοσ.

Με επιφύλαξη μιας και δεν είμαι νομικός, θα πω τίποτα. Χωρίς συμβόλαιο δε μπορεί να αποδείξει ότι έμενες εκεί, μάλλον είσαι και ρηγμένος εφόσον δεν έχεις πάρει απόδειξη για τα λεφτά που έδωσες

δεν έδωσε :P

Δημοσ.

Έχει πληρώσει τους 2 απ τους 4 και σκέφτεται να ρίξει πιστόλι τους άλλους 2.

Ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα :P

Τεσπά, λεφτά έχει δώσει, το γράφει κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

^Ναι πλάκα κάνω, κι εγώ αυτό κατάλαβα. Δεν ξέρω τι μπορεί να του κάνει ο ιδιοκτήτης...επίσης δεν κατάλαβα τι πρόβλημα υπάρχει ακριβώς με το σπίτι. Είναι θέμα μόνωσης, κατασκευαστικό ή της είπε ότι έχει θέρμανση ας πούμε και δεν έχει?

Δημοσ.

μου χε τυχει θεμα με σπιτι που νοικιαζα οταν σπουδασα ,δεν με δηλωνε, και δεν καναμε συμβολαιο  και ετσι δεν μπορουσα να παρω καπια χορηγεια που δικαιουμουν και το καταπια  ,ηρθε ο καιρος να φυγω και ηθελε να μου φαει το ντεποζιτο για ζημιες ταχα στο σπιτι τις οποιες ποτε δεν εκανα   επαιρνε τηλεφωνο γονεις και τα τοιαυτα η γρια  γιατι εγω λεφτα για τον τελευταιο μηνα δεν της εδωσα , ο πατερας μου ομως τις τα βαλε σε λογαριασμο το μαθαινω και γινομαι τουρκος κατα την εκφραση γιατι λιγο πολυ ειπε οτι της εσπασα το μπανιο και τον νιπτηρα και οτι ηθελα να φυγω ετσι , ε την καταδωσα στην αστυνομια και τρεχει ακομα γιατι εγω τα λεφτα που δινα τα βαζα στην τραπεζα και αποδειξεις φυλαγα :)

Δημοσ.

Να πω οτι στα χερια της εχει χαρτι απλο οτι χρωσταω αυτους τους 2 μηνες γτ δεν ειχα προθεση να μη πληρωσω αλλα δεν αντεχετε αλλο ειμαι θεσσαλονικη και κανει πολυ κρυο. Δεν ξερω αν μπορει να κανει κατι με το χαρτι αυτο κι ας μην υπαρχει συμβολαιο

Δημοσ.

Και χωρίς το χαρτί αν θέλει μπορεί να σε πάει στα δικαστήρια και πιθανώς να κερδίσει αλλά θα είναι μεγάλη περιπέτεια γι'αυτή και θα χρειαστεί έξοδα εκ μέρους της..

Οπότε αν δεν πέσεις σε καμία άτυχη περίπτωση δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

Δημοσ.

Να πω οτι στα χερια της εχει χαρτι απλο οτι χρωσταω αυτους τους 2 μηνες γτ δεν ειχα προθεση να μη πληρωσω αλλα δεν αντεχετε αλλο ειμαι θεσσαλονικη και κανει πολυ κρυο. Δεν ξερω αν μπορει να κανει κατι με το χαρτι αυτο κι ας μην υπαρχει συμβολαιο

Χωρις να εχει συμβολαιο??

Μπορει να με τρεξει ακομα κι αν δεν εχει συμβολαιο??? Ουτε η δεη ειναι στο ονομα μου. Μονο επειδη εχει αυτο το χαρτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...