billygg11 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 παιδια καλησπερα.εχω μεγαλ προβλημα με το pc και θελω τα φωτα σας.σημερα μια ωραια μερα αργιας ειπα το πρωι να φτιαξω εναν κουβα νες και να πεθανω στο bf4.τεσπα ανοιγω το pc και να τι κατασταση αντιμετωπισα.αφου τον ανοιξω θελει κανα 10λεπτο να εμφανισει τα εικονιδια στην επιφανεια και αφου τα φορτωσει θα κρασαρει και ο windows explorer κανοντας επαννεκινηση.κολαει δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα ακομα και σε safe mode το ιδιο.καταφερα να κανω μετα απο τιτανιες προσπαθειες ενα clean boot .δεν εκανε τπτ.εκανα full scan me kaspersky τα βρισκει ολα οκ.και τελος ετρεξα και scannow που μου ειπε οτι βρεθηκαν σφαλματα αλλα δεν μπορεσαν να διορθωθουν ολα.και το τελευταιο πραγμα που εγκατεσησα στο pc ηταν ο οδηγος για ενα πληκτρολογιο που πηρα..απλα βοηθεια καπου αλλου διαβασα οτι παιζει να πηρε δρομο και η μητρικη..εχω τα εξης: cpu amd fx 6200 mb assrock 770extreme retail gpu asus gtx 770 8g ram dragonram
orion1986 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καταρχην δοκιμασε να κανεις ενα windows repair με το δισκακι των windows για να δεις αν ειναι θεμα λειτουργικου . https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=how+to+repair+windows+using+windows+disk&tbm=vid
billygg11 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 ξεχασα να πω οτι τα windows τα χω κατεβασει εχουν ληξει και βαριομουν να τα πιστοποιησω..πρεπει να περιμενω τωρα μεχρι τη δευτερα τωρα γιατι εχω χασει ολα τα usb gia na bootarw απο εκει και cd δεν εχω.ελεγα να το κανω κατευθειαν format απο ενα cd ενος φιλου αλλα λεω να ακολουθησω πρωτα τη συμβουλη σου και επειτα θα δω..και κατι αλλο πως λενε οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει προβλημα η μητρικη ενω μερικες φορες το pc μπορει να μεινει και μιση ωρα ανοιχτο χωρις να κρασαρει.νταξει μαλλον ειναι καθαρα προβλημα των windows που εχω κατεβασει..μακαρι
XronisR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καταρχιν απαγορευεται να συζηταμε για πειρατικό λογισμικό.
xalkiadakis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 κατι off topic ... ο επεξεργραστης σου δεν κανει bottleneck με τετοια καρτα γραφικων?
billygg11 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 κατι off topic ... ο επεξεργραστης σου δεν κανει bottleneck με τετοια καρτα γραφικων? εκανα φορματ ολα καλα προς το παρων θα φορτωσω και τους drivers και θα σας πω..λοιπον φιλε μου που λες οταν την αλλαξα με την gtx650 της asus πιστευα θα χω χοντρο προβλημα..εχω αλλα οχι πολυ μεγαλο..δεν κρατιομουν ηθελα να την παρω.σε κανα 2μηνες θα αλλαξω gpu ετσι κ αλλιως.να σου δωσω να καταλαβεις σε 64 σερβερ παιζω custom ultra και high.ι καρτα αυτη μπορει πολλα περισσοτερα το ξερω αλλα πρεπει να περιμενω.λεω να παω κατευθειαν σε i7 και θα ειμαι οκ για πολυ καιρο.
billygg11 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ολα καλα φαινονται τωρα..μαλλον τα windows φταιγανε..θα τρεξω και κανα memtest μετα να μαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα