LongTom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 παραπανω ειπωθηκε ''πολυ ευχαριστως να δεχτω τον οποιο κατατρεγμενο'' σοβαρολογουμε τωρα?γι'αυτο απο τον καιρο που ανοιξαν τα συνορα η εγκληματικοτητα εκτιναχθηκε..... Για χώρες όπως η Ελλάδα παίζει και(αλλά όχι αποκλειστικά) το ότι οι φτωχοδιάβολοι πολύ απλά πρέπει να ζήσουν.Παράνομοι και δίχως ελπίδα για κάτι νόμιμο το ρίχνουν στην παρανομία. Αλλά όπως είπα το φαινόμενο είναι πολύπλευρο και ένα μέρος από τους "μετανάστες" είναι όντως καθίκια/ληστές/βιαστές. Ιδίως όταν είχαν ανοίξει οι Αλβανικές φυλακές με την πρώτη πτώση και μπήκε όλη η μούργα στην Ελλάδα. Βέβαια ξαναλέω ότι δεν είναι όλοι αναγκαστικά εγκληματίες,ή τουλάχιστον δεν είναι από επιλογή.
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Βέβαια ξαναλέω ότι δεν είναι όλοι αναγκαστικά εγκληματίες http://www.lexpress.fr/actualite/societe/lassana-bathily-musulman-malien-heros-de-la-prise-d-otages-de-vincennes_1639371.html
LongTom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 http://www.lexpress.fr/actualite/societe/lassana-bathily-musulman-malien-heros-de-la-prise-d-otages-de-vincennes_1639371.html Ωραία,το νόημα από το λινκ ποιο είναι και που κολλάει με αυτό που έγραψα;
GreyHorse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αναφερόμενοι πάντα στους μούσλιμ(αραβοαφρικανούς) μετέπειτα γενεών θα έλεγα ότι δεν ισχύει αυτό.Ποτέ δεν φτάνουν τα ευρωπαϊκά ιδεώδη,πάντα μένουν μούσλιμ μέσα τους γιατί πολύ απλά αυτό επιτάσσει η θρησκεία τους και ο τρόπος σκέψης που έφεραν από τις πατρίδες τους. Ακόμη και άτομα δεύτερης γενεάς που είχαν παντρευτεί ντόπιες Ευρωπαίες(κανονικές όχι γόνους μεταναστών) θεωρούσαν ντιντή όποιον π.χ. καβαλούσε ποδήλατο ή έκαμε δουλειές στο σπίτι.Φυσικά οιαδήποτε συζήτηση για θρησκείες ήταν ταμπού και έφερνε επιθετικά σχόλια. Αυτά για τους "προοδευτικούς",όπως ξέρουμε και έχουμε δει καλά τους τελευταίους μήνες αρκετοί έως πολλοί άλλοι δεύτερης γενεάς είναι πολύ,πολύ χειρότεροι. Το περίεργο είναι ότι οι μουσλιμ από Ιράν είναι πολύ ποιο νορμάλ τύποι,ακόμη και πρώτης γενεάς.Είχα καθηγητές στο Μάστερ και αρκετούς γνωστούς που ήταν μια χαρά άτομα.Μπορεί να είναι επειδή ο Αγιατολάχ δεν επιτρέπει τους ηλίθιους ντόπιους μουφτίδες να διαδίδουν μαλακίες ή απλά επειδή το πολιτισμικό υπόβαθρο τους είναι σαφώς ανώτερο από τους αραβοαφρικανούς. Κι εγώ για αραβοαφρικανούς μιλώ που είναι η πλειοψηφία των μεταναστών. Που έχουν αγοράσει σπίτια, που έχουν παιδιά που έχουν σπουδάσει και δουλεύουν σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, κτλ. Που έχουν κόρες που δεν μεγάλωσαν, όπως αυτοί, με την νοοτροπία "η γυναίκα σκλάβα και δούλα για δουλειές του σπιτιού" αλλά που οι ευρωπαϊκές νομοθεσίες τους ανάγκασαν να στείλουν τις κόρες στα σχολεία, και τους γιους, να μορφωθούν, και όταν η γυναίκα μορφώνεται πάντα φροντίζει περισσότερο για το σώμα και την υγεία της και αναλαμβάνει η ίδια την αντισύλληψη χωρίς να είναι θύμα του κάθε βαρβάρου μαλάκα για το αν θα χύσει έξω ή θα την ξαναγκαστρώσει δυο βδομάδων λεχώνα. Γιατί στο θέμα του σεξ όλοι οι άντρες βάρβαροι μαλάκες είμαστε.Γενικολογείς και αοριστολογείς και τσουβαλιάζεις χωρίς όχι μόνο σοβαρή, αλλά ούτε καν μια γελοία έκθεση ή έρευνα να παρουσιάζεις. Βλέπεις εικόνες χαμόσπιτων δίπλα σε τόνους σκουπίδια, εικόνες από φτωχότατες χώρες της Αφρικής και φαντάζεσαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη. Δεύτερη φορά, ξεκόλλα. Και όσον αφορά το "χειρότεροι δεύτερης γενιάς" , ο ξηρός σε ποια γενιά ελλήνων ανήκει; Όλοι οι έλληνες τρομοκράτες; Και να φανταστώ ότι αν κάποιος ξένος δει εικόνες από Δενδροπόταμο είναι ενδεικτικότατες για τον τρόπο ζωής όλων των ελλήνων;
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ωραία,το νόημα από το λινκ ποιο είναι και που κολλάει με αυτό που έγραψα; O μουσουλμάνος τυπάκος, μετανάστης από το Μαλί, υπάλληλος του σουπερμαρκετ έκρυψε καμια δεκαπενταριά πελάτες στο ψυγείο να μην πεσουν όμηροι και μετά βγήκε κιολας να δει αν μπορούν να φύγουν. Μετά από τα θύματα, είναι ο μοναδικός ίσως ήρωας της όλης ιστορίας. Κολλάει στο οτι δίνω έμφαση σε αυτό που γράφεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Και ο αστυνομικός που σκότωσαν τότε που πήγαν στα γραφεία του περιοδικού, μουσουλμάνος ήταν.
LongTom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 O μουσουλμάνος τυπάκος, μετανάστης από το Μαλί, υπάλληλος του σουπερμαρκετ έκρυψε καμια δεκαπενταριά πελάτες στο ψυγείο να μην πεσουν όμηροι και μετά βγήκε κιολας να δει αν μπορούν να φύγουν. Μετά από τα θύματα, είναι ο μοναδικός ίσως ήρωας της όλης ιστορίας. Κολλάει στο οτι δίνω έμφαση σε αυτό που γράφεις. Έγραψα πουθενά ότι όλοι είναι αιμοσταγείς δολοφόνοι ή ότι δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς πάνω τους; Έχει αυτό που πόσταρες καμία σχέση με το πως συμπεριφέρεται στην ζωή του ο τύπος ή εάν είναι φαν του Ευρωπαϊκού ιδεώδους; Μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι γράφω. Κι εγώ για αραβοαφρικανούς μιλώ που είναι η πλειοψηφία των μεταναστών. Που έχουν αγοράσει σπίτια, που έχουν παιδιά που έχουν σπουδάσει και δουλεύουν σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, κτλ. Που έχουν κόρες που δεν μεγάλωσαν, όπως αυτοί, με την νοοτροπία "η γυναίκα σκλάβα και δούλα για δουλειές του σπιτιού" αλλά που οι ευρωπαϊκές νομοθεσίες τους ανάγκασαν να στείλουν τις κόρες στα σχολεία, και τους γιους, να μορφωθούν, και όταν η γυναίκα μορφώνεται πάντα φροντίζει περισσότερο για το σώμα και την υγεία της και αναλαμβάνει η ίδια την αντισύλληψη χωρίς να είναι θύμα του κάθε βαρβάρου μαλάκα για το αν θα χύσει έξω ή θα την ξαναγκαστρώσει δυο βδομάδων λεχώνα. Γιατί στο θέμα του σεξ όλοι οι άντρες βάρβαροι μαλάκες είμαστε. Γενικολογείς και αοριστολογείς και τσουβαλιάζεις χωρίς όχι μόνο σοβαρή, αλλά ούτε καν μια γελοία έκθεση ή έρευνα να παρουσιάζεις. Βλέπεις εικόνες χαμόσπιτων δίπλα σε τόνους σκουπίδια, εικόνες από φτωχότατες χώρες της Αφρικής και φαντάζεσαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη. Δεύτερη φορά, ξεκόλλα. Και όσον αφορά το "χειρότεροι δεύτερης γενιάς" , ο ξηρός σε ποια γενιά ελλήνων ανήκει; Όλοι οι έλληνες τρομοκράτες; Και να φανταστώ ότι αν κάποιος ξένος δει εικόνες από Δενδροπόταμο είναι ενδεικτικότατες για τον τρόπο ζωής όλων των ελλήνων; Αγορίνα τους βλέπω καθημερινά γιατί ζω κοντά στο γκέτο και το λεωφορείο περνάει(δυστυχώς) από μέσα.Επίσης εάν δεν το πήρες χαμπάρι είμαι έξω και τους ζω,δεν το γράφω από την Ελλάδα. Επίσης το πόσο μαλάκες στο είναι στο σεξ οι άντρες άσε το γιατί δεν το έχεις. Οι αραβομαύροι που βλέπω εγώ είναι κάτοικοι γκέτο,με τις γυναίκες τους να κυκλοφορούν σαν τον μπάτμαν με τις μπέρτες(και να μην δέχονται να κάτσουν δίπλα σε άντρες),45 κουτσούβελα η καθεμία και φυσικά 150 κιλά η καθεμία(ιδίως οι αφρικανές που από γαζέλες σαν έφηβες-ανύπανδρες γίνονται ιπποπόταμοι).Αυτό που προσέχουν την υγεία τους και είναι ελεύθερες δεν ξέρω που το είδες.Οι μεν άντρες έχουν όλοι duche ρούχα και όλοι μα όλοι iphones5+. Φυσικά οι μουλάδες φωνάζουν κάθε παρασκευή. Από εκεί και πέρα κανένας δεν μιλήσε για τόνους σκουπιδιών και πλινθόκτιστα χαμόσπιτα.Το ότι οι περιοχές τους είναι γκέτο,αυτό δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος,το βλέπω και μόνος όπως επίσης το ξέρει κάθε ντόπιος.Μέχρι τώρα δεν είδα περισσότερους από ένα μάτσο να κατοικούν στο κέντρο ή να λειτουργούν ως κανονικοί Δανοί. Δεν ξέρω μπορεί στην Γαλλία να είναι όλοι καλοί και αγαπημένοι με τους μούσλιμ να είναι πλήρως ενταγμένοι όπως τα λες,βέβαια με τις απανωτές αναταραχές,δολοφονίες και γενικότερα σούσουρο που κάνουν στην περιοχή σας μάλλον ισχύει κάτι άλλο. Μήπως φτιάχνεις αχυρανθρώπους; Πήγε ο Ξηρός να σκοτώσει π.χ. στην Ιταλία;Μιλάμε πάντα για έναν Ελληνικής καταγωγής θεωρητικό Ξηρό που γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί και άρχισε τα καφριλίκια για την Ορθοδοξία... Οι κατσίβελοι στον Δενδροπόταμο από την άλλη έχουν δική τους νοοτροπία που εφαρμόζουν σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα.Ποτέ δεν ήταν κανονικά μέρη της Ελληνικής πολιτισμικής κουλτούρας. Για αυτό σου λέω άστο,δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. 1
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αγορίνα τους βλέπω καθημερινά γιατί ζω κοντά στο γκέτο και το λεωφορείο περνάει(δυστυχώς) από μέσα.Επίσης εάν δεν το πήρες χαμπάρι είμαι έξω και τους ζω,δεν το γράφω από την Ελλάδα. Επίσης το πόσο μαλάκες στο είναι στο σεξ οι άντρες άσε το γιατί δεν το έχεις. Οι αραβομαύροι που βλέπω εγώ είναι κάτοικοι γκέτο,με τις γυναίκες τους να κυκλοφορούν σαν τον μπάτμαν με τις μπέρτες(και να μην δέχονται να κάτσουν δίπλα σε άντρες),45 κουτσούβελα η καθεμία και φυσικά 150 κιλά η καθεμία(ιδίως οι αφρικανές που από γαζέλες σαν έφηβες-ανύπανδρες γίνονται ιπποπόταμοι).Αυτό που προσέχουν την υγεία τους και είναι ελεύθερες δεν ξέρω που το είδες.Οι μεν άντρες έχουν όλοι duche ρούχα και όλοι μα όλοι iphones5+. Φυσικά οι μουλάδες φωνάζουν κάθε παρασκευή. Από εκεί και πέρα κανένας δεν μιλήσε για τόνους σκουπιδιών και πλινθόκτιστα χαμόσπιτα.Το ότι οι περιοχές τους είναι γκέτο,αυτό δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος,το βλέπω και μόνος όπως επίσης το ξέρει κάθε ντόπιος.Μέχρι τώρα δεν είδα περισσότερους από ένα μάτσο να κατοικούν στο κέντρο ή να λειτουργούν ως κανονικοί Δανοί. E ναι αφού είναι χοντροί και ντύνονται χάλια, έχεις δίκιο με έπεισες. Ζήτω η Ορθοδοξία κι η Αισθητική! Και το Android, καργιόληδες αραπάδες με τα iphone!
xstreamgamer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλά για ποια ένταξη και κουραφέξαλα μας λέτε;Αν θυμάμαι καλά το Παρίσι στην τελευταία χρονιά της θητείας του Σαρκοζί στα προάστια του γινόταν χαμός από τους μετανάστες καιγόταν στην κυριολεξία.Μάλλον από την πολλή ένταξη θα ήταν...@frenzy για τελευταία φορά θα το γράψω ο αγρότης δεν παρανομεί που δεν κολλάει ένσημα, δεν υπάρχει τρόπος να κολλήσει οπότε πως να τον καταγγείλω;Η προσωπική του περιουσία αγροτική δεν υπάγεται στο Ι.Κ.Α οπότε δεν μπορεί να κολλήσει ένσημα.Στο άλλο για το μεροκάματο που λές να τον καταγγείλουμε μαζί με τον Αλβανό,Πακιστανό, whateva,μαζί σου αλλά όταν εγώ θέλω τα τριάντα ευρώ που είναι το νόμιμο μεροκάματο τελευταία για 12 ώρες πάει ο λάθρος και του λέει ότι εγώ α έρθω με 15.Άρα πως θα βρεθώ εγώ με τον λάθρο μαζί να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω όταν αυτός ο ίδιος δυναμιτίζει την προσπάθεια και λέει ότι θα έρθω στο χωράφι σου με τα μισά.Ας πλέρωνε και αυτός φόρους ρεύμα δεή οτέ ένφια κ.τ.λ και θα σου λεγα αν πήγαινε με 15.Όλοι οι μεγαλοκτηματίες εδώ έχουν Αλβανούς όλο τον χρόνο σε απασχόληση καθώς έχουν πολλαπλές καλλιέργειες αλλά με μισθούς ξεφτίλα μετά από αίτημα των ίδιων.Θεωρείς ότι μπορούμε να βρεθούμε πουθενά ή ότι μου παίρνει το ψωμί γιατί δουλεύει με εξευτελιστικό μισθό για κάποιον ντόπιο, που είναι αναγκασμένος να πληρώνει στο κράτος όσα δεν πληρώνει αυτός;
LongTom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 E ναι αφού είναι χοντροί και ντύνονται χάλια, έχεις δίκιο με έπεισες. Ζήτω η Ορθοδοξία κι η Αισθητική! Και το Android, καργιόληδες αραπάδες με τα iphone! Το έχεις χάσει; Είδες γιατί ανέφερα πως είναι σωματικά ή το αμέλησες; Μήπως ήταν από αυτό; από GreyHorse: όταν η γυναίκα μορφώνεται πάντα φροντίζει περισσότερο για το σώμα και την υγεία της και αναλαμβάνει η ίδια την αντισύλληψη Βλέπω ότι τρώγεσαι να βρεις κάποιον να του την πεις,κάμε τουλάχιστον τον κόπο να διαβάσεις τι γράφω πριν αρχίσεις τα "φασίστα και ναζιάρη" γιατί κρίμας είναι να γράφεις χαζομάρες. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλά για ποια ένταξη και κουραφέξαλα μας λέτε;Αν θυμάμαι καλά το Παρίσι στην τελευταία χρονιά της θητείας του Σαρκοζί στα προάστια του γινόταν χαμός από τους μετανάστες καιγόταν στην κυριολεξία.Μάλλον από την πολλή ένταξη θα ήταν...@frenzy για τελευταία φορά θα το γράψω ο αγρότης δεν παρανομεί που δεν κολλάει ένσημα, δεν υπάρχει τρόπος να κολλήσει οπότε πως να τον καταγγείλω;Η προσωπική του περιουσία αγροτική δεν υπάγεται στο Ι.Κ.Α οπότε δεν μπορεί να κολλήσει ένσημα.Στο άλλο για το μεροκάματο που λές να τον καταγγείλουμε μαζί με τον Αλβανό,Πακιστανό, whateva,μαζί σου αλλά όταν εγώ θέλω τα τριάντα ευρώ που είναι το νόμιμο μεροκάματο τελευταία για 12 ώρες πάει ο λάθρος και του λέει ότι εγώ α έρθω με 15.Άρα πως θα βρεθώ εγώ με τον λάθρο μαζί να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω όταν αυτός ο ίδιος δυναμιτίζει την προσπάθεια και λέει ότι θα έρθω στο χωράφι σου με τα μισά.Ας πλέρωνε και αυτός φόρους ρεύμα δεή οτέ ένφια κ.τ.λ και θα σου λεγα αν πήγαινε με 15.Όλοι οι μεγαλοκτηματίες εδώ έχουν Αλβανούς όλο τον χρόνο σε απασχόληση καθώς έχουν πολλαπλές καλλιέργειες αλλά με μισθούς ξεφτίλα μετά από αίτημα των ίδιων.Θεωρείς ότι μπορούμε να βρεθούμε πουθενά ή ότι μου παίρνει το ψωμί γιατί δουλεύει με εξευτελιστικό μισθό για κάποιον ντόπιο, που είναι αναγκασμένος να πληρώνει στο κράτος όσα δεν πληρώνει αυτός; Δεν έχει καμιά σχέση η προσωπική περιουσία του αγρότη. Εφόσον κάνεις έναρξη ως αγρότης πληρώνεις ΟΓΑ, και τους απασχολούμενους εργάτες στο ΙΚΑ.
xstreamgamer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχει καμιά σχέση η προσωπική περιουσία του αγρότη. Εφόσον κάνεις έναρξη ως αγρότης πληρώνεις ΟΓΑ, και τους απασχολούμενους εργάτες στο ΙΚΑ. Νομίζεις..
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Να σας το πω αλλιώς και στους δύο: Δεν με νοιάζει. Θεωρείς πως αυτό είναι το πρόβλημα της κοινωνίας σου; Ψήφισε ακροακροδεξιά να τους διώξεις. Να δούμε αν θα διορθωθεί κάτι. Θεωρείς πως δεν ντύνονται καλά και μυρίζουν τα πόδια τους; Βρες ακροδεξιό βουλευτή με γκόμενο ντεκορατερ στυλίστα να τους επιβάλλει αισθητική. Μετά θα κολυμπας στο χρήμα, θα πέσει η εγκληματικότητα κι η διαφθορά και θα είσαι άρχοντας με android. Μόνο μην έρθεις κοντά μου μετά ευρωαφρικανέ, βρωμάς κοκορετσίλα.
LongTom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Να σας το πω αλλιώς και στους δύο: Δεν με νοιάζει. Θεωρείς πως αυτό είναι το πρόβλημα της κοινωνίας σου; Ψήφισε ακροακροδεξιά να τους διώξεις. Να δούμε αν θα διορθωθεί κάτι. Θεωρείς πως δεν ντύνονται καλά και μυρίζουν τα πόδια τους; Βρες ακροδεξιό βουλευτή με γκόμενο ντεκορατερ στυλίστα να τους επιβάλλει αισθητική. Μετά θα κολυμπας στο χρήμα, θα πέσει η εγκληματικότητα κι η διαφθορά και θα είσαι άρχοντας με android. Μόνο μην έρθεις κοντά μου μετά ευρωαφρικανέ, βρωμάς κοκορετσίλα. Καλά λένε ότι ο χαρακτήρας,ο έρωτας και τα λεφτά δεν κρύβονται. Επιτέλους μας απέδειξες τι ανώτερο ον είσαι. Με τις υγείες σου αγαπητέ και καλό βόλι.
xstreamgamer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Να σας το πω αλλιώς και στους δύο: Δεν με νοιάζει. Θεωρείς πως αυτό είναι το πρόβλημα της κοινωνίας σου; Ψήφισε ακροακροδεξιά να τους διώξεις. Να δούμε αν θα διορθωθεί κάτι. Θεωρείς πως δεν ντύνονται καλά και μυρίζουν τα πόδια τους; Βρες ακροδεξιό βουλευτή με γκόμενο ντεκορατερ στυλίστα να τους επιβάλλει αισθητική. Μετά θα κολυμπας στο χρήμα, θα πέσει η εγκληματικότητα κι η διαφθορά και θα είσαι άρχοντας με android. Μόνο μην έρθεις κοντά μου μετά ευρωαφρικανέ, βρωμάς κοκορετσίλα. Ούτε ακροδεξιά ψηφίζουμε ούτε να τους διώξουμε θέλουμε ,στο κάτω κάτω της γραφής δεν τους φέραμε εμείς.Ίσα ίσα απαιτώ να εξισωθούν με μένα προς τα πάνω στο βιοτικό τους επίπεδο και όχι εγώ στο δικό τους προς τα κάτω.Δηλαδή για να το κάνω λιανά γιατι φαίνεται ότι δεν επικοινωνούμε θέλω να μένουν υποχρεωτικά σε νόμιμες οικίες να πληρώνουν τους φόρους τους και αυτοί κανονικά ώστε να αναγκαστούν να ζητήσουν και αυτοί μεγαλύτερο μεροκάματο ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε όλοι.Το πήρες εντελώς ανάποδα το θέμα.Πάντως για τους ενταγμένους που ζουν στα προάστια του Παρισιού και τα έκαιγαν για κανά μήνα βλέπω δεν λέει κανένας κιχ....Φοβερή ένταξη λέμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα