Porg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δόξα τον Αλλάχ εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα καθώς οι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες στη χώρα μας καταδικάζουν το προβοκατόρικο χτύπημα των μυστικών υπηρεσιών με σκοπό να ενισχύσουν την ακροδεξιά στην Ευρώπη Άλλωστε δεν μπορούμε να συγχέουμε την Ελλάδα με τους Γάλλους αποικιοκράτες που προσβάλουν τη θρησκεία μας ζωγραφίζοντας τον Μωάμεθ http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=38786 Ανατριχιαστικό μνημείο σταλινικής παραφροσύνης αποτελούν οι δηλώσεις του προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ που, στην ουσία, δικαιώνουν τη σφαγή στο Παρίσι.
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Πάντως για τους ενταγμένους που ζουν στα προάστια του Παρισιού και τα έκαιγαν για κανά μήνα βλέπω δεν λέει κανένας κιχ....Φοβερή ένταξη λέμε....Αν και ήμουν ελλάδα τότε, απ όσο θυμάμαι είχαν σκοτώσει κάτι πιτσιρικάδες και άρχισε το νταβαντούρι, βλέπε Γρηγορόπουλος και Αθήνα.
GreyHorse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αγορίνα τους βλέπω καθημερινά γιατί ζω κοντά στο γκέτο και το λεωφορείο περνάει(δυστυχώς) από μέσα.Επίσης εάν δεν το πήρες χαμπάρι είμαι έξω και τους ζω,δεν το γράφω από την Ελλάδα.Α το παραδέχεσαι δηλαδή ότι μιλάς για γκέτο και για περιοχή αυξημένης εγκληματικότητας και όχι για το σύνολο των κουσουλμάνων μεταναστών, γιατί μέχρι τώρα τσουβάλιαζες. Επίσης το πόσο μαλάκες στο είναι στο σεξ οι άντρες άσε το γιατί δεν το έχεις.Διεθνής έρευνες σε διαψεύδουν που αποδεικνύουν ότι σε τριτοκοσμικές χώρες σε περιοχές που οι γυναίκες άρχισαν να εκπαιδεύονται και να μορφώνονται άρχισαν να γενούν και λιγότερα παιδιά ταυτόχρονα. Απλούστατα πήραν την αντισύλληψη στα χέρια τους. Το ίδιο συνέβη και στις δυτικές κοινωνίες. Οι αραβομαύροι που βλέπω εγώ είναι κάτοικοι γκέτο,με τις γυναίκες τους να κυκλοφορούν σαν τον μπάτμαν με τις μπέρτες(και να μην δέχονται να κάτσουν δίπλα σε άντρες),45 κουτσούβελα η καθεμία και φυσικά 150 κιλά η καθεμία(ιδίως οι αφρικανές που από γαζέλες σαν έφηβες-ανύπανδρες γίνονται ιπποπόταμοι).Αυτό που προσέχουν την υγεία τους και είναι ελεύθερες δεν ξέρω που το είδες.Οι μεν άντρες έχουν όλοι duche ρούχα και όλοι μα όλοι iphones5+. Φυσικά οι μουλάδες φωνάζουν κάθε παρασκευή. Μιλάς για γκέτα. Γιατί εγώ στο πανεπιστήμιο είχα τουλάχιστον ένα 20% των κοριτσιών προερχόμενο από μουσουλμανικές οικογένειες. Και λέω τουλάχιστον γιατί αυτές ξεχώριζαν καλύπτοντας τα μαλλιά τους. Υπήρχαν και άλλες όμως, τουρκάλες, αλγερίδες και τελείως μαύρες από κεντρικές αφρικάνικες χώρες που δεν κάλυπταν το κεφάλι τους, αυτές δεν τις ξεχώριζες (εκτός τις μαύρες από το χρώμα τους). Για τα αγόρια δεν ξέρω το ποσοστό, δεν φαινόταν, ξέρεις μεσογειακοί λαοί γαμώτο μοιάζουμε πολύ πολλές φορές εκτός αν είναι πολύ μελαμψοί. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να κάτσω δίπλα στις κοπέλες και σε πληροφορώ πολύ πιο αδύνατες απο ελληνίδες ήταν. Βέβαια λόγω θρησκείας δύσκολο να κρεββατώσεις κάποια, την κρατάν καλά την παρθενιά, και ακόμη και για γάμο να το πας δεν παντρεύονται αλλόθρησκο άντρα. Σε γενικές γραμμές γιατί υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Στο κέντρο της πόλης που ζω, ένα 30% των διαμερισμάτων, τουλάχιστον, ανήκει σε μουσουλμάνους. Φαγάδικα, γεμάτο από γυράδικα και φυσικά όχι ελληνικά. Νυχτερινά μπακάλικα, τουλάχιστον ένα σε κάθε γειτονιά, ανήκουν σε μουσουλμάνους και το προσωπικό κατά 99% μουσουλμάνοι. Η γκόμενά μου είχε έναν πρώην μαροκανό που δούλευε σε ένα, που βρίσκεται σε καλό σημείο, τζίρος καθημερινά 5.000 ευρώ και πάνω. Το παλιό μου διαμέρισμα ανήκε σε τούρκο. Κτίριο με 2 μαγαζιά, υπογειάρα και 7 διαμερίσματα. Τα διαμερίσματα δεξιά τα έγραψε στον γιο και τα αριστερά τα έγραψε στην νύφη δώρο και γύρισε πίσω τουρκία. Ο μόνος προερχόμενος από χριστιανική χώρα στο κτίριο ήμουν εγώ, ποτέ δεν είχα πρόβλημα κανενός είδους. Οι ευρωπαίες ίσως να έχουν πρόβλημα, πέφτει πολύ καμάκι από μαροκάνους και πακιστανούς, προφανώς επειδή δεν πηδάν τόσο εύκολα ομόθρησκη. Αν τους το κόψεις όμως όπως μου έχουν πει, δεν το συνεχίζουν, μόνο αν δουν ότι περνά το καμάκι τους. Από εκεί και πέρα κανένας δεν μιλήσε για τόνους σκουπιδιών και πλινθόκτιστα χαμόσπιτα.Το ότι οι περιοχές τους είναι γκέτο,αυτό δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος,το βλέπω και μόνος όπως επίσης το ξέρει κάθε ντόπιος.Μέχρι τώρα δεν είδα περισσότερους από ένα μάτσο να κατοικούν στο κέντρο ή να λειτουργούν ως κανονικοί Δανοί.Να υποθέσω ότι βρίσκεσαι Δανία; Φημίζεται η Δανία για μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς; Δεν ξέρω μπορεί στην Γαλλία να είναι όλοι καλοί και αγαπημένοι με τους μούσλιμ να είναι πλήρως ενταγμένοι όπως τα λες,βέβαια με τις απανωτές αναταραχές,δολοφονίες και γενικότερα σούσουρο που κάνουν στην περιοχή σας μάλλον ισχύει κάτι άλλο. Μόνο το Παρίσι έχει 10.000.000 κατοίκους. Μέτρα τα εγκλήματα που γίνονται ετησίως στην Ελλάδα, όλα όχι μόνο των ειδήσεων, και έλα να τα συγκρίνουμε με του Παρισιού. Μετά φέρε μου και τα στατιστικά του τελευταίου αιώνα όπως και τα στατιστικά καταγωγής των εγκληματιών και έλα να ξαναμιλήσουμε. Αερολογείς χωρίς στοιχεία επιχειρηματολογίας. Μήπως φτιάχνεις αχυρανθρώπους; Πήγε ο Ξηρός να σκοτώσει π.χ. στην Ιταλία;Μιλάμε πάντα για έναν Ελληνικής καταγωγής θεωρητικό Ξηρό που γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί και άρχισε τα καφριλίκια για την Ορθοδοξία...Έχει δικαίωμα να τρομοκρατεί τους ελληνες επειδή είναι και αυτός έλληνας;Παρδόν; Οι κατσίβελοι στον Δενδροπόταμο από την άλλη έχουν δική τους νοοτροπία που εφαρμόζουν σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα.Ποτέ δεν ήταν κανονικά μέρη της Ελληνικής πολιτισμικής κουλτούρας.Στη θέση του Δενδροποτάμου βάλε οποιαδήποτε φτωχογειτονιά της Ελλάδας. Είναι αντιπροσωπευτική εικόνα της ελληνικής κοινωνίας; Για αυτό σου λέω άστο,δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Με τα μυαλά σου. Καλά για ποια ένταξη και κουραφέξαλα μας λέτε;Αν θυμάμαι καλά το Παρίσι στην τελευταία χρονιά της θητείας του Σαρκοζί στα προάστια του γινόταν χαμός από τους μετανάστες καιγόταν στην κυριολεξία.Μάλλον από την πολλή ένταξη θα ήταν...@frenzy για τελευταία φορά θα το γράψω ο αγρότης δεν παρανομεί που δεν κολλάει ένσημα, δεν υπάρχει τρόπος να κολλήσει οπότε πως να τον καταγγείλω;Η προσωπική του περιουσία αγροτική δεν υπάγεται στο Ι.Κ.Α οπότε δεν μπορεί να κολλήσει ένσημα.Στο άλλο για το μεροκάματο που λές να τον καταγγείλουμε μαζί με τον Αλβανό,Πακιστανό, whateva,μαζί σου αλλά όταν εγώ θέλω τα τριάντα ευρώ που είναι το νόμιμο μεροκάματο τελευταία για 12 ώρες πάει ο λάθρος και του λέει ότι εγώ α έρθω με 15.Άρα πως θα βρεθώ εγώ με τον λάθρο μαζί να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω όταν αυτός ο ίδιος δυναμιτίζει την προσπάθεια και λέει ότι θα έρθω στο χωράφι σου με τα μισά.Ας πλέρωνε και αυτός φόρους ρεύμα δεή οτέ ένφια κ.τ.λ και θα σου λεγα αν πήγαινε με 15.Όλοι οι μεγαλοκτηματίες εδώ έχουν Αλβανούς όλο τον χρόνο σε απασχόληση καθώς έχουν πολλαπλές καλλιέργειες αλλά με μισθούς ξεφτίλα μετά από αίτημα των ίδιων.Θεωρείς ότι μπορούμε να βρεθούμε πουθενά ή ότι μου παίρνει το ψωμί γιατί δουλεύει με εξευτελιστικό μισθό για κάποιον ντόπιο, που είναι αναγκασμένος να πληρώνει στο κράτος όσα δεν πληρώνει αυτός; Φυσικά και παρανομεί ο γεωργός, μην λες ότι σου κατέβει. Πάει στο ΙΚΑ και δηλώνει τα άτομα και πληρώνει τα ένσημα. 2
xstreamgamer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Α το παραδέχεσαι δηλαδή ότι μιλάς για γκέτο και για περιοχή αυξημένης εγκληματικότητας και ο.χι για το σύνολο των κουσουλμάνων μεταναστών, γιατί μέχρι τώρα τσουβάλιαζες. Διεθνής έρευνες σε διαψεύδουν που αποδεικνύουν ότι σε τριτοκοσμικές χώρες σε περιοχές που οι γυναίκες άρχισαν να εκπαιδεύονται και να μορφώνονται άρχισαν να γενούν και λιγότερα παιδιά ταυτόχρονα. Απλούστατα πήραν την αντισύλληψη στα χέρια τους. Το ίδιο συνέβη και στις δυτικές κοινωνίες. Μιλάς για γκέτα. Γιατί εγώ στο πανεπιστήμιο είχα τουλάχιστον ένα 20% των κοριτσιών προερχόμενο από μουσουλμανικές οικογένειες. Και λέω τουλάχιστον γιατί αυτές ξεχώριζαν καλύπτοντας τα μαλλιά τους. Υπήρχαν και άλλες όμως, τουρκάλες, αλγερίδες και τελείως μαύρες από κεντρικές αφρικάνικες χώρες που δεν κάλυπταν το κεφάλι τους, αυτές δεν τις ξεχώριζες (εκτός τις μαύρες από το χρώμα τους). Για τα αγόρια δεν ξέρω το ποσοστό, δεν φαινόταν, ξέρεις μεσόγειοι λαοί γαμώτο μοιάζουμε πολύ πολλές φορές εκτός αν είναι πολύ μελαμψοί. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να κάτσω δίπλα στις κοπέλες και σε πληροφορώ πολύ πιο αδύνατες απο ελληνίδες ήταν. Βέβαια λόγω θρησκείας δύσκολο να κρεββατώσεις κάποια, την κρατάν καλά την παρθενιά, και ακόμη και για γάμονα το πας δεν παντρεύονται αλλόθρησκο άντρα. Σε γενικές γραμμές γιατί υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Στο κέντρο της πόλης που ζω, ένα 30% των διαμερισμάτων, τουλάχιστον, ανήκει σε μουσουλμάνους. Φαγάδικα, γεμάτο από γυράδικα και φυσικά όχι ελληνικά. Νυχτερινά μπακάλικα, τουλάχιστον ένα σε κάθε γειτονιά, ανήκουν σε μουσουλμάνους και το προσωπικό κατά 99% μουσουλμάνοι. Η γκόμενά μου είχε έναν πρώην μαροκανό που δούλευε σε ένα, που βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, τζίρος καθημερινά 5.000 ευρώ και πάνω. Το παλιό μου διαμέρισμα ανήκε σε τούρκο. Κτίριο με 2 μαγαζιά, υπογειάρα και 7 διαμερίσματα. Τα διαμερίσματα δεξιά τα έγραψε στον γιο και τα αριστερά τα έγραψε στην νύφη δώρο και γύρισε πίσω τουρκία. Ο μόνος προερχόμενος από χριστιανική χώρα στο κτίριο ήμουν εγώ, ποτέ δεν είχα πρόβλημα κανενός είδους. Οι ευρωπαίες ίσως να έχουν πρόβλημα, πέφτει πολύ καμάκι από μαροκάνους και πακιστανούς, προφανώς επειδή δεν πηδάν τόσο εύκολα ομόθρησκη. Αν τους το κόψεις όμως ο.πως μου έχουν πει, δεν το συνεχίζουν, μόνο αν δουν ότι περνά το καμάκι τους. Να υποθέσω ότι βρίσκεσαι Δανία; Φημίζεται η Δανία για μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς; Μόνο το Παρίσι έχει 10.000.000 κατοίκους. Μέτρα τα εγκλήματα που γίνονται ετησίως στην Ελλάδα, όλα όχι μόνο των ειδήσεων, και έλα να τα συγκρίνουμε με του Παρισιού. Μετά φέρε μου και τα στατιστικά του τελευταίου αιώνα όπως και τα στατιστικά καταγωγής των εγκληματιών και έλα να ξαναμιλήσουμε. Αερολογείς χωρίς στοιχεία επιχειρηματολογίας. Έχει δικαίωμα να τρομοκρατεί τους ελληνες επειδή είναι και αυτός έλληνας; Παρδόν; Στη θέση του Δενδροποτάμου βάλε οποιαδήποτε φτωχογειτονιά της Ελλάδας. Είναι αντιπροσωπευτική εικόνα της ελληνικής κοινωνίας; Με τα μυαλά σου. Φυσικά και παρανομεί ο γεωργός, μην λες ότι σου κατέβει. Πάει στο ΙΚΑ και δηλώνει τα άτομα και πληρώνει τα ένσημα. Θα απαντήσω ότι και παραπάνω.Νομίζεις.....Ξέρω ότι είναι μονότονο αλλά τι να κάνουμε.Πως θα κολλήσει ένσημα σε κάποιον που ουσιαστικά για το κράτος δεν υπάρχει;
GreyHorse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Θα απαντήσω ότι και παραπάνω.Νομίζεις.....Ξέρω ότι είναι μονότονο αλλά τι να κάνουμε.Πως θα κολλήσει ένσημα σε κάποιον που ουσιαστικά για το κράτος δεν υπάρχει;Είπες ότι δεν μπορείς να τον καταγγείλεις επειδή δεν υπάρχει τρόπος να κολλήσει ένσημα.Μπορείς να τον καταγγείλεις και θα τον γαμήσουν γιατί 1)δεν πληρώνει ένσημα 2)πληρώνει λιγότερα από όσα ορίζει ο νόμος 3)απασχολεί παράνομους μετανάστες. Τι κάνεις εσύ γι'αυτό; Πέσε πίτα να σε φάω; Ο μετανάστης φταίει ή εσύ που αφήνεις να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση και να βγάλουν άλλοι τα κάστανα από την φωτιά και να παλέψουν άλλοι για τα δικά σου δικαιώματα; Αλλά είπαμε, πέσε πίτα να σε φάω. Αν και ήμουν ελλάδα τότε, απ όσο θυμάμαι είχαν σκοτώσει κάτι πιτσιρικάδες και άρχισε το νταβαντούρι, βλέπε Γρηγορόπουλος και Αθήνα. Θυμάμαι το 2005 ή αρχές 2006, επεισόδια στο Παρίσι να τσιρίζουν τα ελληνικά κανάλια καίγεται η πρωτεύουσα, με παίρνει αλαφιασμένη η μάνα μου τηλέφωνο, χαμπάρι δεν είχα πάρει. Σε κάτι προάστια ανάψαν 2-3 φωτιές, πήραν φωτιά 3 αμάξια, εικόνες στα ελληνικά κανάλια από διαφορερικές κάμερες να καίγεται όλη η πόλη...
Praetorianos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εκεί που απαγορεύεται το χοιρινό, είναι γιατί ο πληθυσμός των μουσουλμάνων είναι μεγάλος και οι σύλλογοι γονέων συμφώνησαν. Δεν έγινε τίποτε, λιγότερη χοληστερίνη για όλους.Ώπα, εδώ θα τα χαλάσουμε, τι τρίπλα είναι αυτή? Τι "δεν έγινε τίποτα"? Αντί να φτιάχνουν χοιρινό και όποιος δεν γουστάρει δεν τρώει, το απαγορεύουμε? Δεν λειτουργεί έτσι η δημοκρατία. Γιατί και μένα μου χτυπάει στα δημοκρατικά μου αντανακλαστικά η μαντίλα, να την απαγορεύσουμε αν είναι. 2
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ώπα, εδώ θα τα χαλάσουμε, τι τρίπλα είναι αυτή? Τι "δεν έγινε τίποτα"? Αντί να φτιάχνουν χοιρινό και όποιος δεν γουστάρει δεν τρώει, το απαγορεύουμε? Δεν λειτουργεί έτσι η δημοκρατία. Γιατί και μένα μου χτυπάει στα δημοκρατικά μου αντανακλαστικά η μαντίλα, να την απαγορεύσουμε αν είναι. Απαγορεύονται ήδη όλα τα εμφανή θρησκευτικά σύμβολα.Κι έτσι ακριβώς λειτουργεί η δημοκρατία, δεν λείπει από παντού το χοιρινό, μονάχα εκεί όπου ψηφίστηκε από τους συλλόγους. Στα παιδιά μου ας πούμε και στα δύο σχολεία, το ένα ιδιωτικό το άλλο δημόσιο τρώνε χοιρινό. Επίσης μαθήματα δημοκρατίας και πραγματικής εθνικής συνείδησης από τον Βαλς, "η Γαλλία δεν θα ήταν αυτή που είναι χωρίς του Γάλλους εβραίους, τους Γάλλους μουσουλμάνους όπως και τους Γάλλους χριστιανούς", αλλά και συμπεριφοράς και παιδείας από τους απλούς Γάλλους , 3 εκατομμύρια όλων των θρησκειών στους δρόμους χωρίς κιχ, να τιμήσουν τους νεκρούς, παιδιά ζωγραφίζουν την ημισέληνο δίπλα στο άστρο του Δαυίδ και άλλα πολύ συγκινητικά για να παίρνουν μαθήματα μερικοί.
Praetorianos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Απαγορεύονται ήδη όλα τα εμφανή θρησκευτικά σύμβολα.Κι έτσι ακριβώς λειτουργεί η δημοκρατία, δεν λείπει από παντού το χοιρινό, μονάχα εκεί όπου ψηφίστηκε από τους συλλόγους. Στα παιδιά μου ας πούμε και στα δύο σχολεία, το ένα ιδιωτικό το άλλο δημόσιο τρώνε χοιρινό. Όχι, η δημοκρατία δεν λειτουργεί με απαγορεύσεις και ψηφίσματα απαγορεύσεων. Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για την ύπαρξη της μαντίλας, τον γάμο των gay, το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους, το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο και την υποχρεωτική ύπαρξη προσευχής στα σχολεία αν είναι. Ακόμα και ένας μη μουσουλμάνος να υπάρχει δεν μπορείς να απαγορεύεις. Είναι λάθος. Μπορείς να μην τρως. Δηλαδή τι θα γίνει αν ο μουσουλμανισμός επέτρεπε μόνο τη vegan διατροφή, θα τη βγάζαμε με πατζάρια και νερό?
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μπροστά στα θέματα που η γαλλική κοινωνία έχει λυσει, αυτό του μπέηκον βρίσκεται πολύ χαμηλά στα θέματα που δεν έχει λύσει ρε συ Πραιτωριανέ. Ειλικρινά δεν ξέρω από πρώτο χέρι γιατί όπως σου είπα, δεν έχουν τέτοια απαγόρευση τα παιδιά μου. Αν οι εβραίοι κι οι μουσουλμάνοι τα βρήκαν στο γουρούνι με τους χριστιανούς για να βγάλουν μαντήλες και άστρα, ειλικρινά δεν έγινε τίποτα. 1
kostas_sl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Επίσης μαθήματα δημοκρατίας και πραγματικής εθνικής συνείδησης από τον Βαλς, "η Γαλλία δεν θα ήταν αυτή που είναι χωρίς του Γάλλους εβραίους, τους Γάλλους μουσουλμάνους όπως και τους Γάλλους χριστιανούς", αλλά και συμπεριφοράς και παιδείας από τους απλούς Γάλλους , 3 εκατομμύρια όλων των θρησκειών στους δρόμους χωρίς κιχ, να τιμήσουν τους νεκρούς, παιδιά ζωγραφίζουν την ημισέληνο δίπλα στο άστρο του Δαυίδ και άλλα πολύ συγκινητικά για να παίρνουν μαθήματα μερικοί. Aυτός δεν είναι που κυνήγαγε τον Vikernes?
dimpa16 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Απαγορεύονται ήδη όλα τα εμφανή θρησκευτικά σύμβολα.Κι έτσι ακριβώς λειτουργεί η δημοκρατία, δεν λείπει από παντού το χοιρινό, μονάχα εκεί όπου ψηφίστηκε από τους συλλόγους. Στα παιδιά μου ας πούμε και στα δύο σχολεία, το ένα ιδιωτικό το άλλο δημόσιο τρώνε χοιρινό. Επίσης μαθήματα δημοκρατίας και πραγματικής εθνικής συνείδησης από τον Βαλς, "η Γαλλία δεν θα ήταν αυτή που είναι χωρίς του Γάλλους εβραίους, τους Γάλλους μουσουλμάνους όπως και τους Γάλλους χριστιανούς", αλλά και συμπεριφοράς και παιδείας από τους απλούς Γάλλους , 3 εκατομμύρια όλων των θρησκειών στους δρόμους χωρίς κιχ, να τιμήσουν τους νεκρούς, παιδιά ζωγραφίζουν την ημισέληνο δίπλα στο άστρο του Δαυίδ και άλλα πολύ συγκινητικά για να παίρνουν μαθήματα μερικοί. Φίλε μου,ωραία και καλά αυτά που λες και `γω μαζί σου χίλιες φορές. Μήπως τώρα μπορείς να μου πεις σε ποιο μουσουλμανικό κράτος μπορούμε να δούμε έστω και το 10% από την δυτική δημοκρατία που παρουσιάζεις παραπάνω? Γιατί, ωραία και καλά να διδάσκεται πολιτισμός από την δύση,αλλά να τον βλέπουμε και απο ανατολή μεριά.
forgotten Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Θράκη. ειναι η θρακη μουσουλμανικο κρατος? αντε και σε ανωτερα τοτε και τα ιωαννινα που σπουδασα ειναι αλβανια...
GreyHorse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ώπα, εδώ θα τα χαλάσουμε, τι τρίπλα είναι αυτή? Τι "δεν έγινε τίποτα"?Αντί να φτιάχνουν χοιρινό και όποιος δεν γουστάρει δεν τρώει, το απαγορεύουμε? Δεν λειτουργεί έτσι η δημοκρατία. Γιατί και μένα μου χτυπάει στα δημοκρατικά μου αντανακλαστικά η μαντίλα, να την απαγορεύσουμε αν είναι.Φυσικά και έτσι λειτουργεί η δημοκρατία.Γι'αυτό έχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΡΗΤΑ με ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ψηφισμένη από την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των βουλευτών η μπούρκα από πολλά ευρωπαϊκά κράτη όπως Γαλλία και Βέλγιο. Φίλε μου,ωραία και καλά αυτά που λες και `γω μαζί σου χίλιες φορές. Μήπως τώρα μπορείς να μου πεις σε ποιο μουσουλμανικό κράτος μπορούμε να δούμε έστω και το 10% από την δυτική δημοκρατία που παρουσιάζεις παραπάνω? Γιατί, ωραία και καλά να διδάσκεται πολιτισμός από την δύση,αλλά να τον βλέπουμε και απο ανατολή μεριά. Υπάρχει μουσουλμανικό κράτος που να έχει δημοκρατία;Τουρκία το πιο προοδευτικό, τα υπόλοιπα;;;; Εγώ πάντως άνετα ζούσα στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης... 1
forgotten Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει μουσουλμανικό κράτος που να έχει δημοκρατία; Τουρκία το πιο προοδευτικό, τα υπόλοιπα;;;; Εγώ πάντως άνετα ζούσα στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης... η οποια τουρκια τωρα με την τελευταια πλευση του ερντογαν την ειδε απολυτα μουσουλμανικο κρατος αν παρακολουθας ειδησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα