Praetorianos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Οι μεν εδώ είστε στη φάση "γιατί δε βγάζουν απλώς το χοιρινό στην άκρη να φάνε το υπόλοιπο όπως κάνει ο λούσιφερ με τα λαχανικά". Ο φρένζυ και η σέκτα του λέει "δεν είναι το θέμα στη μερίδα, είναι στο πως αντιμετωπίζεται το ζήτημα από τους αρμόδιους και το τι λέει αυτό σχετικά με την θέση μιας χώρας απέναντι στην πολυπολιτισμικότητα". Έχω καταλάβει καλά; ΑΝ ναι, βρίσκω προβλήματα με το πώς ορίζεται το "μεγάλο ποσοστό" ούτως ώστε να θεωρείται legit η αίτηση κάποιου να_κάτι. Γιατί σήμερα ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΟΡΚ, αύριο όμως.... ...οι βήγκανζ. Απλα ναι δεν μπορω να διανοηθω οτι ειναι νορμαλ και "σιγα τι εγινε" να πεφτουν απαγορευσεις γιατι ο Μουσουλμανος δεν τρωει χοιρινο, γιατι ο frenzy δεν τρωει πατατες, γιατι ο Βουδας δεν τρωει παντεσπανι. Εμενα ενοχλει. Εσενα στα @@ σου και καλα κανει. Να μαζευτει και η ενωση vegans να απαγορευσει το κρεας αν ειναι γιατι δεν μπορει να βαλει στην ακρη τη μπριζολα να φαει τα σπαραγγια μονο. Η η γνωμη του Αλλαχ ειναι πιο σημαντικη ξερω γω. Λοιπόν τέλος, εσύ ή διαβάζεις διαγώνια και δεν το θυμάσαι, ή μας χώρισαν στη γέννηση. 1
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που ούτε ένας από εμάς γυναίκα ή γκέυ ΠΟΝΑΕΙ κάτι κρύες νύχτες. 2
savvas1340 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Κάτι που διάβασα χθες και με βρίσκει σύμφωνο σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του... http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.post&id=35626 Δεν έχω διαβάσει πιό μισαλλόδοξο,ρατσιστικό και ολοκληρωτικό κείμενο στη ζωή μου.Ισως οι εκ του άμβωνα ομιλίες του Ανθιμου να είναι χειρότερες ,αλλά αυτός είναι ένα βυζαντινό σκύβαλο με προοδευτική τσέπη. Παραβλέποντας την δακρύβρεχτη εισαγωγή,το κείμενο ξεκινάει με τον ορισμό της πολυπολιτισμικότητας : “Να συνυπάρχουν διαφορετικοί κώδικες «αξιών» στην ίδια γειτονιά, στην ίδια πολυκατοικία. Κι ο ένας να λειτουργεί παράλληλα με τον άλλον” για να κάνει αμέσως μετά την γελοία διαπίστωση πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον και μόνο φυλές... μπορούν να συνυπάρξουν μεταξύ τους. “Αγαπητέ συγγραφέα”, καταρχήν η φυλή ως ορισμός κουβαλάει και την κουλτούρα στους κόλπους της(γελάνε οι ανθρωπολόγοι με τέτοιες ανοησίες), αλλιώς δεν θα ήταν φυλή αλλά μια αχαρακτήριστη ανθρώπινη μάζα,και κατά δεύτερον, είμαι απολύτως βέβαιος πως ως πολιτισμένος δυτικός που είσαι δεν θα είχες κανένα πρόβλημα να μετακομίσεις στα ΗΑΕ το ΚΟΥΒΕΙΤ και την Σ.Α -γιατί όχι και στο ΙΡΑΚ αν το συμβόλαιο ήταν εξόχως παχυλό-για να κάνεις μπίζνες και να συνυπάρξεις με τις αξίες του λιθοβολισμού,του αποκεφαλισμού ,του βουρδουλισμού,της μαντίλας κτλ,αφού ως γνωστόν μπροστά στην πατροπαράδοτη αξία του χρήματος, όλες οι υπόλοιπες αξίες υποκλίνονται ευλαβικά. Επίσης πολιτισμός δεν είναι μόνο ένα σετ από κώδικες αξιών γραμμένοι σε πλάκες(μόνος σου καταρρίπτεσαι αναφέροντας την χειραφέτηση των γυναικών στη δύση ύστερα από αγώνες ,αλλα κυρίως, χάρη στην είσοδο τους τους στην αγορά εργασίας),είναι και οι τέχνες ,είναι και τα χρώματα, είναι με λίγα λόγια η διαφορετικότητα, που ευτυχώς δεν μοιάζει με την μονόχνοτη ,πεθαμένη, άχρωμη και υπερβολικά συνηθισμένη-βγαλμένη απευθείας από την γνωστή κρεατομηχανή συνειδήσεων- πραγματικότητά σου. 1
GreyHorse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Πείτε μου αν έχω καταλάβει κάτι λάθος (ναι, για το χοιρινό θα πω): Ζητήθηκε από σχολεία σε Χ περιοχές με μεγάλο ποσοστό ΟΒΡΙΩΝ και ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝΕ να υπάρχει πιάτο χωρίς χοιρινό. Δεν έπαιζε μπάτζετ για 2ο πιάτο, οπότε απλώς μειώθηκε η περιεκτικότητα του χοιρινού (more for me). Οι μεν εδώ είστε στη φάση "γιατί δε βγάζουν απλώς το χοιρινό στην άκρη να φάνε το υπόλοιπο όπως κάνει ο λούσιφερ με τα λαχανικά". Ο φρένζυ και η σέκτα του λέει "δεν είναι το θέμα στη μερίδα, είναι στο πως αντιμετωπίζεται το ζήτημα από τους αρμόδιους και το τι λέει αυτό σχετικά με την θέση μιας χώρας απέναντι στην πολυπολιτισμικότητα". Έχω καταλάβει καλά; ΑΝ ναι, βρίσκω προβλήματα με το πώς ορίζεται το "μεγάλο ποσοστό" ούτως ώστε να θεωρείται legit η αίτηση κάποιου να_κάτι. Γιατί σήμερα ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΟΡΚ, αύριο όμως.... ...οι βήγκανζ. Δεν ξέρω τι γίνεται Γαλλία, για Βέλγιο που το έψαξα..δεν υπάρχει ούτε ένα σχολείο που να έχει απαγορευτεί το χοιρινό.Το 2013 είχε βγει μια "είδηση" στα κοινωνικά δίκτυα ότι οι μουσουλμάνοι της πόλης Ατ ζήτησαν να μπαναριστεί το χοιρινό, και ότι δήθεν τους απάντησε ο δήμαρχος ότι πρέπει αυτοί να προσαρμοστούν στα ήθη και έθιμα της χώρας και όχι η χώρα στα δικά τους (πολύ γενικά η απάντηση πάνω κάτω). Η είδηση ήταν hoax και διαψεύστηκε και από τους μουσουλμάνους της πόλης και από τον ίδιο τον δήμαρχο που δήλωσε ότι ποτέ και κανείς δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από καμιά καντίνα φαγητού. Λινκ δεν βάζω, οποιοσδήποτε χρήστης με εμπειρία το πολύ μιας ώρας στη χρήση του ίντερνετ μπορεί να βρει χιλιάδες θέματα σχετικά με το θέμα. Άντε γιατί πολύ το έχουμε κουράσει με τα χοιρινά και τα σαλάμια σήμερα.
kabouras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι δεν ερχονται εδω περα με την ορεξη να απαρνηθουν θεους και αξιες και να ενταχτουν στη ΝΤΠ οπως και οι κατοικοι αυτης της περιοχης.. να πω ετσι παει στο καλο, ας ερθουν μερικοι που εχουν πραγματικα αναγκη.. αλλα οταν ερχονται εδω περα και εχουν το θρασος να ζητανε να απαγορεφτει το χοιρινο επειδη δεν αρεσει στον θεο τους??? σταρ&*χιδια μ κ ο θεος σου και ο πολιτισμος σου. αν με ενδιεφερε θα πηγαινα εγω στα μερη σου για να τον μαθω.. με το ζορι θα μου τον μαθεις? κιομως θελουν οχι μονο να μας τον μαθουν με το ζορι αλλα να τον υιοθετησουμε κιολας. δε βλεπω το λογο για να δεχτω?? αποτι ειδα τα ιδια περιπου λεει κ ο τζιμερος στο αρθρο που παρατεθηκε παραπανω. χαιρομαι που συμφωνει μαζι μου. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αδερφέ δε διάβασες καλά τι ζήτησαν. Ζήτησαν ο γενικός πληθυσμός να ταΐζεται μόνο με κατσικάκι γάλακτος 45 ημερών απο τα υψίπεδα της κόστα ρικα. Βασικά το πρόβλημα στη συγκεκριμένη συζήτηση πως το ισχυρότερο επιχείρημα σου ειναι το "στ'αρχίδια μου".
kabouras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 δεν εχω δικαιωμα να πω: εδω ετσι κανουμε. ο πολιτισμος σου δεν με βοηθαει καπου (η μαλλον με βοηθαει γιατι ειμαι αντρας και δε θα με χαλαγε να εδινα 5 κατσικες για να παρω 4 γυναικες και να τις εχω μες στην κουζινα να κανουν παρτουζες, αλλα εχω δεχτει οτι για να το κανω αυτο πρεπει να θελουν και οι 4 και οχι να θελουν οι πατεραδες τους η ακομα χειροτερα ο ιδιοκτητης τους), δεν ειμαι υποχρεομενος να κατσω να ακουσω τις αποψεις σου οποτε σταρχιδια μου. η θα κανεις οτι κανουμε εδω ολοι η παρε τον πουλο. που ειναι το προβλημα στη συζητιση? η δημοκρατια δεν ειναι για ολους. το ξαναλεω. για να λειτουργησει η δημοκρατια πρεπει να εχουν ολοι πανω κατω το ιδιο επιπεδο, το ιδιο background, πολυ ελευθερο χρονο για να αμπελοφιλοσοφουν και κυριως το ιδιο "δυνατη" "φωνη" για να λειτουργησει λοιπον πρεπει να εχουν λαβει ολοι οι συμμετεχοντες την ιδια πανω κατω εκπαιδευση, να προερχονται απο την ιδια κουλτουρα, να εχουν αλλους να δουλεβουν για αυτους και να ειναι αρκετα εκπαιδευμενος ο κοσμος ωστε να μην επηρεαζεται τοσο απο τα ΜΜΕ, η απλα τα ΜΜΕ να ελεγχονται απο καποια επιτροπη ωστε να μη μπορουν να περνανε τα μυνηματα που θελουν αυτοι που τωρα τα ελεγχουν. ο ισλαμιστης στο μονο που μπορει να συμμετεχει σε αυτη τη δημοκρατια ειναι να δουλεβει ωστε να εχει καποιος αλλος το χρονο να εμπελοφιλοσοφει... φυσικα ειναι εξισου ευκολο με ενα τεχνασμα η ΝΤΠ να βαλει τον ελληνα να δουλεβει σα δουλος για να μπορουν τα μελλη της να αμπελοφιλοσοφουν. για αυτο και επιβαλλεται να βρουμε καποιον αλλον να του φορτωσουμε τα βαρη αυτα και εμεις να το παιξουμε "ευρωπαιοι". σ αυτο τον κοσμο η τρως η θα σε φανε και οχι ενας αλλος κοσμος ΔΕΝ ειναι εφικτος. η εμπειρια τοσων χιλιαδων χρονων και τοσων διαφορετικων πολιτισμων / πολιτιστικων ρευματων αυτο εχει δειξει πσ διαβασα οτι υποστηριζεται οτι προκειται για χοαξ, και μονο να του περασει καποιου απο το μυαλλο να το ζητησει ειναι ακραιο!!!!!! εκτως αυτου μην ανυσηχεις ισως το συγκεκριμενο περι βελγιου να ειναι χοαξ αλλα υπαρχουν κ αλλες περιπτωσεις σε αγγλια πχ που κανουν υποχωρησεις για να μη θιξουν τους καυμενους μουσουλμανους. οπως και προ ολιγου καιρου ειχαι κυκλοφορησει βιντεο απο αγγλια οπου υπηρχε μια muslim police squad που γυρναγε στα μερη τους και απαγορευε στον κοσμο να πινει δημοσιως αλκοολ... για πηγαινε κ πες τους οχι εγω γουσταρω να μεθυσω και γραφω στο καβ*λι μου κ εσενα κ τον προφητη σου αντε να σε δω. πολυπολιτισμικε
GreyHorse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 δεν εχω δικαιωμα να πω: εδω ετσι κανουμε. ο πολιτισμος σου δεν με βοηθαει καπου (η μαλλον με βοηθαει γιατι ειμαι αντρας και δε θα με χαλαγε να εδινα 5 κατσικες για να παρω 4 γυναικες και να τις εχω μες στην κουζινα να κανουν παρτουζες, αλλα εχω δεχτει οτι για να το κανω αυτο πρεπει να θελουν και οι 4 και οχι να θελουν οι πατεραδες τους η ακομα χειροτερα ο ιδιοκτητης τους), δεν ειμαι υποχρεομενος να κατσω να ακουσω τις αποψεις σου οποτε σταρχιδια μου. η θα κανεις οτι κανουμε εδω ολοι η παρε τον πουλο. που ειναι το προβλημα στη συζητιση? η δημοκρατια δεν ειναι για ολους. το ξαναλεω. για να λειτουργησει η δημοκρατια πρεπει να εχουν ολοι πανω κατω το ιδιο επιπεδο, το ιδιο background, πολυ ελευθερο χρονο για να αμπελοφιλοσοφουν και κυριως το ιδιο "δυνατη" "φωνη" για να λειτουργησει λοιπον πρεπει να εχουν λαβει ολοι οι συμμετεχοντες την ιδια πανω κατω εκπαιδευση, να προερχονται απο την ιδια κουλτουρα, να εχουν αλλους να δουλεβουν για αυτους και να ειναι αρκετα εκπαιδευμενος ο κοσμος ωστε να μην επηρεαζεται τοσο απο τα ΜΜΕ, η απλα τα ΜΜΕ να ελεγχονται απο καποια επιτροπη ωστε να μη μπορουν να περνανε τα μυνηματα που θελουν αυτοι που τωρα τα ελεγχουν. ο ισλαμιστης στο μονο που μπορει να συμμετεχει σε αυτη τη δημοκρατια ειναι να δουλεβει ωστε να εχει καποιος αλλος το χρονο να εμπελοφιλοσοφει... φυσικα ειναι εξισου ευκολο με ενα τεχνασμα η ΝΤΠ να βαλει τον ελληνα να δουλεβει σα δουλος για να μπορουν τα μελλη της να αμπελοφιλοσοφουν. για αυτο και επιβαλλεται να βρουμε καποιον αλλον να του φορτωσουμε τα βαρη αυτα και εμεις να το παιξουμε "ευρωπαιοι". σ αυτο τον κοσμο η τρως η θα σε φανε και οχι ενας αλλος κοσμος ΔΕΝ ειναι εφικτος. η εμπειρια τοσων χιλιαδων χρονων και τοσων διαφορετικων πολιτισμων / πολιτιστικων ρευματων αυτο εχει δειξει πσ διαβασα οτι υποστηριζεται οτι προκειται για χοαξ, και μονο να του περασει καποιου απο το μυαλλο να το ζητησει ειναι ακραιο!!!!!! εκτως αυτου μην ανυσηχεις ισως το συγκεκριμενο περι βελγιου να ειναι χοαξ αλλα υπαρχουν κ αλλες περιπτωσεις σε αγγλια πχ που κανουν υποχωρησεις για να μη θιξουν τους καυμενους μουσουλμανους. οπως και προ ολιγου καιρου ειχαι κυκλοφορησει βιντεο απο αγγλια οπου υπηρχε μια muslim police squad που γυρναγε στα μερη τους και απαγορευε στον κοσμο να πινει δημοσιως αλκοολ... για πηγαινε κ πες τους οχι εγω γουσταρω να μεθυσω και γραφω στο καβ*λι μου κ εσενα κ τον προφητη σου αντε να σε δω. πολυπολιτισμικε Δηλαδή, από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις αυτό το κατεβατό ασυναρτησιών. Ps Τι σημαίνει καυμένος; Καβμένος; Καυλωμένος; Αν είχα πάντως εξουσία πολλούς από τους δήθεν ελληναράδες θα έστελνα πίσω στην πρώτη δημοτικού που το παίζουν πατριώτες αλλά δεν γνωρίζουν καν την ορθογραφία της γλώσσας τους. Οι μόνες λέξεις χωρίς ορθογραφικά είναι κάποιες μονοσύλλαβες.
kabouras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 πιαστο απο εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Sharia_patrols και μονο που μπηκαν στη διαδικασια να το σκεφτουν, και μονο που οι υπολοιποι φιλοι τους κ ας μη συμμετεχουν δε τους ρουφιανευουν (σημαινει οτι δεν εκτιμουν και τοσο πολυ τον πολιτισμο που τος φιλοξενει) ειναι λογος για να φορτωσεις οποιον αρνειται να φαει πιτογυρο κ δε πινει ουζο σ ενα καραβι κ οπου τον βγαλει
redhotstef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Θεε μου, αθελα μου ανοιξα ενα τρολοτοπικ Ξυφύγατε άκυρα πάρα πολύ.. Πρεπει να αλλαξει ο τιτλος επειγόντως, σε: Σχετικα με το χοιρινο στα σχολεια, χθεσινη συζητηση..
GreyHorse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 πιαστο απο εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Sharia_patrols και μονο που μπηκαν στη διαδικασια να το σκεφτουν, και μονο που οι υπολοιποι φιλοι τους κ ας μη συμμετεχουν δε τους ρουφιανευουν (σημαινει οτι δεν εκτιμουν και τοσο πολυ τον πολιτισμο που τος φιλοξενει) ειναι λογος για να φορτωσεις οποιον αρνειται να φαει πιτογυρο κ δε πινει ουζο σ ενα καραβι κ οπου τον βγαλει Κι εμένα μου την σπάει υπερβολικά να υπάρχουν κάποιοι που να "προασπίζουν" το καλό της χώρας μου και του πολιτισμού μου αλλά από έκφραση και ορθογραφία να γράφουν βασικά στα παπούτσια τους τη γλώσσα της χώρας μου. Τι να κάνω;
kabouras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 επειδη ειναι και δικια μου χωρα ομως μπορω να το κανω εφοσον δεν επηρεαζω την δυνατοτητα κανενως να γραφει ορθογραφημενα. επισης τι νομιζεις θα τα περασω κ απο ορθογραφικο ελεγψο αυτα π γραφω στο ινσομνιαγρ?? συζητιση κανουμε. οπως στη συζητιση θα πεις και ρε μαλακα, που δε το λες στον επισημο γραπτο λογο ετσι κ γραφοντας σ ενα φορουμ θα γραψεις οπως νανε. αν θελεις φυσικα. αλλα εγω θα το κανω εφοσον δεν υπαρχει κανονας στο φορουμ π να υπαγορευει την ορθογραφιση. επισης μπορει να εχω κ δυσλεξια δ ξερεις
GreyHorse Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 επειδη ειναι και δικια μου χωρα ομως μπορω να το κανω εφοσον δεν επηρεαζω την δυνατοτητα κανενως να γραφει ορθογραφημενα. επισης τι νομιζεις θα τα περασω κ απο ορθογραφικο ελεγψο αυτα π γραφω στο ινσομνιαγρ?? συζητιση κανουμε. οπως στη συζητιση θα πεις και ρε μαλακα, που δε το λες στον επισημο γραπτο λογο ετσι κ γραφοντας σ ενα φορουμ θα γραψεις οπως νανε. αν θελεις φυσικα. αλλα εγω θα το κανω εφοσον δεν υπαρχει κανονας στο φορουμ π να υπαγορευει την ορθογραφιση. επισης μπορει να εχω κ δυσλεξια δ ξερεις Μου χαλάει την αισθητική μου, πως να κάνουμε. Η γλώσσα είναι αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού μας, της ιστορίας μας, της χώρας μας. Όταν δεν σέβεται κάποιος την γλώσσα, αδυνατώ να πιστέψω ότι σέβεται όλους τους υπόλοιπους θεσμούς. Κατά την γνώμη μου, απλά μέγας υποκριτής και τίποτα παραπάνω. Και ναι, θα τον περάσεις τον ορθογραφικό έλεγχο, αλλιώς υπάρχει και το thread με τα ανέκδοτα να ποστάρεις. Και όσον αφορά την δυσλεξία, ένας λόγος παραπάνω ο έλεγχος, δυο δευτερόλεπτα παίρνει. Υπάρχει και άλλος δυσλεκτικός εδώ μέσα, το έχει δηλώσει πολλές φορές, αφού βρίσκει αυτός τον χρόνο να διαθέσει μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω σεβόμενος τους συμφορουμίτες που τον διαβάζουν να μην βγάζουν τα ματάκια τους, μπορεί και ο καθένας. Και όχι, σε προφορική συζήτηση όταν σέβομαι τον συνομιλητή μου και όταν θέλω να με πάρουν στα σοβαρά, μαλάκα δεν θα προσφωνήσω τον άλλον. Και τέλος, αν αρχίσω να διαβάζω όλο κείμενα μέσα στα ορθογραφικά λάθη, στο τέλος θα επηρεαστεί και η δική μου ορθογραφία. Οπότε ναι, μου κάνεις κακό και μου επηρεάζεις προς το χειρότερο την όποια ικανότητα έχω στον γραπτό λόγο.
liopyr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι δεν ερχονται εδω περα με την ορεξη να απαρνηθουν θεους και αξιες και να ενταχτουν στη ΝΤΠ οπως και οι κατοικοι αυτης της περιοχης.. να πω ετσι παει στο καλο, ας ερθουν μερικοι που εχουν πραγματικα αναγκη.. Αν απαρνηθούν τις αξίες τους θα σου πηδάνε τις γκόμενες όμως, πάλι μπακούρι! Think about it! Δεν πηδάς που δεν πηδάς, έχεις και τους Αιγύπτιους ψαράδες, δράμα! 2
Zein Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 τριτον για πηγαινε στη μασσαλια και αρχισε να λες για το θεο (τους/σου/μας... ο ιδιος ειναι αν ειναι) \ και αν το κανεις και επιστρεψεις να μας γραψεις την εμπειρια σου τα ξαναλεμε. δηλαδη τι προτεινεις? να σφαζουμε οσους πουνε ασχημες κουβεντες για τον θεο μας ή να απαιτουμε να μας ευχαριστουνε που δεν τους σφαζουμε και κρατιομαστε..? μηπως τους κανουμε και χαρη και απο πανω που τους κραταμε ζωντανους και δε τους φυλακιζουμε μεχρι να ξεχασουν τι σημαινει ο ηλιος , οπως κανουν στην φιλοΔΥΤΙΚΗ Σαουδικη Αραβια? μηπως κανουμε και στις γυναικες μας χαρη που δεν τις λιθοβολουμε? στην τελικη ποιος ειναι ο στοχος μας? να γινουμε το ιδιο με αυτο που κατηγορουμε? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα