Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι εγω εχω γενηθει εδω, εχω φαει στη μαπα το μπουρδελο, εχω υπηρετησει και πληρωσει καποιους φορους και στην τελικη ναι, ειμαι ελληνας και πρεπει στην ελλαδα να εχω περισσοτερα δικαιωματα και επιλογες απο τον ακυρο που ηρθε καβαλα σε μια βαρκα, οπως και ο ολλανδος στην ολλανδια εχει περισσοτερα δικαιωματα απο εμενα ( που ειμαι και ευρωπαιος)(Και το βρισκω απολυτα λογικο και το αποδεχομαι)Και να εισαι σιγουρος, αν φερναν εδω τους 20 μεγαλυερους επιστημονες του πακισταν'για να τους ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ (με καποια μικρη πληρωμη) η του ιρακ κανενας δε θα ειχε προβλημα;)

Αν μου πεις σε τι υπερτερεί κάποιος επειδή έχει μια συγκεκριμένη ιθαγένεια, έναντι κάποιου άλλου που είναι μεγάλος επιστήμονας από άλλη χώρα

Τότε εγώ θα σου πω τι κάνεις λάθος με τη δήθεν λογική 'εκμετάλλευση με μικρή πληρωμή'

Έχεις γεννηθεί, έχεις φάει στη μάπα το μπουρδελο, έχεις υπηρετησει κι έχεις πληρώσει κάποιους φόρους όπως λες. Ε, δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεις να επιχειρηματολογησεις σε αυτό που σε ρωτάω

Δημοσ.

υπερτερει στο οτι εγω εχω εδω μια Α περιουσια, οι γονεις μου εχουν δουλεψει (πολυπερισσοτερο απο εμενα) για αυτο τον τοπο, στο χωριο μου οι μισοι ειναι αιμα μου.

απο οικονομικης αποψης εγω που ειναι η οικογενεια μου το σπιτι μου κλπ εδω θα χαλασω μεγαλυτερο ποσοστο των χρηματων μου εδω, οπως και ο επιστημονας απο αλλη χωρα θα στειλει καποια χρηματα στη χωρα του για να στηρηξει την κορη του η τη γιαγια του. η μηπως νατους φερουμε και αυτους εδω? και να επιβαρυνθει το συστημα υγειας με τα εξοδα φροντιδας της γιαγιας του? και ολοι ξερουμε οτι οταν απο μια χωρα φευγουν χρηματα, τοτε με το παρον χρηματοοικονομικο συστημα αυτη η χωρα αποκτα προβληματα. η μηπως να αλλαξουμε ολο τον κοσμο για να ικανοποιηθει η στραβοκεφλαια ορισμενων που θελουν να βοηθησουν ολους τους αλλους εκτως των συμπατριωτων τους

επισης ξαναλεω, λιγοι θα ειχαν προβλημα αν ερχονταν εδω σπουδαοι επιστημονες απο το πακισταν.

οταν και αν ερθουν 1000000 σπουδαιοι επιστημονες σε αναλογια 50/50 ανδρες γυναικες τοτε τα ξαναλεμε.

σκοπος ειναι να εισαι χαρουμενος και να ευημερεις εσυ, η γυναικα σου, οι οικογενεια σου, η ευρυτερη οικογενεια σου, το χωριο σου, ο νομος στον οποιο βρισκεται το χωριο σου, κοκ.

οχι ο σπουδαιος επιστημονας απο το πακισταν. αν μπορεις να τον χρησιμοποιησεις ως μεσο για την ευημερια σου φερτον και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τον. 

και ολες οι αγγλιες γαλλιες κλπ που καθιερωσαν πρωτες αυτου του ειδους τον "ανθρωπισμο" και την πολυπολιτισμικοτητα, πρωτον το εκαναν για να εξιλεωθουν για τα οργια εκμεταλευσης που ειχαν κανει εναντι των αποικιων τους, και δευτερον και σημαντικοτερο, τους εφεραν στις χωρες τους για να εχουν συγχρονους δουλους! ξυπνατε!! στα μακ ντοναντς τους βαζουν να δουλεβουν και στα δημοσια εργα επειδη οι ντοπιοι εχουν καλυτερες δουλιες. τωρα που ουτε οι ντοπιοι εχουν καλυτερες δουλιες μενουν οι πρωην δουλοι τους ανεργοι σε μεγαλο βαθμο, ΣΥΝΕΧΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που ηδη εχουν βγαλει διοτι ετσι ειναι το συστημα σε αυτες τις χωρες, για να ζεις πρεπει να ξοδευεις.

το εχουν στησει το κολπο ωστε να κερδιζουν παντα (οι χωρες αυτες) και εσεις νομιζετε οτι το κανουν απο αλτρουισμο και ουμανισμο

Λοιπόν παίρνοντας άψογη assist από την πρώτη πρόταση του αποπάνω poster, δες εδώ στα ξεκαρδιστικά αυτού του κόσμου.

Στα υπόλοιπα, εγώ σαν έλληνας πολίτης λοιπόν ΔΕΝ πλήρωσα ούτε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του πακιστανού γιατρού μέχρι τώρα και κυρίως ούτε την εκπαίδευση του. Άρα θα αποκτήσω όφελος με μηδέν έξοδα, παρέχοντας του ιθαγένεια. Και επειδή είναι γιατρός, μάλλον θα πληρώνει μεγαλύτερους φόρους από σένα και δεν θα επιβαρύνει και το ταμείο ανεργίας. Άρα για μένα είναι πιο συμφέρον να κρατήσω αυτόν παρά εσένα. Εκτός αν τώρα σε συμφέρει να είμαι ανθρωπιστής και να μην κοιτάω μόνο την τσέπη μου.

Μην συνεχίζεις να βλέπεις τους ανθρώπους ως ευρωδολάρια κι αγαθά, παίζεις εκτός έδρας και σε βγάζω στο Παθητικό της χώρας στο άψε σβήσε. Χωρίς ειρωνία.

αν εχουμε ελειψη γιατρων πολυ ευχαριστως να τον φερεις εδω ως gastarbeirter. γιατι πρεπει να του δωσεις ηθαγενεια σονι και ντε? τι κερδιζεις απο αυτο...

αλλα δε το βλεπω να εχουμε ελειψη γιατρων... τι να τον κανουμε αρα?? να ερθει και να παρει τη θεση απο καποιον που εχει φαει στη μαπα το μπουρδελο, εχει παει στρατο κτλπ??? γιατι?

οσο για τα ξεκαρδιστικα αυτου του κοσμου, παιρνεις παραδειγμα το συγκεκριμενο περιστατικο???

φυσικα ισως γνωριζεις οτι στην περιοχη περιξ της ασοεε οι ελληνες ειναι μειοψηφια και οι (χωρις χαρτια) μεταναστες κανουν καθε ειδους λαθρεμποριο και παρανομιες.

δεν ειναι παραλογο να προσηγαγαν καποιον που τους εφερνε για αλλος ενας τετοιος...

μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.. πολυ σπουδαια παροιμια.... 

αν δεν ειχε η ελλαδα αυτο το προβλημα παρανομης μεταναστευσης δεν νομιζω να ειχε ο εν λογω επιστημονας την ιδια αντιμετωπιση... πχ αν ειχε ερθει στην ελλαδα πριν 50 χρονια λες να τον προσηγαγαν?????

Δημοσ.

Και να σου απαντήσω Mr Bricks, χρόνο θα χάσω οπότε δεν ασχολούμαι καν.

Αντε καλά μυαλά εσύ και οι δικοί σου. Να ζήσετε πολλά χρόνια μήπως και προλάβετε να δείτε Πακιστανο γιατρό στα μέρη σας.

Δημοσ.

Γιατί το λες και το ξαναλές αυτό με τον στρατό κάβουρα;

Γιατί πολύ κουράση φιλαράκι. Όλο σε βάζουν να περπατάς και να τρέχεις.

Δημοσ.

για να δειξω οτι εχω δωσει κατι στο κρατος αυτο (εστω ενα μερος του χρονου μου μονο) που ο αραβοπακιστανος δεν εχει δοσει και αρα πρεπει να υπερτερω εναντι του αλλο που δεν εχει ιθαγενεια... κατα τα αλλα σταρχιδια μου ο στρατος πιστευω οτι η θα επρεπε να πηγαινουν ολοι ανδρες γυναικες στα 18 η να ειναι μισθοφορικος

οπως επισης δεν εχω και κανενα προβλημα με τον καθε πακιστανο αραβα γιαπονεζο η εξωγηηνο που ερχεται εδω για τουρισμο σεβομενος τους κανονες που εχουμε σε αυτο το μερος. οταν σου δινουν ολοι καλοι ειναι;) οταν θελουν να παρουν αρχιζουν τα προβληματα...

αυτο το γραφω για να εξαλειψω καθε υπονοια οτι εχω ρατσιστικες αποψεις!! να ερθουν οσοι θελουν αρκει να μεινουν στο μεγαλη βρετανια!! κ οχι 30 30 σε διαμερισματα με 2 δωματια (για πηγαινε μεινε στην αγγλια σε δωματιο για εναν 3 ατομα να σε δωποσο θα μεινεις;) )

Δημοσ.

αν εχουμε ελειψη γιατρων πολυ ευχαριστως να τον φερεις εδω ως gastarbeirter.

Μπορώ να κάνω ψύχραιμη συζήτηση με σχεδόν τους πάντες. Τωρα "γιατρος" και "gastarbeiter" στην ίδια πρόταση.

Και καπάκι ο εμετός ο ίδιος:

οταν σου δινουν ολοι καλοι ειναι ;) οταν θελουν να παρουν αρχιζουν τα προβληματα...

Σόρρυ, βρήκα τα όρια μου. Καλή συνέχεια.
Δημοσ.

απο τεχνικης αποψης. δες το ως εξης: αν κατσεις στην πλατεια συνταγματος με ενα καλαθακι μπροστα, ΟΣΟΙ και να σου αφησουν απο 1 ευρω, δε πα να ειναι 10000000000000000000000000000000??? τοσο το καλυτερο για εσενα. δε θα εχεις κανενα προβλημα.

για σκεψου τωρα οποιος θελει να περναει και να σου παιρνει 1 ευρω??? καποια στιγμη τα ευρω θα τελειωσουν. οποτε εκ των πραγματων οταν παιρνεις, παιρνεις οσο περισσοτερα μπορεις να παρεις, αλλα οταν  δινεις πρεπει να σκεφτεις πολυ που θα δωσεις.

στενοτητα φιλε μου. για να χρησιμοποιησω και ορους που σ αρεςσουν

Δημοσ.

Σόρρυ, βρήκα τα όρια μου. Καλή συνέχεια.

Κρίμα τη στενοτητα που του διδαξες

Δημοσ.

Τύπε κάβουρα, από περιέργεια, που υπηρέτησες; τι ήσουν;

γιατί συνήθως αυτοί που το κουράζουν με το στρατό είναι κάτι ασυρματιστές και οδηγοί...

Δημοσ.

γιατί συνήθως αυτοί που το κουράζουν με το στρατό είναι κάτι ασυρματιστές και οδηγοί...

Η απλώς έχουν φετίχ.

Α ρε Κάβουρα μας σύγχυσες.  :-D

I've given up hope in humanity.

Δημοσ.

για σκεψου τωρα οποιος θελει να περναει και να σου παιρνει 1 ευρω??? καποια στιγμη τα ευρω θα τελειωσουν. οποτε εκ των πραγματων οταν παιρνεις, παιρνεις οσο περισσοτερα μπορεις να παρεις, αλλα οταν  δινεις πρεπει να σκεφτεις πολυ που θα δωσεις.

NAI, αν σκέφτεσαι την παρτάρα σου σαν ένα κλειστό απομονωμένο σύστημα. Έξω από την κοινωνία.

Με την ίδια λογική και τους φόρους, αν πληρώνει κάθε μαλάκας ενώ εσύ ΔΕΝ πληρώνεις θα έχεις τσάμπα δρόμους, τσάμπα παιδεία, τσάμπα νοσοκομεία. Καλό ε? Free money, fuck logic.

Πας τουλάχιστον για Νόμπελ με τέτοιες προχωρημένες σκέψεις. (αυτό είχε λίγη ειρωνεία)

Δημοσ.

και ασυρματιστης η οδηγος να ημουν δεν εχει καμια απολυτως σημασια.. και στο ναφτικο στη σαλαμινα να ημουν παλι καμια. αφιερωσα το χρονο μου, τους φορους μου κτλπ. αυτο μετραει

NAI, αν σκέφτεσαι την παρτάρα σου σαν ένα κλειστό απομονωμένο σύστημα. Έξω από την κοινωνία.

Με την ίδια λογική και τους φόρους, αν πληρώνει κάθε μαλάκας ενώ εσύ ΔΕΝ πληρώνεις θα έχεις τσάμπα δρόμους, τσάμπα παιδεία, τσάμπα νοσοκομεία. Καλό ε? Free money, fuck logic.

Πας τουλάχιστον για Νόμπελ με τέτοιες προχωρημένες σκέψεις. (αυτό είχε λίγη ειρωνεία)

ναι ξαναλεω την παραταρα μου σκεφτομαι. αλλα ως παρταρα δεν εννοω αυτο που περικλειεται στα ορια του σωματος μου αλλα αυτο που περικλειεται στα ορια των συνορων της χωρας μου. οποια κ αν ηταν αυτη παλι το ιδιο θα σκεφτομουν. τυχαιο το οτι η χωρα μου λεγεται ελλαδα. και αν ημουν σε αφρικανικη φυλη που εχει περιοχη και οχι συνορα παλι την παρταρα μου θα σκεφτομουν. με την εννοια της φυλης μου

Δημοσ.

Έχει πάει και στρατό ενώ αυτοί οι άπλυτοι.....

ξέρεις τι είναι 06:00-14:00 σε γραφείο, και κάθε βράδυ σπίτι σου;;;; ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βαράς ένα σκοπέτο την βδομάδα;

ουστ αντίχριστοι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...