GreyHorse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γαμώ τους φόρους που πληρώναμε να πηγαίνουν κάποιοι σχολείο τζάμπα και ούτε βασική ορθογραφία να μην έχουν μάθει.. Έξω από την Ελλάδα οι τεμπελχανάδες! 1
forgotten Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γαμώ τους φόρους που πληρώναμε να πηγαίνουν κάποιοι σχολείο τζάμπα και ούτε βασική ορθογραφία να μην έχουν μάθει.. Έξω από την Ελλάδα οι τεμπελχανάδες! μαλιστα αυτο σε επηρεαζει και χαλα τοσο την αισθητικη σου ως ανθρωπο και ως πολιτη που αγανακτας, τιποτα αλλο να προσθεσεις ,και εγω θα συμπληρωνα οτι ατομα με την νοοτροπια σου οχι μονο δεν συνεισφερουν στον πολιτισμο αλλα τον καταστρεφουν αφου επικρινουν καθετι ως αυθεντιες...
kabouras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Έχει πάει και στρατό ενώ αυτοί οι άπλυτοι..... ξέρεις τι είναι 06:00-14:00 σε γραφείο, και κάθε βράδυ σπίτι σου;;;; ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βαράς ένα σκοπέτο την βδομάδα; ουστ αντίχριστοι... ποιος μιλησε για απλυτους και αντιχριστους ρε φιλε?? και σταρχιδια μου και αν καποιος δεν εχει παει και εδωσε 6000 στο κρατος ακομα καλυτερα για το κρατος σε αυτη τη φαση. το θεμα ειναι οτι οι "ντοπιοι" εχουν δωσει ποσοστο τον πορων τους ειτε σε χρονο ειτε σε χρημα για να δημιουργηθουν οσα βλεπεις τριγυρω σου. και εκ τον πραγματων λογο της τοσο αγαπημενης εννοιας της στενοτητας λοιπον ) δεν ειναι δυνατον να τα απολαμβανουν ολοι πως να το κανουμε??? και επειδη εχω διαθεσει πορους εδω, δεν μπορεις να μου πεις οραια τοτε φυγε εσυ. 1+1=2
johndoe2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ο Χ ξένος τι σε ενοχλεί; Δεν εχω καταλάβει ρε φίλε. Στην τελική και τον Έλληνα τον εκμεταλεύονται για 200 και 300 κωλο ευρώ. Ποιος μας φταίει;
GreyHorse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 μαλιστα αυτο σε επηρεαζει και χαλα τοσο την αισθητικη σου ως ανθρωπο και ως πολιτη που αγανακτας, τιποτα αλλο να προσθεσεις ,και εγω θα συμπληρωνα οτι ατομα με την νοοτροπια σου οχι μονο δεν συνεισφερουν στον πολιτισμο αλλα τον καταστρεφουν αφου επικρινουν καθετι ως αυθεντιες... Δεν είμαι εγώ αυτός που το παίζει ανώτερος. Όταν με δεις να το κάνω, κάθε δίκιο να μου τα ψάλλεις. Μέχρι τότε, γαμώ τους φόρους που πλήρωνα να χαλβαδιάζουν κάποιοι στο σχολείο.
jimijoop Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Παει χαλασε το θεμα, ξεκινησε με συζητηση σχετικα για το που πανε οι προσφυγες και φτασαμε να μιλαμε για το αν οι μουσουλμανοι πρεπει να τρωνε χοιρινο η οχι και τωρα τσακωνεστε για το αν ο πακιστανος γιατρος πρεπει να δουλεψει η οχι στο ιατρειο. Εχετε ξεφυγει λιγακι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 και τωρα τσακωνεστε για το αν ο πακιστανος γιατρος πρεπει να δουλεψει η οχι στο ιατρειο. https://www.youtube.com/watch?v=768h3Tz4Qik 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα