HALF EVIL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Πως; Παίρνοντας το αεροπλάνο πχ. και η Σουηδία αποφασίζει αν θα τους δώσει άσυλο ή όχι; Και αν δεν τους δώσει , τότε τους στέλνει πακέτο πίσω στην Ελλάδα; Και τότε τι γίνεται; Και όλα αυτά τα έξοδα ποιός τα πληρώνει;.
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Με όλους τους τρόπους. ναι. Όχι δεν τους στέλνουν πίσω Ελλάδα πια (τρίτη φορά). Ο πρόσφυγας, η Σουηδία, ο smuggler, ανθρωπιστικές οργανώσεις, Ηνωμένα Έθνη, Ε.Ε. κατά περίπτωση.
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Όλα καλά, αλλά είναι κρίμα μετά από τέτοιο ποστ και τέτοιος χρήστης να υποπίπτει σε τέτοιο φάουλ. Στο 2014/15 δεν χρειάζονται G3 στο μέτωπο για να "απειλήσεις" χώρα. Στο 2, ναι κανείς δεν ξεχνάει το "touch and go" μας το '87 στο Τσίλι, αλλά πως σχετίζεται? Προφανώς δε χρειάζεται G3 στο μέτωπο. Οι ερωτήσεις μου εκεί έχουν σα σκοπό να καταλάβω πώς το σκέφτεται για να μην αρχίσω να λέω μόνο βάσει υποθέσεων που κάνω μόνος μου, δεν επιχειρηματολογώ για κάτι (αν και είναι φανερές οι προθέσεις μου). Τα προβλήματα αυτά, εφόσον ανήκουμε σε μια ένωση κρατών που υποτιθεται ότι δεν ειναι απλά οικονομική, νομιζω ότι αφορούν και τους άλλους. Και η συνδρομή σαφώς δεν αφορά τις γελειοτητες των τάνκς και των 2.000.000 στρατιωτων, αλλά μια κοινή σχεδιασμένη αντιμετωπιση. Σαφώς και αφορούν τους άλλους... αν καταφέρεις (και εδώ είναι η μαγκιά) να τους πείσεις τόσο για το πρόβλημα όσο και για το πώς θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουν. Κάθε χώρα έχει τα δικά της προβλήματα που είναι εξίσου σημαντικά από τη δική της οπτική γωνία, όπως και για μας εδώ είναι σημαντικότερο ότι έχει μεγάλο ping η DSL και ότι έσπασε η οθόνη του iPhone από το γεγονός ότι όχι και τόσο μακριά (ήδη σε κάποιες από τις γειτονικές χώρες που αναφέρεις) πεθαίνει αθώος κόσμος "καθημερινά" χωρίς λόγο. Το να έρθει ο άλλος έτσι απλά μαζί σου για να πας να βρεις αυτόν που σε παρενοχλεί και να του τρίξεις τα δόντια because let's waste that fucker bro είναι κάτι που δε γίνεται στην πολιτική... γιατί είναι πολιτική.
GreyHorse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 το οτι συνορευουμε με την τουρκια "Νο1 χωρα στους δουλεμπορους" δεν σου φτανει ε? το οτι μπορουν να μπουν μεγαλοι αριθμοι και χωρις να τους παρουμε χαμπαρι λογω αποστασης? ουτε? ή μηπως εχεις την εντυπωση οτι ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος με ουρανια τοξα και πρασινα αλογα? ειμαστε κομβος αφρικης-ευρωπης-ασιας και ετσι μας αντιμετωπιζουν.. και οι "ερωτησεις" σου σε εκθετουν. Όταν γράφουμε αβέρτα δηλώσεις καλό θα ήταν να έχουμε στοιχεία να τις υποστηρίξουμε κιόλας. Το Νο1 στους δουλέμπορους για πες μου ποια έρευνα το αποδεικνύει; Τα σύνορά μας με την Τουρκία μια λωρίδα γης είναι. Όσον αφορά το Αιγαίο, να'ναι καλά οι σύγχρονες οπτικοακουστικές μεθόδοι και οι δορυφόροι και η τεχνολογία, μια χαρά μπορούμε να ελέγξουμε ποια πλοία μπαίνουν στις θάλασσές μας αν θέλουμε. Προτιμάμε βέβαια να τα τρώμε αλλού, σιγά μην ασχολούμαστε με αυτό. Επίσης, παίρνεις και απαντάς μόνο σε ένα μέρος της ερώτησης, σκόπιμα αφήνοντας το δεύτερο και κυριότερο. Έχεις καμιά λύση κατά νου; Φυσικά κι εσύ στις χρηματοδοτήσεις πάει ο νους σου, χρόνια τώρα αποδεικνύουμε το πόσο αξιόπιστοι είμαστε και πως χρησιμοποιούμε μέχρι και το τελευταίο σεντ μόνο για τον σκοπό που προοριζόταν. Αντίθετα εσένα εκθέτουν οι μη απαντήσεις σου και οι αποφυγές σου.
kabouras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ρε μαγκες εχοντας διαβασει ολο το θεμα να προσθεσω και εγω τη λογικη μου απορια. ΝΑΙ, αρκετοι απο αυτους που ερχονται εδω πανω σε βαρκες εχουν σοβαρα προβληματα στη χωρα τους. ΝΑΙ καναν ολο το δρομο με ρισκο της ζωης του κλπ. ΝΑΙ θελουν σε μεγαλο βαθμο να πανε στη σουηδια γιατι εχουν ακουσει οτι εκει γαμανε ολοι κ για αλλους λογους. Εμεις ως ελλαδα ΓΙΑΤΙ να τους βοηθησουμε? με οποιον απο τους προαναφερθεντες τροπους τους βοηθησουμε ΕΓΩ/ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΚΛΠ ΧΑΝΟΥΜΕ (εκτως αν χρειαζομαστε φτηνο εργατικο δυναμικο). Ακομα και απλα διαβατηρια να τους δωσουμε να φυγουν, το αποτελεσμα θα ειναι οτι το ελληνικο διαβατηριο απλα θα χασει την (οποια) αξια του στο εξωτερικο. Εγω ρε παιδια δε βλεπω το λογο να βοηθησω τον καθε πικραμενο αυτου του πλανητη. Ποσο μαλλον οταν προκειται για α) αντρα (να ειχαν φερει 10000000 ουκρανες τουλαχιστον θα ανεβαζαν το βιοτικο επιπεδο του ελληνα) β) δυνητικα εγκληματια (ειτε επειδη εχει ηδη εγκληματισει - βαση του δικου μας ορισμου του εγκληματος - στον τοπο του, ειτε απλα επειδη εχει δει / δεχτει τοσο εγκλημα / βια που εχει αλλη αντιληψη για την ανθρωπινη ζωη γ) που εχει το θρασος / τολμη να ερθει καβαλα σε μια βαρκα (τι χρειαζεται αραγε περισσοτερη τολμη να ερθεις εδω καβαλα σε μια βαρκα η να κλεψεις ενα κινητο οταν πεινας? ) δ) ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. Αντιθετως και αυτοι που κατι βγαζουν παραπανω το κανουν εμβασματα. Εχω δει αρκετους στο μοναστηρακι να πηγαινουν και να καταθετουν στη WU που εχει παραδιπλα. ε) ειναι διατεθημενος να κανει οσο hustling χρειαστει για να βγαλει τα προς το ζην (μαγκια του αλλα εγω δε κερδιζω κατι απαυτο.. κανεις μας) ΣΤ) ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ - ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΣΤΟΣ (οπερ μεθερμηνευομενο... αν βλαστημισεις τον αλαχ θα θελει να σου κοψει το κεφαλι.. αν βλαστημισεις το θεο του φιλου σου του τακη το πολυ πολυ να ακουσεις ενα αγαμη.. ) Συγνωμη αλλα πρεπει να αισθανομαι και ντροπη δηλαδη? Πρεπει να αισθανομαι ρατσιστης που ειμαι απλα ενας αντρας που σκεφτεται λογικα, δεν εχει αγροκτηματα ουτε κατασκευαζει εργα? Η πρεπει να ειμαι σονι και καλα "καλος ανθρωπος" και να αγαπαω τον πλησιον μου αποπου κ αν προερχεται? Η μηπως επειδη ως λαος "κερδισαμε" τα benefits της (παρελθοντικης και οχι μονο) μεταναστευσης (που γινοταν κατω απο αυστηροτατους κανονες) πρεπει σονι και καλα να τα ανταποδωσουμε? Γιατι? για να ειμαστε καλοι? να προσθεσω οτι την περιοδο που ηταν οι συροι στο συνταγμα, ετυχε και εκανα μια κουβεντα με μερικους, χαρουμενοι φαινοντουσαν και ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι κανοντας απεργια πεινας θα τους δωσουμε διαβατηρια να φυγουν γιατι "ξερουμε πως εδω δεν εχει δουλεις" οπα ρε μαγκες αν ειναι να μου δωσουν και εμενα σουηδικο διαβατηριο και monthly allowance, να μου βρουν μια δουλειτσα και μια σουηδεζα παω και εγω σουηδια και το σκιζω το διαβατηριο μ επισης να προσθεσω και κατι ακομα: πριν μερικα χρονια που ο σαρκοζι εδιωξε τους ρομα απο τη γαλλια, εδω ειχαν ερθει αμετρητοι ρομα που δε μιλαγαν γρι ελληνικα περα απο το "σεεε παρακαλωωω" και να παιρνουν το κακομηρικο βλεμα. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ.. ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ? ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ/ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ/ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ/ ΤΟ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΓ για να μη "παρεξηγηθω" δεν ειμαι υπερ της αποψης οτι το ΔΝΑ μας ειναι "καθαρο". πιστευω οτι πολλοι ελληνες σε ΔΝΑ διαφερουν ελαχιστα απο τουρκους / βορειοαφρικανους κλπ. Η πιο σωστη λυση που εγω βλεπω ειναι: οποιος συλλαμβανεται χωρις χαρτια 3 μηνες καταναγκαστικη εργασια και μετα του δινεται η δυνατοτητα να επιστρεψει στη χωρα του. ετσι: α) εχουμε οφελος ως χωρα απο ολους αυτους που ερχονται β) οποιος πραγματικα εχει προβληματα στην πατριδα του μπορει να γλυτωσει και να εχει ασφαλεια, μια στεγη κ ενα πιατο φαι γ) μαθαινει και την οποια δουλεια την οποια μετα μπορει να εξασκησει στη χωρα του δ) λειτουργει αποθαρρυντικα για οσους θελουν να ερθουν στην ευρωπη για hustling
redhotstef Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Τώρα όσον αφορά ειδικά τη Γερμανία, να σημειώσω αν δεν τα ξέρεις τα παρακάτω:Ορίστε τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, μπορείς να δεις μόνος σου το πόσους πρόσφυγες μας φορτώνουν και πόσους φορτώνονται οι ίδιοι. Αυτο που μου αρεσει στον defacer ειναι οτι οταν απανταει, παντα στηριζεται σε πραγματικα στοιχεια και βαζει και λινκς, Αυτο με τα επισημα στοιχεια δεν το ηξερα ουτε το ειχα ψαξει ποτε μου. Απ οτι βλεπω η Ελλαδα σε σχεση με αλλες χωρες, κραταει ψιχουλα μεταναστων καθε μηνα. Ενδιαφερουσες ολες οι απαντησεις που δωσατε παιδια, αν και ξεφυγατε απο αυτο που αναρωτιομουν στο αρχικο ποστ. Πηρα καποιες απαντησεις και τις κραταω. Περιληπτικα καταλαβα: Ισως ναι, καποιοι μεταναστες να πουλησαν ολα τους τα υπαρχοντα για να μαζεψουν λεφτα και να ερθουν Ευρωπη. Με τους πολεμους που εχουν στη χωρα τους και τους εμφυλιους να μην μπορουσαν να φυγουν επισημα με χαρτια, οποτε φευγουν παρανομα. Καποια λεφτα τα σκανε στους δουλεμπορους και καποια τα κρατανε για να την βγαλουν μεχρι να βρουν μια δουλεια, ενα σπιτι, κτλ. Σχετικα με τους δουλεμπορους ξερουμε τι παιζει καθολου;; Διοτι ειναι οι κύριοι υπευθυνοι για την αφιξη παρανομων μεταναστων στις χωρες μας. οκ, οι ποιο υπευθυνοι για αυτο που συμβαινει ειναι οι ιμπεριαλιστικοι πολεμοι, αλλα να μην το παμε μεχρι εκει το θεμα.. Ποιο λιγα λεφτα δεν θα μπορουσαν να τους παρουν πχ (εδω τρολαρω). Ποσο κοστιζει με το καραβι να πας απο Αιγυπτο Ιταλια πχ; 2500 χιλιαδες ευρω το ατομο;; Συν οτι τους εχουν σαν ζωα στιβαγμενους κατα την μεταφορα.. Φανταζομαι υπαρχουν και Ελληνες δουλεμποροι. Κατι που αναρωτιεμαι ειναι οτι κατα την αφιξη πχ 50 παρανομων μεταναστων, πχ σε ενα λιμανι στην Κρητη, μετα τι τους κανουν? Τους λενε απο δω και περα ειστε μονοι πχ? Ψαχνει ο καθενας μεταναστης τι θα κανει στη ζωη του και στο τοπο που ειναι; Συγγενικα μου προσωπα ειχαν φυγει για μεταναστες, αλλοι πηγαν στα καραβια, αλλα παντα, ΠΑΝΤΑ, τους περιμενε μια δουλεια εκει εξω. Δεν πηγαιναν στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. Δεν ξερω/δεν εχω διαβασει βεβαια και πως ηταν το κλιμα οταν εγινε η ανταλλαγη πλυθυσμων στην Ελλαδα ειτε την εποχη που ερχοντουσαν αλλοι μεταναστες για διαφορους λογους (Σμυρνη, Καπαδοκια, κτλ).
Donalhioy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Όταν γράφουμε αβέρτα δηλώσεις καλό θα ήταν να έχουμε στοιχεία να τις υποστηρίξουμε κιόλας. Το Νο1 στους δουλέμπορους για πες μου ποια έρευνα το αποδεικνύει; Τα σύνορά μας με την Τουρκία μια λωρίδα γης είναι. Όσον αφορά το Αιγαίο, να'ναι καλά οι σύγχρονες οπτικοακουστικές μεθόδοι και οι δορυφόροι και η τεχνολογία, μια χαρά μπορούμε να ελέγξουμε ποια πλοία μπαίνουν στις θάλασσές μας αν θέλουμε. Προτιμάμε βέβαια να τα τρώμε αλλού, σιγά μην ασχολούμαστε με αυτό. Επίσης, παίρνεις και απαντάς μόνο σε ένα μέρος της ερώτησης, σκόπιμα αφήνοντας το δεύτερο και κυριότερο. Έχεις καμιά λύση κατά νου; Φυσικά κι εσύ στις χρηματοδοτήσεις πάει ο νους σου, χρόνια τώρα αποδεικνύουμε το πόσο αξιόπιστοι είμαστε και πως χρησιμοποιούμε μέχρι και το τελευταίο σεντ μόνο για τον σκοπό που προοριζόταν. Αντίθετα εσένα εκθέτουν οι μη απαντήσεις σου και οι αποφυγές σου. εισαι ανικητος... 1) ερευνες ανα μηνα του λιμενικου σωματος.. δες το και ασε τις ειρωνιες κατα μερους.. 2) δουλεμπορος ετων 13 μετεφερε 5 μεταναστες στην σιμη.. τον πιασανε κατα τυχη οι τουρκοι.. οχι εμεις.. και μου λες για τεχνολογιες? λογικη τετραγωνη!! απλα τρολαρεις ή θελεις μονο να πας κοντρα για την τιμη των οπλων? και τελος.. περιμενεις να λυθει το θεμα απο προτασεις σε φορουμ του ινσομνια? ή το "θελουμε μεταναστευτικο προγραμμα" που ειπα δεν σου κανει? μηπως θελεις να εντρυφησω και να παραδωσω και εργασια σχετικα με νεο μεταναστευτικο προγραμμα να το βαλουμε και για ψηφοφορια? ποσα θες να μας τρελανεις?
GreyHorse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 εισαι ανικητος... 1) ερευνες ανα μηνα του λιμενικου σωματος.. δες το και ασε τις ειρωνιες κατα μερους.. 2) δουλεμπορος ετων 13 μετεφερε 5 μεταναστες στην σιμη.. τον πιασανε κατα τυχη οι τουρκοι.. οχι εμεις.. και μου λες για τεχνολογιες? λογικη τετραγωνη!! απλα τρολαρεις ή θελεις μονο να πας κοντρα για την τιμη των οπλων? και τελος.. περιμενεις να λυθει το θεμα απο προτασεις σε φορουμ του ινσομνια? ή το "θελουμε μεταναστευτικο προγραμμα" που ειπα δεν σου κανει? μηπως θελεις να εντρυφησω και να παραδωσω και εργασια σχετικα με νεο μεταναστευτικο προγραμμα να το βαλουμε και για ψηφοφορια? ποσα θες να μας τρελανεις? Οι μηνιαίες έρευνες του λιμενικού σώματος αποδεικνύουν ότι οι τούρκοι είναι οι Νο1 δουλέμποροι, έχεις πολύ γέλιο. Για δείξε μας τις έρευνες και τις συγκρίσεις να δούμε. Για το 2, απλά αποδεικνύεις την ανικανότητα/βαρεστημάρα των ελλήνων και όχι την ανάγκη μας για βοήθεια προφύλαξης των συνόρων μας. Δεν τρολάρω, απλά απαντάω σε κάποιον που νομίζει και το παίζει παντογνώστης. Για τα επόμενα κανείς δεν σου ζήτησε να παραδώσεις εργασία, απλά ισχυρίζεσαι ότι η Ελλάδα χρειάζεται και επιβάλλεται βοήθειας από τους εταίρους. Τι είδους βοήθεια δηλαδή; Τίποτα δεν περνάει από το φτωχό το μυαλουδάκι σου; Έλα, παραδέξου το, για χρήμα και επιδοτήσεις μιλάς. 1
liopyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή ρε Κάβουρα, για να καταλάβω, υπάρχει ας πούμε ένα πρόβλημα, και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι τι κέρδος θα έχει από αυτό Έλληνας ή αν θα πηδήξεις; (ούτε εγώ βλέπω τον λόγο να βοηθήσω τον κάθε πικραμένο, αλλά είδες που την πάτησα και σου απάντησα); 12
frenzy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εμεις ως ελλαδα ΓΙΑΤΙ να τους βοηθησουμε? με οποιον απο τους προαναφερθεντες τροπους τους βοηθησουμε ΕΓΩ/ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΚΛΠ ΧΑΝΟΥΜΕ (εκτως αν χρειαζομαστε φτηνο εργατικο δυναμικο).ΩΠΑ ΑΡΧΟΝΤΟΤΣΙΦΛΙΚΑ, μην απλώνεσαι γιατί ακόμα χρωστάς. Ο Γερμανός ΓΙΑΤΙ να σε βοηθήσει; Και γιατί του κοστίζεις ως εργάτης τα ίδια με ένα Γερμανό; 6
Porg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Οι Γερμανοί είναι υποχρεωμένοι να μας βοηθήσουν γιατί φτιάξαμε την Ακρόπολη
kabouras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πρωτον οποιος νομιζει οτι ο γερμανος θα παρει τα ιδια με τον ελληνα / μαροκινο απαταται. Δευτερον: η γερμανια εχασε ενα πολεμο, θελησαν να την αλωσουν μετα τον πολεμο και το πετυχαν αυτο στελνοντας καθε καρυδιας καρυδι εκει. Οι αγγλιες γαλιες κλπ ηταν αυτοκρατοριες, εχουν βασισει την τορινη δυναμη τους πανω στην αφαιμαξη των κρατων των μεταναστων που τωρα δεχονται.ωοποτε ειναι "ηθικο" να αποκτησουν προβληματα λογω μεταναστευσης. Βεβαια στον κοσμο που πα τα επιβιωνει ο δυνατοτερος ( χρονια τωρα) δε μπορω να καταλαβω γιατι το δεχονται αυτο οι λαοι τους. Ισως διοτι οι λαοι δεν ειναι ο δυνατος των χωρων αυτων, αντιθετα ο δυνατος ειναι το καπιταλιστικο τους συστημα, εργοστασιαρχες κλπ... Επισης σε περιπτωση που διωξουν ποσοστο των ισλαμιστων αυτες οι χωρες ο ελληνας ανειδικευτος μονο κερδος εχει. Δεν εξεταζω τη βελτιωση στην ποιοτητα ζωης του μεσου γερμανου που δε θα περιτριγυριζεται απο αλαχ ακβαρ, αυτο μπορει να λει κανεις οτι ειναι υποκειμενικο. Εσεις ολοι που με κριτικαρατς, στην ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ σας ζωη δεν κανετε αυτο που προσωπικα σας συμφερει? οπως και να οριζετε το συμφερον σας. Στην κοινωνικη μας ζωη γιατι να μη κανουμε το ιδιο δε μπορω να καταλαβω? και μην αρχισετε τα " και εμεις φταιμε για το μπουρδελο στη ΜΑ ως συμμαχοι των αμερικανων", αυτα τ ακουω βερεσε. Το θεμα παραμενει... Με το ζορι καλος ανθρωπος? γινεσαι με το ζορι παπας? Και αμα χρωσταω ακομα οπως λεει ο φιλος απο πανω τι σχεση εχει ??? δε με συμφερει περισσοτερο να με βοηθησει ο γερμανος μαι εγω να μη βοηθησω κανεναν??? Καποιοα στιγμη σε αυτη τη χωρα πρεπει να αρχισουν να γονονται κινησεις οχι για το καλο ολου του κοσμου, ογκ για το ηθικο αλλα για το κερδος των ελληνων... Να εχει κανεις κερδος να ειναι ελληνας κ οχι πορτογαλος Δηλαδή ρε Κάβουρα, για να καταλάβω, υπάρχει ας πούμε ένα πρόβλημα, και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι τι κέρδος θα έχει από αυτό Έλληνας ή αν θα πηδήξεις; (ούτε εγώ βλέπω τον λόγο να βοηθήσω τον κάθε πικραμένο, αλλά είδες που την πάτησα και σου απάντησα); Και τι να σκεφτω ρε φιλε τι κερδος θα εχει απο αυτο ο γιαπονεζος???? Υπαρχει ενα προβλημα... Πεφτει το χρηματιστηριο... Καπιοι χανουν τα λεφτα τουε και ενδεχομενως αυτοκτονουν... Τι σκεφτεται απο αυτο ο (καθε) Σορος? να ανεβασει το χρηματιστηριο να μην αφτοκτονησουν αλλοι, η να βγαλει λεφτα???? Γιατι δε μπορουμε πλεον να αρχισουμε να σκεφτομαστε με τους κανονες απο τους οποιους διεπεται ο κοσμος της εποχης μας? ολοι στη δυστυχια καποιου βασιζονται για να κανουν την τυχη τους, διαχρονικα τωρα. Γιατι να μη το κανουμε και εμεις? κοροιδα ειμαστε? η με τους καυμενους εισαι η κε αυτους που γαμανε τους καυμενους. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
GreyHorse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ρε μαγκες εχοντας διαβασει ολο το θεμα να προσθεσω και εγω τη λογικη μου απορια. ΝΑΙ, αρκετοι απο αυτους που ερχονται εδω πανω σε βαρκες εχουν σοβαρα προβληματα στη χωρα τους. ΝΑΙ καναν ολο το δρομο με ρισκο της ζωης του κλπ. ΝΑΙ θελουν σε μεγαλο βαθμο να πανε στη σουηδια γιατι εχουν ακουσει οτι εκει γαμανε ολοι κ για αλλους λογους. Εμεις ως ελλαδα ΓΙΑΤΙ να τους βοηθησουμε? με οποιον απο τους προαναφερθεντες τροπους τους βοηθησουμε ΕΓΩ/ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΚΛΠ ΧΑΝΟΥΜΕ (εκτως αν χρειαζομαστε φτηνο εργατικο δυναμικο). Ακομα και απλα διαβατηρια να τους δωσουμε να φυγουν, το αποτελεσμα θα ειναι οτι το ελληνικο διαβατηριο απλα θα χασει την (οποια) αξια του στο εξωτερικο. Εγω ρε παιδια δε βλεπω το λογο να βοηθησω τον καθε πικραμενο αυτου του πλανητη. Ποσο μαλλον οταν προκειται για α) αντρα (να ειχαν φερει 10000000 ουκρανες τουλαχιστον θα ανεβαζαν το βιοτικο επιπεδο του ελληνα) β) δυνητικα εγκληματια (ειτε επειδη εχει ηδη εγκληματισει - βαση του δικου μας ορισμου του εγκληματος - στον τοπο του, ειτε απλα επειδη εχει δει / δεχτει τοσο εγκλημα / βια που εχει αλλη αντιληψη για την ανθρωπινη ζωη γ) που εχει το θρασος / τολμη να ερθει καβαλα σε μια βαρκα (τι χρειαζεται αραγε περισσοτερη τολμη να ερθεις εδω καβαλα σε μια βαρκα η να κλεψεις ενα κινητο οταν πεινας? ) δ) ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. Αντιθετως και αυτοι που κατι βγαζουν παραπανω το κανουν εμβασματα. Εχω δει αρκετους στο μοναστηρακι να πηγαινουν και να καταθετουν στη WU που εχει παραδιπλα. ε) ειναι διατεθημενος να κανει οσο hustling χρειαστει για να βγαλει τα προς το ζην (μαγκια του αλλα εγω δε κερδιζω κατι απαυτο.. κανεις μας) ΣΤ) ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ - ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΣΤΟΣ (οπερ μεθερμηνευομενο... αν βλαστημισεις τον αλαχ θα θελει να σου κοψει το κεφαλι.. αν βλαστημισεις το θεο του φιλου σου του τακη το πολυ πολυ να ακουσεις ενα αγαμη.. ) Συγνωμη αλλα πρεπει να αισθανομαι και ντροπη δηλαδη? Πρεπει να αισθανομαι ρατσιστης που ειμαι απλα ενας αντρας που σκεφτεται λογικα, δεν εχει αγροκτηματα ουτε κατασκευαζει εργα? Η πρεπει να ειμαι σονι και καλα "καλος ανθρωπος" και να αγαπαω τον πλησιον μου αποπου κ αν προερχεται? Η μηπως επειδη ως λαος "κερδισαμε" τα benefits της (παρελθοντικης και οχι μονο) μεταναστευσης (που γινοταν κατω απο αυστηροτατους κανονες) πρεπει σονι και καλα να τα ανταποδωσουμε? Γιατι? για να ειμαστε καλοι?να προσθεσω οτι την περιοδο που ηταν οι συροι στο συνταγμα, ετυχε και εκανα μια κουβεντα με μερικους, χαρουμενοι φαινοντουσαν και ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι κανοντας απεργια πεινας θα τους δωσουμε διαβατηρια να φυγουν γιατι "ξερουμε πως εδω δεν εχει δουλεις" οπα ρε μαγκες αν ειναι να μου δωσουν και εμενα σουηδικο διαβατηριο και monthly allowance, να μου βρουν μια δουλειτσα και μια σουηδεζα παω και εγω σουηδια και το σκιζω το διαβατηριο μ επισης να προσθεσω και κατι ακομα: πριν μερικα χρονια που ο σαρκοζι εδιωξε τους ρομα απο τη γαλλια, εδω ειχαν ερθει αμετρητοι ρομα που δε μιλαγαν γρι ελληνικα περα απο το "σεεε παρακαλωωω" και να παιρνουν το κακομηρικο βλεμα. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ.. ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ? ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ/ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ/ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ/ ΤΟ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΓ για να μη "παρεξηγηθω" δεν ειμαι υπερ της αποψης οτι το ΔΝΑ μας ειναι "καθαρο". πιστευω οτι πολλοι ελληνες σε ΔΝΑ διαφερουν ελαχιστα απο τουρκους / βορειοαφρικανους κλπ. Η πιο σωστη λυση που εγω βλεπω ειναι: οποιος συλλαμβανεται χωρις χαρτια 3 μηνες καταναγκαστικη εργασια και μετα του δινεται η δυνατοτητα να επιστρεψει στη χωρα του. ετσι: α) εχουμε οφελος ως χωρα απο ολους αυτους που ερχονται β) οποιος πραγματικα εχει προβληματα στην πατριδα του μπορει να γλυτωσει και να εχει ασφαλεια, μια στεγη κ ενα πιατο φαι γ) μαθαινει και την οποια δουλεια την οποια μετα μπορει να εξασκησει στη χωρα του δ) λειτουργει αποθαρρυντικα για οσους θελουν να ερθουν στην ευρωπη για hustling Πρωτον οποιος νομιζει οτι ο γερμανος θα παρει τα ιδια με τον ελληνα / μαροκινο απαταται. Δευτερον: η γερμανια εχασε ενα πολεμο, θελησαν να την αλωσουν μετα τον πολεμο και το πετυχαν αυτο στελνοντας καθε καρυδιας καρυδι εκει. Οι αγγλιες γαλιες κλπ ηταν αυτοκρατοριες, εχουν βασισει την τορινη δυναμη τους πανω στην αφαιμαξη των κρατων των μεταναστων που τωρα δεχονται.ωοποτε ειναι "ηθικο" να αποκτησουν προβληματα λογω μεταναστευσης. Βεβαια στον κοσμο που πα τα επιβιωνει ο δυνατοτερος ( χρονια τωρα) δε μπορω να καταλαβω γιατι το δεχονται αυτο οι λαοι τους. Ισως διοτι οι λαοι δεν ειναι ο δυνατος των χωρων αυτων, αντιθετα ο δυνατος ειναι το καπιταλιστικο τους συστημα, εργοστασιαρχες κλπ... Επισης σε περιπτωση που διωξουν ποσοστο των ισλαμιστων αυτες οι χωρες ο ελληνας ανειδικευτος μονο κερδος εχει. Δεν εξεταζω τη βελτιωση στην ποιοτητα ζωης του μεσου γερμανου που δε θα περιτριγυριζεται απο αλαχ ακβαρ, αυτο μπορει να λει κανεις οτι ειναι υποκειμενικο. Εσεις ολοι που με κριτικαρατς, στην ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ σας ζωη δεν κανετε αυτο που προσωπικα σας συμφερει? οπως και να οριζετε το συμφερον σας. Στην κοινωνικη μας ζωη γιατι να μη κανουμε το ιδιο δε μπορω να καταλαβω? και μην αρχισετε τα " και εμεις φταιμε για το μπουρδελο στη ΜΑ ως συμμαχοι των αμερικανων", αυτα τ ακουω βερεσε. Το θεμα παραμενει... Με το ζορι καλος ανθρωπος? γινεσαι με το ζορι παπας? Και αμα χρωσταω ακομα οπως λεει ο φιλος απο πανω τι σχεση εχει ??? δε με συμφερει περισσοτερο να με βοηθησει ο γερμανος μαι εγω να μη βοηθησω κανεναν??? Καποιοα στιγμη σε αυτη τη χωρα πρεπει να αρχισουν να γονονται κινησεις οχι για το καλο ολου του κοσμου, ογκ για το ηθικο αλλα για το κερδος των ελληνων... Να εχει κανεις κερδος να ειναι ελληνας κ οχι πορτογαλος Και τι να σκεφτω ρε φιλε τι κερδος θα εχει απο αυτο ο γιαπονεζος???? Υπαρχει ενα προβλημα... Πεφτει το χρηματιστηριο... Καπιοι χανουν τα λεφτα τουε και ενδεχομενως αυτοκτονουν... Τι σκεφτεται απο αυτο ο (καθε) Σορος? να ανεβασει το χρηματιστηριο να μην αφτοκτονησουν αλλοι, η να βγαλει λεφτα???? Γιατι δε μπορουμε πλεον να αρχισουμε να σκεφτομαστε με τους κανονες απο τους οποιους διεπεται ο κοσμος της εποχης μας? ολοι στη δυστυχια καποιου βασιζονται για να κανουν την τυχη τους, διαχρονικα τωρα. Γιατι να μη το κανουμε και εμεις? κοροιδα ειμαστε? η με τους καυμενους εισαι η κε αυτους που γαμανε τους καυμενους. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Μέσα σε δύο ποσταρίσματα μαζεμένη όλη η νοοτροπία των νεοελλήνων που έφερε την χώρα στα χάλια που βρίσκεται σήμερα. Ατομικισμός, ωχαδερφακισμός, προσωπικός εμπλουτισμός, πουτάνες μπουζούκια κλαρίνα λουλούδια στις πίστες, κτλ κτλ Από και τα δυο παραπάνω ποσταρίσματα βγάλτε τις λέξεις "έλληνας" vs "μετανάστης" και στις θέσεις τους βάλτε "εγώ/η οικογένειά μου" vs "γείτονας/κράτος/χώρα". 1
kabouras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Και ο Σορος επειδη ειναι ατομιστης και παρτακιας πειναει. Αν δανειζοταν λεφτα για να τα μοιρασει στους κατατρεγμενους ολου του κοσμου τοτε θα ηταν πλουσιος κ θα ζουσε στη χλιδη Το να κοιτας την παρτη σου η την " παρτη" σου δε σε εμποδιζει απο το να εισαι σωστος / νομοταγης με τους γυρω σου. Απλα καπου πρεπει να μπει το οριο στους "γυρω" σου, δε μπορει να περιλαμβανει και ολο το γαλαξια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα