Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τελειόφοιτος από τα Ψηφιακά Συστήματα του Πειραιά (ισοδύναμο BSc πτυχίο) και θέλω να κάνω πρακτική στο εξωτερικό και συγκεκριμένα Ευρώπη σε θέση software development.

Οι χώρες που κοιτάω κυρίως είναι Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Νορβηγία, Ολλανδία, Σουηδία, Βέλγιο και Ελβετία. Γενικώς έχω ψάξει πολύ καλά για το πως να φτιάξω βιογραφικό, cover letter κτλ. έχω μέχρι φτάσει και στο σημείο που έχω κάνει 2-3 συνεντεύξεις. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν κανένας σας έχει εμπειρία με το ψάξιμο για πρακτική στην Ευρώπη, συμβουλές για ψάξιμο, εταιρείες που παίρνουν Αγγλόφονους (τα Αγγλικά είναι μητρική μου γλώσσα), χώρες που έχουν καλές ευκαιρίες για πρακτική.

Επίσης σκοπεύω να πάω με το Erasmus Placement, αν υπάρχει κανένα καλύτερο πρόγραμμα πείτε μου γιατί τα άτομα του Erasmus δεν βοηθάνε σε απολύτως τίποτα και είμαι εντελώς μόνος μου στο ψάξιμο (απλώς μόλις βρω θέση τους το λέω και μου δίνουν την υποτροφία).

Γενικώς ενδιαφέρομαι για συμβουλές στο πως να βρω εταιρείες και ότι άλλο έχετε να προσφέρετε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...