cashaholic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 μετα απο ποιο ποσο πρεπει να δηλωνω τα εσοδα απο ebay paypal? Κυριως με καιει το αν η paypal υπαρχει περιπτωση να δωσει τα στοιχεια των εσοδων μου σε ΣΔΟΕ ΕΦΟΡΙΑ ελλαδας και τρεχω.μου ζηταν εξτρα στοιχεια επειδη περασα τις 2500 ευρω.\ δεν παιζουν μπλοκακια και εταιριες,να βγαζω απο paypal 5000-6000 τον χρονο εχω σκοπο χωρις να τα δηλωνω 1
dzzgamer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 πως ? με dsd ασχολεισαι? εχω την ιδια απορια!
johnkal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κάποιος που ασχολιόταν με ηλεκτρονικό εμπόριο μου χε πει παλιά πως το PayPal τα ρουφιανευει όλα. Δε ξέρω τι ισχύει αλλά μου φαίνεται λογικό να το κάνει.Κατά πόσο νοιάζουν την εφορία τέτοια ποσά δε ξέρω..
cashaholic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 με ebay ασχολουμε. καποιος που να ξερει σιγουρα ρε παιδια. δυσκολο μου φαινεται εμενα,σιγα μην κατσει η paypal να δινει ολα αυτα,μονο οι αναληψεις απο paypal σε τραπεζα πιστευω εμφανιζονται και αυτεσ μονο μετα απο καποιο Χ ποσο
johnkal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οι συναλλαγές ελέγχονται από διάφορους φορείς σε PayPal, Skrill κτλ. Αυτό είναι σίγουρο. Προς το παρόν μην ανησυχείς που σου μπλόκαρε τον λογαριασμό και σου ζητάει διάφορα έγγραφα. Αν στον ξεκλειδώσει και συνεχίσεις τις πωλήσεις να προβληματίζεσαι. Πάντως πριν καιρό έψαχνε το ΣΔΟΕ πωλητές τους ebay,κτλ. Δες εδώ
cashaholic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ειναι αυτο που ειχα ψαξει και βρει και εγω,οτι δηλαγη εχουν μεν δικαιωμα να δουβ ποσες αναληψεις εκανα απο paypal αλλα οχι την ιδια την paypal. και αν αυτο που ξερω ειναι αληεια ειναι οτι οι τραπεζες εχουν ενα καμπανακι μετα τις 15000 ευρω αναληψεις τετοιου ειδους. παντως δεν αναφερουν και το ποσο συναλλαγμα ερχεται στην χωρα και ας μην αποδιδετε ΦΠΑ για αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα