Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τις τελευταίες μερες προσπαθω να στειλω μνματα σε ατομα που αναρτούν αγγελιες εδω στο site και δεν με αφηνει μου βγαζει συνεχεια *Website is offline No cached version of this page is available.* εχω δοκιμασει απο αλλο browser απο λαπτοπ απο κινητο σε 3 διαψορετικα δικτυα και οαντα το ιδιο. Το εχει αντιμετωπίσει κανεις αλλος?

Δημοσ.

Παιδια τις τελευταίες μερες προσπαθω να στειλω μνματα σε ατομα που αναρτούν αγγελιες εδω στο site και δεν με αφηνει μου βγαζει συνεχεια *Website is offline No cached version of this page is available.* εχω δοκιμασει απο αλλο browser απο λαπτοπ απο κινητο σε 3 διαψορετικα δικτυα και οαντα το ιδιο. Το εχει αντιμετωπίσει κανεις αλλος?

Εσύ έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις τα cookies πριν αναρτήσεις το θέμα εδώ με αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις ότι έχεις; :rolleyes:

*μια χαρά λειτουργεί το σύστημα!

Δημοσ.

Την απάντηση στην έδωσε ο administrator (Hall9000) στο άλλο θέμα που είχες ανοίξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...