BGoD1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Πώς μπορώ να μεταφέρω λεφτά από mastercard σε paypal ο λόγος που δεν πληρώνω κατευθείαν από την mastercard σε paypal είναι διότι μου έχει μόνο paypal επιλογή (να απαντήσει μόνο όποιος ξέρει).
arc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Φτιάχνεις ένα λογαριασμό paypal Δηλώνεις την κάρτα σου Είσαι έτοιμος να ψωνίσεις με paypal, χρεώνοντας άμεσα την mastercard σου
BGoD1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 arc μα μου λέει πως έχω 1.5 ευρώ αλλά έχω 5 μέσα στην mastercard για αυτό ρώτησα μη πως έχει αλλάξει ο τρόπος Ευχαριστώ πάντως !! οκ έκανα μια αγορά και δούλεψε ευχαριστώ !!! 1
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 1,5 ευρω ειναι το υπολοιπο στο paypal. Αν χρειαστείς παραπάνω χρήματα στην αγορα, τα τραβα αυτόματα απο την κάρτα. Δεν εχει σημασία πόσα χρήματα εχεις στην κάρτα, δεν εμφανίζονται στο balance του paypal Το 1,5 ευρω το κρατα την πρωτη φορά που θα δηλώσεις κάρτα και στο επιστρεφει αργότερα (αφου βάλεις τον 4ψηφιο). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα