Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μερικές απορίες για την Bet365 και δεν έβρισκα που να ρωτήσω γι'αυτό απευθύνομαι σε όσους έχουν λογαριασμό στην συγκεκριμένη εταιρία και παίζουν συχνά.

1) Μπορώ να κάνω κατάθεση στην λογαριασμό μου μέσω pre-paid κάρτας της Alpha Bank? Η κάρτα είναι master card. Επίσης αν ξέρετε κάποια άλλη χρεωστική ή pre-paid από άλλη τραπέζα να μου την προτείνετε.

2) Με τους νέους κανόνες ζητάνε να πιστοποιήσω την ταυτότητα του μέσω εκκαθαριστικού τράπεζας, λογαριασμού ηλεκτρικού κλπ. Ξέρετε πως μπορώ να βγάλω το εν λόγω καθαριστικό? Τι να πάω να ζητήσω δηλαδή κλπ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!

Επεξ/σία από LooneyVas
Δημοσ.

Για το 1.

Ναι μπορείς κανονικά και με prepaid και με χρεωστική αλλά και με paysafe.

Για το 2 δεν ξέρω γιατί δεν το χω κάνει ακόμα, ψιλοβαριέμαι την διαδικασία και σκέφτομαι να ψαχτώ για άλλη εταιρία.

Υ.Γ. Έβγαλε προπληρωμένες η Alpha Bank? Παλιά που είχα ρωτήσει δεν είχαν

Δημοσ.

οι νεοι κανονες περι ταυτοτητας ισχυουν σε ολες τις εταιριες

οποτε Kostasspil και σε αλλη εταιρια να πας θα στα ζητησουν

LooneyVas συμφωνα με το μειλ που μου ηρθε εμενα απο το stoiximan.gr:

1. Έγχρωμο αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητάς σου ή του διαβατηρίου σου

2. Έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου (έκδοση εντός τελευταίου τριμήνου επισήμου εγγράφου στο οποίο να αναφέρονται το ονοματεπώνυμό σου και η διεύθυνσή σου (π.χ. λογαριασμό ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, OTE, κινητού ή μηνιαίο λογαριασμό τράπεζας)

Εναλλακτικά, εφόσον δεν μπορείς να παρέχεις ένα από τα παραπάνω έγγραφα μπορείς να αποστείλεις σκαναρισμένη μια Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 (πρώην Ν. 105) συμπληρωμένη και επικυρωμένη από ΚΕΠ έχοντας συμπληρώσει τα στοιχεία μόνιμης κατοικίας.

Δημοσ.

Ναι Kostasspil έβγαλε και η Alpha Bank pre-paid κάρτες πρόσφατα λογικά γιατί το καλοκαίρι που έψαχνα να δω με τι να κάνω κατάθεση, έψαχνα για χρεωστική ή pre-paid που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο ίντερνετ μόνο στην Eurobank βρήκα pre-paid αλλά δεν ήθελα ν'ανοίξω και εκεί λογαριασμό. Χρεωστική που να μπορώ να χρησιμοποιήσω στο ίντερνετ δεν βρήκα πουθενά. Οπότε έβαλα χρήματα με paysafe αλλά για να κάνεις ανάληψη σου δίνει μόνο την επιλογή τραπεζικού εμβάσματος και σου τρώει κάτι λίγα η τράπεζα γι'αυτό θέλω να βάλω με pre-paid τώρα.

Μέθοδο πληρωμής διαλέγω την επιλογή, Πιστοτική/Χρεωστική Κάρτα σωστά? Επείδη δεν λέει πουθενά για pre-paid γι'αυτό ρώτησα εξαρχής.

Όντως αυτό που λέει ο jimmis ισχύει αλλά δεν ξέρω αν στην bet δέχονται την σκαναρισμένη υπεύθυνη δήλωση, δεν έλεγε κάτι τέτοιο εκεί που είδα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να κανω αναληψη τι εγγραφα χρειαζεται, ξερει κανενας?  (Δεν εχω πιστωτικη, αλλα μονο καρτα εθνικης)
Την επικυρωση την εχω κανει και ειναι κομπλε.. 

Τον αριθμο της καρτας δεν θελουν με σβησμενα τα 4 τελευταια ψηφια? Χρειαζεται κατι αλλο?

Δημοσ.

η 365 θελει και εναν κωδικο που δηλωσες στην εγγραφη σου (4ψηφιο πιν)

σε καθε περιπτωση εχει ελληνοφωνο τσατ (με μεγαλη αναμονη ομως συνηθως) αν θες να ρωτησεις περισσοτερες λεπτομερειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...