Προς το περιεχόμενο

Το Nokia 215 είναι το φθηνότερο feature phone της Microsoft


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του τμήματος φορητών συσκευών της Nokia, η Microsoft κυκλοφορεί σήμερα το Nokia 215, ένα νέο feature phone το οποίο φέρει την ονομασία της Φινλανδικής εταιρείας όπως ορίζει η 10ετης συμφωνία των δύο εταιρειών.Βασισμένο στην πλατφόρμα Series 30+, το Nokia 215 έρχεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες όσων δε χρειάζονται ένα smartphone, έχοντας όμως αρκετά καλές δυνατότητες και φυσικά δελεαστική τιμή. Στις δυνατότητες του περιλαμβάνεται η υποστήριξη εφαρμογών όπως το Facebook, Twitter, Messenger, Bing Search και Opera Mini.

 

Απευθυνόμενο κυρίως σε αναπτυσσόμενες αγορές, το Nokia 215 διαθέτει οθόνη 2.4 ιντσών με ανάλυση μόλις 320 x 240, μία VGA κάμερα χωρίς flash, με ένα λαμπάκι στην πάνω πλευρά της συσκευής το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός. Ακόμα υποστηρίζει σύνδεση με περιφερειακά Bluetooth, 2G συνδέσεις, microSD θύρα έως 32GB, ενσωματώνει ραδιοφωνικό δέκτη και χωρίς καμία έκπληξη η Microsoft μας ενημερώνει ότι ο χρόνος αυτονομίας του μπορεί να φτάσει έως και τις 29 ημέρες με την μπαταρία των 1100 mAh.

 

Το Nokia 215 αναμένεται στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2015 με τιμή €29, σε τρία συνολικά χρώματα, άσπρο, πράσινο και μαύρο ενώ θα κυκλοφορήσει και σε dual sim έκδοση.

 

Link.png Site: Microsoft

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω μπερδευτει λιγο με τη συμφωνια Νοκια-Microsoft. Μπορει καποιος με απλα λογια να μου περιγραψει τη συμφωνια για το ποιος απο τον καθενα επιτρεπεται να κατασκευασει τι και με ποιο όνομα στο προιον;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oπου "ανεπτυσσόμενες χώρες" εννοούμε πάντα τους φτωχομπινέδες όπως την Ινδία, Κίνα, Ελλάδα κλπ.

 

Και γ@μώ τις αναπτύξεις λέμε...

Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτό το λογοπαίγνιο με την λέξη ανάπτηξη!

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ φθηνο μεν αλλα... πεταμενα λεφτα.

Τηλεφωνο χωρις οθονη αφης σημερα δεν αξιζει μια. Δινεις 195 ευρω και παιρνεις iPhone 4.

Ξέρεις ποσοι ειναι αυτοί που δεν δίνουν μια για την οθόνη αφής ή για τα σχετικά αξεσουάρ και θέλουν μονο να κάνουν κλήσεις και να εχουν μπαταρία?

για σκέψου λίγο.....κατα πρώτον οι περισσότεροι 50 και άνω, δεν ασχολούνται καν με αυτά τα πράγματα, θελουν απλα ενα κινητό το οποιο να φορτίζουν μια στο τόσο, οχι μια φορά την μέρα. θελουν ευκολία στον χειρισμό, να πατάς το 1 και να βγαίνει 1! μην ξεχνάς οτι, οσο λιγότερα τρέχει, τοσο λιγότερο κολλάει. Εγω εχω αρκετούς πελάτες με επιχειρήσεις οι οποιοι το κινητό το εχουν μονο για emails (και εαν τα εχουν και αυτα στο κινητο, συνηθως προτιμούν τις κλήσεις) και κλήσεις, οταν πας για δουλειές ολη μέρα εξω δεν μπορείς να ψάχνεις για φορτιστή. Για δοκίμασε να μιλήσεις πχ 2-3 ώρες την μέρα στο κινητό, να είσαι και σε περιοχή με κακό σήμα, να δουλευεις μόνιμα το bluetooth και πες μου ποσο θα κρατησει ενα iPhone4.

 

Ο καθένας, οτι χρειάζεται (πραγματικα...), Εμένα παντως την βγάζει οριακά μέχρι το απογευμα αυτή την περίοδο, χωρίς να εχω καθόλου δουλειά, οταν ανοιξει η τουριστική σεζόν, βλέπω να εχω μονιμα τον φορτιστή στο αυτοκίνητο, φορτιστή ταξιδιου στην τσάντα και οταν δεν υπάρχει πρίζα κοντά, power bank! ωραια φαση.....

 

Για  να καταλάβεις ποσο σημαντικό είναι να έχεις μπαταρία διαρκώς, σκέψου να περιμένεις ενα τηλέφωνο απο πελάτη για να εισπράξεις χρήματα ή να σου πουν οτι εκαναν κατάθεση για να κάνεις και εσυ αναληψη και κατάθεση αλλού, να εχεις υπόλοιπο 5% και να μην εχεις πρίζα κοντα! προσωπικά, ετρεχα να κλείσω wifi-3g-εφαρμογές, χαμήλωνα φωτεινότητα και δωσε...

Επεξ/σία από mpentenis
  • Like 20
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις δικιο εν μερη, αλλα πες μου θα κατσει κανεις σοβαρος ανθρωπος να γραψει μηνυμα, ποσο μαλλον email χρησιμοποιοντας τα νουμερα?

 

Επισης που να εμφανιστεις με τηλεφωνο των 30 ευρω? Ουτε για ελιες δεν πας με αυτο.

 

Σχετικα με την μπαταρια εκει ναι. Το iPhone 4 εχει μεγαλυτερη μπαταρια αλλα και πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις σε ενεργεια, τις οποιες μπορεις και να περιορισεις απενεργοποιοντας πολλες του λειτουργιες αν σου ειναι αχρηστες. Εγω παντως καθε βραδυ το βαζω στο φορτιστη το τηλεφωνο εχει δεν εχει μπαταρια, και δεν εχω κενενα θεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελπίζω αυτά με τα 30 ευρώ και τις ελιές να είναι ειρωνικά αλλιώς κάποιος χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης.

Στο θέμα μας, αν η S30+ (δεν την έχω δοκιμάσει) πλατφόρμα είναι κατώτερη της S40, τότε δεν αξίζει ούτε τα 30 ευρώτο συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Καλά και χρυσά τα non-touch κινητά, αλλά θα πρέπει να αποκτήσουν κάποιες βασικότατες "smart" ιδιότητες. κινητό που δεν μπορεί να κρατήσει στο background ανοιχτό browser και κάνα παιχνίδι δεν αξίζει μια.
 

Νοσταλγώ τα Symbian...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Επισης που να εμφανιστεις με τηλεφωνο των 30 ευρω? Ουτε για ελιες δεν πας με αυτο.

 

 

Αληθεια τωρα ;! Αυτη η δηθεν γκλαμουρια μας εφαγε φιλε

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 ευρω εχει σημερα το Nokia 225, γιατι καποιος να παρει αυτη τη μουφα; Εστω να παρει το 220..

Vga και 2G; Καλυτερα να μην ειχε καθολου καμερα και να ταν 3G! Στο στρατο θα εκανε παταγο..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελλάδα.2015.

 

Στην Γλυφαδα που μενω που ειναι καλη περιοχη αλλα οχι και απο τις πανακριβες, και το iPhone 4 θα ντρεπομουν να το βγαλω στο τραπεζι πλεον. Τα iPhone 5/5s εχουν γινει στανταρ σε καθε τραπεζι, ενω τα 6αρια ειναι ηδη πολλα.

 

 

Ελπίζω αυτά με τα 30 ευρώ και τις ελιές να είναι ειρωνικά αλλιώς κάποιος χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης.

 

Ζητω συγνωμη αν παρεξηγηθηκε καποιος, αλλα με κινητο των 30 ευρω δεν πας πουθενα φιλε.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμ δε!

Πελάτης με 2 τουριστικά γραφεία στο κέντρο, ενα ξενοδοχειο στην παλιά πόλη και ενα εκτός σύν ενα γραφειο με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, κυκλοφορεί με 6310 και ενα 5140. Καλά, αυτός είναι τελειως ρετρό! ενδεικτικά σου αναφέρω οτι, αναλογα το αυτοκίνητο, πχ κατι BMW και Mercedes 5ετίας και άνω, το τηλέφωνο επαιζε στο αμάξι ΜΟΝΟ με 6310, καθότι μονο απο αυτό διαβαζε τις επαφές σωστά και υπήρχε βάση στο αμαξι για να κουμπώσει...Εχεις δει ποσο κοστίζει ενα 6310 στο ebay εαν είναι σε άριστη κατάσταση? το 50αρικάκι το έχει μέσα στο νερό, ενω αν ειναι στο κουτί του με τα παρελκόμενα, περναει τα 100

Πελάτης με διαφημιστικό γραφειο, καθηγητής οικονομικών σε 2 ιδιωτικές σχολές, κυκλοφορεί με 6310

Πελάτης με εταιρία τροφίμων, τροφοδοτεί σουπερ και μίνι μάρκετ, κυκλοφορεί με BMW 5άρα και Νοκια 6230

Πελάτης με ταβέρνα και ξενοδοχείο στο λιμάνι καθώς και ταβέρνα και ξενοδοχείο εκτος πόλης, κυκλοφορεί με 8800...

Όπως κατάλαβες, όλοι αυτοί έχουν φραγκα αλλά προτιμούν να εχουν επικοινωνία οταν την χρειαστούν παρά να εχουν μαζί τους facebook και παιχνιδάκια.

 

για τα emails εχουν το προσωπικό στο γραφείο, για τις κλήσεις δεν εχουν πρίζα μαζί τους όμως!

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...